10 Private, rolige og spektakulære haven skur kontorer

Hvis du skulle billedet til det perfekte hjemmekontor, ville det nok ikke være et lille rum i hjørnet af dit soveværelse eller stue eller et genopbygget skab. Det er stadig gode løsninger, men kun når du ikke har plads nok til et rigtigt kontor. Så hvad med et havearbejde kontor? Det ville være privat, uden at folk altid passerer ved at distrahere dig, det ville være rummeligt, og du ville også komme til at designe det præcis, hvordan du vil. Her er et par eksempler på nogle virkelig spektakulære havehuse.

Shed-Office = Shoffice.

Lad os starte med Shoffice. Dets navn er en kombination mellem skur og kontor. Det blev designet af Platform 5 Architects i 2012, og det kan findes i Westminster, London, Storbritannien. Shoffice er en havepavillon, der blev føjet til et 1950s hus og har et dristigt moderne design. Det har et skulpturelt udseende, og det indeholder et kontor sammen med haveopbevaringsplads.

Strukturen blev designet som en elliptisk træ med to ovenlys og en gennemsigtig glasvæg. Det er en letvægtsstruktur bygget med to stålringstråler, tømmerribber og et spændt krydsfinerudvendigt. {Pics by Alan Williams Photography}.

Baggård æg.

Vi fortsætter med en anden usædvanlig struktur med en anden slags skal. Det er også en slags kontor, men dets design blev inspireret af et æg. Strukturen blev designet og bygget af den belgiske arkitektoniske designstudio dmvA. Resultatet var en ægformet struktur beregnet til at fungere som et mobilt kontor.

Selvom det er lille, er kontoret pænt organiseret og indeholder alt, hvad man behøver at føle sig godt tilpas, herunder et køkkenområde, et badeværelse, masser af opbevaring og endda en seng. Da den er så lille og kompakt, kan strukturen let transporteres og flyttes fra sted til sted.

Tetra skur.

Det næste projekt vi har valgt er Tetra Shed, og det er et meget interessant designede havekontor. Det var et projekt af Innovation Imperative, og det er en modulær struktur, der blev bygget ved hjælp af moderne byggemetoder.

De materialer, de brugte, omfatter konstrueret tømmer beklædt med mat sort gummi og foret med birkekonflikt krydsfiner. Dette design kan også indeholde andre farver og finish, så det er en tilpasningsskabende skabelse. Det resulterende kontor er lille, med et fodaftryk på 10 kvadratmeter og et internt areal på 8 kvadratmeter. Det er nok for to personer at bruge det komfortabelt. {Fundet på archdaily}.

Archipod.

Archipoden er et andet unikt og originalt havekontor. Konceptet bag dette projekt var fokuseret på ideen om, at en havebygning skulle have et design, der gør det muligt at blive en del af landskabet og integrere problemfrit i det miljø.

Derfor er dette kontor designet som kugle med en organisk form og farve. Det var præfabrikeret i sektioner, og dets interiør er udstyret med strømforsyninger, dataporte, elvarme og naturligt lys og ventilationssystemer. Tagkuppelen giver faktisk masser af naturligt lys. Kontoret kan se lille ud, set udefra, men det er faktisk mere rummeligt end det ser ud til.

7,5 kvadratmeter have eller kontor pod.

MoreINSPIRATION
  • Lille og hyggeligt Have Hackney Shed Office
  • 16 havearbejde design ideer til dig at vælge imellem
  • Garden Shed Inspiration og attraktive design ideer

Her er et relativt lignende koncept. Dette er polyhedronen og det er et unikt havekontor, der blev designet og bygget af arkitekt Manuel Villa i samarbejde med arkitekt Alberto González. Det er en struktur, der kan findes i baghaven i et familiehus fra Bogotá, Columbia.

Det har en mat sort udvendig, en tagkuppel, der giver naturligt lys og små firkantede vinduer på siderne. Inde er der en indbygget banket, et skrivebord, et lille skab og masser af ekstra opbevaring på hylderne. Desuden bliver indgangsvæggen en terrasse og afslører en stor glasvæg. {Images from sergio}.

Office Backyard.

Dette lille hjemmekontor hedder OfficePOD og det er en plads dedikeret til arbejde alene. Det er en struktur, der måler 2,1 m x 2,1 m og der integreres pænt ind i haven. Den blev designet som et meget sikkert rum, og det har både interne og eksterne låse.

Selv om det virker lille, er der nok plads til, at en person kan føle sig godt tilpas under arbejdet. OfficePOD blev bygget med højkvalitets og omhyggeligt udvalgt materiale, og det får sin kraft fra en beskyttet forbindelse til huset. Glasvægge giver masser af naturligt lys samtidig med at rummet åbnes mod haven og gør det mere luftigt.

Designet studie.

Her er et andet eksempel på et smukt og perfekt funktionelt baggårdskontor. Det er en moderne og enkel struktur, der blev designet af in.it studios for Klor. Det blev bygget med miljøvenlige materialer, så det er ikke bare smukt men også respektabelt for miljøet.

Valg af materialer hjælper også det bedre med at integrere i haven landskabet. Indvendigt har kontoret LED-lys og birkelæggevægge. Det har også et grønt tag. Kontoret var præfabrikeret, og det indeholder et langt skrivebord med vinduer og opbevaringshylder på det øverste område samt et vægopbevaringssystem på den modsatte side.

Træskur.

I starten virker dette som en stor bunke af træ.Men den måde, alt er pænt organiseret, og formen på bunken har hurtigt ført dig til at tro på, at der er noget andet der gemmer sig der. Du ville have ret til at mistanke om, da dette faktisk er et kontor.

Hvis du ser tæt på, vil du bemærke en lang rektangulær linje på den øverste halvdel af bunken. Den del skjuler faktisk vinduerne på kontoret. Denne usædvanlige struktur er fundet i Holland, og er en kunstners optagestudie. Dens udvendige design gør det muligt at perfekt blande sig og integrere i landskabet. {Found on site}.

Have Studio.

Her er en anden interessant have-studie, der også er designet af in.it.studios. Det er faktisk deres mindste og mest overkommelige design i denne kategori. Den har en højde på kun 2,5 meter, og på trods af dens dimensioner er den faktisk mere rummelig, end man tror. Kontoret giver plads nok til to personer til behageligt arbejde i. Designet gør det alsidigt og gør det muligt at placere det mod en væg eller et hegn. En stor del af dette kontor er terrassen. Det er en vidunderlig forlængelse, der gør det muligt for en at slappe af et par minutter, før vi går tilbage indenfor for mere arbejde.

Forest Studio.

Det sidste havehus kontor, som vi har besluttet at medtage i denne top er faktisk den mest mystiske af alle. Det er en minimalistisk struktur med en sort ramme og gulv til loft vinduer, der åbner den mod det smukke landskab. Indvendigt virker denne struktur ret rummelig. Det er adskilt i to områder. Den ene indeholder et skrivebord med vægmonteret opbevaring og sorte møbler og fungerer som arbejdsområde. Den anden del er et afslapningsområde med en skulpturel lænestol og et glas sofabord. Det, der er meget smukt, er den måde, denne kunstige skabelse integrerer i landskabet og bliver en del af det. {Found on tumblr}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar