10 Preatty julestrømper til 2011

Jul og strømper går hånd i hånd, og smukke strømpe tilføjer den slags farve og tradition til juleaften. Legenden om julestrømper er meget velkendt for alle. Vi er alle kommet forbi det stadie, der længes efter at finde gaver fyldt inde af julemanden midt om natten, da han gik forbi vores hjem på hans rensdyr.

Tilgængelig til 7.07 e.

Disse julestrømper ville i første omgang være almindelige stofstrømpebukser, der bare hang under skorstenen som tradition. Men i dag har mode fanget alt og det har det med julestrømper. Nu er der strømper til rådighed i smukke stoffer med unikke prints og designs til at tilføje den slags stil til julestrømperne.

Tilgængelig til 15,67 e.

Der er strømper til rådighed, der passer til hvert enkelt ønske, der spænder fra juveler indlejret strømper til bløde fløjl strømper til hvad ikke. Der er temaer selv i julestrømper, ligesom hvis dit tema til jul er bryllup eller nygifte, så er der bruden og brudgommen strømper, der passer til jule temaet. Hvis der er små, der ivrigt venter på gaverne i strømperne, du kan hænge, ​​har isbjørn designet julestrømper.

Fås fra 80 $.

Tilgængelig fra 98 $.

MoreINSPIRATION
  • Sådan laver du personlige julestrømper - 15 indsigtige ideer
  • 2011 Juledekorationstendenser
  • 30 juletræsindretning ideer til 2011

Tilgængelig fra 48 $.

Fås fra 168 $.

Tilgængelig fra 50 $.

Fås fra 80 $.

Tilgængelig fra 50 $.

Tilgængelig fra 50 $.

Vi kan finde strømper fremstillet af forskellige materialer, men det er ikke materialerne, der betyder noget, men den virkelige årsag bag hængende strømperne, som er at sprede budskabet om kærlighed og lykke. Nogle mennesker hænger julestrømperne under juletræet, mens nogle mennesker følger traditionen med at hænge strømperne lige under skorstenen. Uanset hvor traditionen at hænge julestrømmen, er det helt sikkert at medbringe det mange gode forventninger og minder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar