10 af de bedste ferie spa og wellness tilbagetog i verden

Sofistikeret udflugter kræver avancerede tjenester, hvorfor dette indlæg er dedikeret til nogle af de bedste wellness & spa retreats der ude. Eksotiske landskaber, natur-inspireret arkitektur, udsøgte kurbade og kropsskælv massage - disse er alle elementer, der bidrager til en mindeværdig ferieoplevelse. Posten har wellness-tilbagetrækninger fra forskellige dele af verden (fra Indonesien og Thailand til Italien og USA), som alle har høj placering i form af gæstetilfredshed. En anden faktor vi overvejede var forholdet mellem kurstederne og de omkringliggende landskaber; De fleste af turene i billederne nedenfor er spektakulært indlejret i naturen. Så tag en dyb indånding og forbered dig på en fantastisk visning af ti højt sensoriske flygtninger:

Dette indlæg er en del af en indholdsserie præsenteret af smartwater ... smartwater, enkelhed er lækker.

# 1. Amangiri Hotel & Spa i Canyon Point, USA

  • Designet af Rick Joy, Wendell Burnette & Marwan Al-Sayed, dette naturindlejrede hotel har i alt 34 luksuriøse værelser, der hver især tilbyder dramatisk udsigt over den stratificerede sten mod den store trappe. Ifølge hotellets personale er Aman Spa på Amangiri en destination på 2 322 kvadratmeter (25.000 kvadratfod), hvilket giver en vidunderlig ramme for afslapning og foryngelse. Indgangen er hyldest til de nærliggende slotskanaler og åbner i et intimt reception- og opholdsstue med en flisebelagt refleksionsbassin og en central pejs.

#2. Shangri-La Villingili Resort and Spa

  • Omfatter essensen af ​​disse ord - "hvor hjertet undrer sig, vil roen følge"- Shangri-La Villingili Resort & Spa samler luksusfaciliteter på 30 hektar frodig vegetation gennemboret af naturstier - en perfekt ramme for den perfekte havnefront ferie. Feriestedet ligger i Maldivernes sydlige atoll, der strækker sig over det mousserende vand og tilbyder et luksuriøst sted at slappe af. CHI, Spa på Shangri-La siges at blande personlig fred, fortryllelse og velvære.

# 3. Ananda Luxury Spa I Himalaya, Indien

  • Beliggende ved foden af ​​Himalaya i det nordlige Indien, på 100 hektar med jomfrueskov, inviterer det imponerende Ananda Spa til at meditere og slappe af. Udvej bruger de helbredende principper i øst og vest med et specifikt fokus på ayurveda og aromaterapi, alt sammen kombineret med moderne spa-teknologi. Yoga, helbredende oplevelser og skønhedsbehandlinger er blot nogle af de tjenester, der tilbydes her.

# 4. Southern Ocean Lodge i Australien

  • Southern Ocean Lodge er et luksuriøst feriested beliggende langs klipperne på Kangaroo Island, Australien. Southern Spa er en privat oase af ro, højt beliggende på en klippetop og kommanderende dramatisk udsigt over det sydlige Ocean strækker sig mod Antarktis. En destination i sig selv sparer spaet det unikke landskab og placeringen af ​​Southern Ocean Lodge med det anerkendte australske lavet Li'Tya udvalg af spa-produkter og professionelt personale.

# 5. Brilliant Resort & Spa Chongqing, Kina

  • Beliggende inden for de gamle varme templer bygget under Ming og Qing dynastierne, finder denne spektakulære oase af tåget, ærefrygt-inspirerende afslapning essensen af ​​spa-behandlinger bedecked med et utal af inspirerende design detaljer. Stigende over Jialing-floden i Chongqings nordlige Hot Springs Park byder gæsterne velkommen med en samling af grunde til at komme tilbage igen og igen: 31 spa-suiter og villaer med private svømmehaller sammen med private terrasser og hot spring haver til forme en uforglemmelig rejseoplevelse.

#6.  Terme di Saturnia Spa & Golf Resort, Toscana, Italien

  • Terme di Saturnia Spa & Golf Resort er beliggende i de bølgende bakker i Toscana Maremma-regionen og inviterer gæster i en luksuriøs omgivelser. I henhold til hotellets personale byder de varierede arkitektoniske komponenter, møbler og farver sammen til en for at skabe en atmosfære af total multi-sensorisk fornøjelse. Denne søgen efter harmoni har inspireret arkitekter fra Parisotto & Formenton Studio til at indrette det område, der adskiller spa-receptionen fra zonen med speciale i behandlinger og terapier. Indtastning af spa-området kan gæsterne nyde en sensorisk form for hele kroppen.

# 7. Bulgari Resort i Bali, Indonesien

  • Bulgari Resort i Bali taler med sine omgivelser, et hybrid designsprog, der kombinerer traditionelle balinesiske former og italiensk stil i en uforglemmelig destination. En sofistikeret atmosfære går sammen med udsøgte tjenester i et vellykket forsøg på at skabe en underlig oplevelse. Indsamler udsigten over Det Indiske Ocean, feriestedet ligger 150 meter over havet, gennemfører naturlig inspiration og skaber en drømmende indstilling for gæsterne.

# 8. The Mezzororre Resort & Spa, Italien

  • Mezzororre Resort ligger i Forio d'Ischia, i provinsen Napoli, Italien, i en dejlig beliggenhed. Det 5-stjernede hotel ligger på en bluff over havet og byder på ro og en magisk atmosfære. Udstyret med moderne og eksklusive sundheds- og skønhedsbehandlinger, bidrager spa til en perfekt afslapningstilstand.

# 9. Anantara Rasananda Koh Phangan Spa i Thailand

  • Gemt diskret midt i kokosnødpalmerne i den maleriske Koh Phangan, ligger en unik tropisk oase med 44 suiter og villaer, hver med en privat svømmepøl. Anantara Rasananda Koh Phangan Villa Resort er udstyret med et udsøgt Spa, inden for jungle haver: "Vores behandlinger omfatter gamle urtemedier for at genoprette og genoplive kroppens indre og ydre skønhed. Sammen med tidløse urteelixirer introducerer vi moderne midler til afslapning og afgiftning, der skaber innovative og terapeutiske behandlinger for at genoprette indre fred og total wellness. "

# 10. COMO Shambhala Estate i Bal, Indonesien

  • COMO Shambhala Estate er beliggende nær Ubud, Bali, og består af pittoreske villa-stil boligenheder med terrasse værelser, have værelser og forskellige typer af suiter. Selv om besøgende er sikker på at blive overvældet af komforten og paperingen af ​​deres bolig enhed og de tjenester, der tilbydes her, vil få af dem forblive inde i en lang periode under deres ophold i dette tropiske paradis. Spaet tilbyder mulighed for asiatisk inspirerede behandlinger, herunder massage, ansigtsbehandlinger til genoprettende hudpleje.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar