10 Perfect Bachelor Pad interiør Design Idéer

En bachelorpude er det eneste sted, hvor du kan gøre hvad du vil, og at du kan dekorere, hvordan du vil. Det skyldes, at du er den eneste, der skal lide det, og den der skal kunne lide at bo derinde. Det betyder, at der ikke er regler for, hvordan du kan dekorere din bachelorpude. Der er dog nogle få tips, der kan hjælpe dig:

1. Indsæt kun de ting, du bruger, i indretningen. Glem hvad andre mennesker kan lide at se i deres hjem og hvad alle andre gør. Bare fokus på dig og dine behov. Så ikke medtages ubrugelige dekorationer, medmindre de også er funktionelle og ikke bruger penge og tid på at søge efter genstande, du aldrig vil bruge.

2. Du kan også glemme alt tilbehør og dekorationer som planter og prydplanter. De vil kun få huset til at virke mindre luftige, og de vil også give problemer ved rengøring. En bachelorpude skal være enkel, afslappende, ryddig og nem at vedligeholde.

3. Når du har mere end en mulighed, skal du vælge den enkleste. For eksempel, hvis du skal vælge mellem en simpel gardinhåndtering fra en stang og rynket gardiner med alle mulige dekorationer og ubrugelige detaljer, er den første mulighed den eneste for dig.

Nu hvor vi har etableret nogle af de vigtigste detaljer om bachelorpads og hvordan interiøret skal se ud, lad os også kigge på nogle få eksempler og se, hvordan andre har lagt disse tips i praksis.

Uber cool bachelor interiør.

Lad os starte med denne moderne bachelor pude. Som du kan se, er der ingen unødvendige elementer herinde. Alt har en brug og er blevet valgt til at reagere på ejerens behov og præferencer. Og hvis vi fik dig til at tro, at ingen ubrugelige dekorationer og tilbehør resulterer i en stram, upersonlig og kold indretning, bør denne bachelor-pude vise dig det modsatte. Det er simpelt, men det er stilfuldt og det føles varmt og indbydende selv uden alle de små ting, der normalt ses i familiehuse. Der er endda kunstværker på badeværelset, som er mere end vi kan sige om de fleste typiske boliger. {Billeder fra Nick Onken}.

Yaletown Loft.

Denne bachelor pad dækker et område på 92,9 kvadratmeter og det er placeret i Vancouver, Canada. Det ligger i en bygning fra 1921, og det var oprindeligt et lagerhus. Det blev omdannet til condo / lofts i 1996. Denne hems ejer besluttede at bringe tilbage den originale lagerføde, men med nogle forbedringer. Loftet blev derefter omdannet til en 1-værelses, 2-badeværelser struktur med store opholdsrum og med den oprindelige mursten udsat i nogle områder. Loftet har store vinduer, så det er også lyst og det er blevet dekoreret med en bio brændstof pejs. Loftet kan også styres af sin ejer ved hjælp af iPhone, så dette er også en stor bachelor-funktion. Designet af Kelly Reynolds.

Ultimate Sao Paolo Bachelor Pad.

Nu flytter vi til Sao Paolo, Brasilien, hvor vi fandt en anden stor bachelorpude af Carol Leães. Det er en mandhule ved bogen. Bemærk, hvor nemt det indvendige indretning er. Linjerne er rene og enkle, der er ingen flæser, ingen unødvendige dekorationer, ingen ubrugelige funktioner. Dette sted har endda et poolbord, den ting, som alle mænd ønsker i deres hjem, men aldrig kommer til, når de flytter ind i et familiehus. Bemærk også Porsche-bogen, der er blevet strategisk placeret på sofabordet bare for at udtale sig. Hvad der er særligt smukt om dette sted er farvepaletten og blandingen af ​​teksturer og materialer.

Cool Brooklyn Bachelor Pad.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk Design - Living In Style Som En Bachelor
  • Lille Bachelor lejlighed med meget praktisk design - 22 kvadratmeter
  • Hyggelig bachelor pad ved Michael Moeller Design

Hvis det foregående eksempel viste et varmt og hyggeligt interiør, fandt vi denne gang en bachelor-pude med en mere industriel følelse. Dette er en 2100 kvadratfod bachelor pad, der tilhører star Steve Burns. Det er beliggende i Brooklyn, New York, og det blev designet af Mesh Architectures. Eksteriøret er særligt spændende og afspejler godt det koncept, der anvendes til dette projekt. Dette sted har også en privat gårdhave, der er arrangeret til at fungere som et fantastisk underholdningsrum. Interiøret er enkelt, funktionelt og med et industrielt udseende.

Bader House.

Her er et eksempel på en særlig glamourøs og stilfuld bachelor-pude, der er designet af Russell-gruppen og Palumbo Design-teamet. Det er beliggende i Hollywood Hills, Californien, og det har 2 soveværelser og 3. 5 badeværelser. Det har et meget moderne interiør og er omhyggeligt dekoreret. Det har panoramaudsigt over byen, gulv til loftglasvægge og flere originale og overraskende arkitektoniske detaljer som en parkeringsplads i stuen og et mekanisk spisebord. Men den bedste nyhed er, at denne drøm bachelor pad er til salg på $ 5.995.000.

Enkel bachelor pad.

På trods af listerne og alle de andre arkitektoniske detaljer synes denne bachelorpude ganske moderne og minimalistisk. Det er en lejlighed, der var beregnet som hjemsted for lederen af ​​El Royale, en spansk revivallejlighed fra 1929. Det er en typisk bachelor med absolut ingen dekorationer undtagen den ene ved pejsen. De sorte gulve er en rigtig flot detalje.De står i kontrast til de hvide vægge og møblerne er et sted imellem og har lidt fra begge dele. Glasbordet er en neutral tilsætning, der ikke ændrer indretningen på nogen måde, men det gør det mere luftigt og rummeligt. {Images from Scott Dukes}.

Lille lego bachelor pad.

Den sidste bachelorpude, vi skal vise dig, er denne lille lejlighed fra Barcelona. Det er en tidligere dukke loft og det er blevet ombygget. I betragtning af størrelsen af ​​lejligheden er den blevet dekoreret med få og enkle møbler stykker, der ville have været valget selv i et større rum. Der var også behov for pladsbesparende løsninger. Dette 22 kvadratmeter rum blev oprindeligt brugt til at lagre vandtanke i en smal bygning, og den blev senere omdannet til et loft. Det har nu et alsidigt, næsten lego-lignende interiør. Væggene og møblerne giver masser af opbevaringsrum, og da der ikke er nogen ubrugelig og unødvendig dekoration alligevel, matchede alt perfekt. {Fundet på FairCompanies}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar