10 originale kaffeborde

Kaffe er en energibesparende drink, der kan gøre din dag mere dynamisk og holder dig vågen i lang tid. At drikke en kop kaffe med nogen er en glimrende måde at udveksle meninger på, så en ny ven får nogle oplysninger fra nogen eller bare nyder en god samtale. Alle disse øjeblikke kan du også bruge i hjemmet, især hvis din stue har et glimrende eller iøjnefaldende sofabord. Her kan du se nogle inedited modeller af sofabord.

1. Fiordaliso Coffee Table

Din stue bliver mere munter med denne Fiordaliso Coffee Table. Det har en blomsteret design.Dens kronblade kan bruges som bordoverflader og dets center som en skål, hvor du kan sætte nogle frugter eller måske være nogle slik.

2. Magazine Coffee Table

Normalt læser folk avisen eller deres yndlingsblad, mens de nyder en god kop kaffe. Nu kan du få et sofabord af siderne af seks eksemplarer af et blad designet af Vered Zaykovsky. De er vævet sammen, men der er ikke brugt nogen lim, så den let kan skilles ad. Glaspladen og metalbasen gør det til en elegant genstand.

3. Jet Coffee Table

Lorraine Brennan tilføjer mere dynamik til din stue med denne Jet Coffee Table. Det ligner en stor stråle lavet af papir, der minder dig om dine barndoms spil, når du plejede at lave disse papirstråler. Måske vil dens design gøre dig til at forestille dig smukke steder, hvor du gerne vil flyve til.

4. Kersplat Coffee Table af James Ian Killinger

Kaffe er en energibesparende væske, og nu kan du kombinere den med et "flydende" sofabord. Det er en model kaldet Kersplat Coffee Table designet af James Ian Killinger. Faktisk er der nogle "splatters tendrils" sammen lavet af poppel træ og malet i rødt og toppet med et stykke glas.Det er en iøjnefaldende model, som det er værd at du ser det.

5. Planika Coffee Table Firepits

MoreINSPIRATION
  • 10 af de fedeste kaffeborde nogensinde designet
  • Forvirrende glas sofabord
  • Top 4 moderne glas kaffeborde

Brand er et element, der skaber en varm, romantisk og speciel atmosfære. Planika Fires er et selskab, der kombinerer denne atmosfære med de afslappende øjeblikke, når du kan nyde din yndlingsdrink. Nu har du mulighed for at skabe en fredelig og behagelig indretning med disse typer af sofabord.

6. Serpent Coffee Table

I religiøse termer ses denne krybdyr som et fristende dyr. Nu kan du friste dine gæster med dette Serpent Sofabord, der tager form af en slange. Mere end det er et elegant sofabord af Bubinga Wood, glas og plexus support base med et interessant design.

7. Akvarietabord

For dem der elsker havet og dets skønheder her er det Aquarium Coffee Table. Det er et design, der vil tilføje farve og liv til din stue. Dette akvariums Sofabord er sammensat af akrylrutschebaner, et aftageligt hærdet glasbord, en tank der sidder på en sort akrylbase med lys i bunden og det blå glasgræs med dekorative planter.

8. Volcano Coffee Table

De, der har et vulkansk temperament, kan forbinde deres type personlighed med et "vulkansk" sofabord design.Det vil være et møbel, der vil udtrykke dine følelser og vil bringe naturen tættere på dig samtidig. Volcano Coffee Table, Designet af designhuset Chista ligner mere som en skulptur, som f.eks. kan fuldføre din naturlige indretning.

9. Rotor Coffee Table

Normalt dynamiske personer elsker variation og aktive ting. Her er det en ide for deres hjemmedesign, som kan få samme dynamiske accent med denne Rotor Coffee Table. Den består af fem plader, hvoraf tre kan dreje rundt om en enkelt rustfri akse. Således får du forskellige former, som hver gang skaber en ny indretning.

10. Tongue Coffee Table

De nonconformists og dem, der gerne vil chokere deres gæster med et inedited møbel her er det deres chance. Louis Durot foreslår dem Tongue Coffee Table. Den er lavet af polyurethan og malet i blåt. Det er en iøjnefaldende model, der helt sikkert vil forbløffe alle.

Kaffebord er normalt elegante møbler, som altid vil udfylde en smuk indretning. Det afhænger af din smag og den atmosfære, du gerne vil skabe for at vælge en bestemt model af sofabord.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar