10 spørgsmål til at spørge dig selv, før du starter i Home Buying Process

Hvem vil ikke gerne komme hjem til dette? Billede Via: Markay Johnson Construction

Der er intet rigtigt som følelsen af ​​at sætte dine nøgler i døren i slutningen af ​​den lange dag og vide, at ejendommen tilhører dig. Homeownership giver dig mulighed for helt at tilpasse et hjem til at passe til dine behov og personlige stil, alt sammen samtidig med at du bygger egenkapital. Hvem kunne bebrejde dig for at købe så hurtigt som muligt?

Men mens ideen om at købe en ejendom er et meget attraktivt forslag, er det også en betydelig forpligtelse. Når det er lavet på det rigtige tidspunkt og af de rigtige grunde, går fordelene ved at eje et hjem langt op over risiciene. Men hvis du ikke er klar, kan dette køb få alvorlige konsekvenser for din livsstil og økonomi. Ingen kan lide at tænke på konkurs og afskærmning, men de er en uheldig virkelighed for mange.

Hvordan ved du, om du er klar? Mens intet nogensinde er en garanti, er der nogle få enkle karakteristika, som kvalificerede købere deler. Her er 10 spørgsmål til at spørge dig selv før du starter i Home Buying Process. Tænk lang og hårdt på disse spørgsmål. Gør lidt forskning, og hvis du føler dig godt tilpas med dine svar, skal du tage det næste skridt i at nå ud til en ejendomsmægler. Du vil holde nøglerne til en ejendom på ingen tid.

Se på din økonomi, før du tjekker oversigter. Billede Via: Laurie Carron Arkitekt, AIA I LEED GA

Hvordan ser dine finanser ud? - Være ærlig.

Der er ingen skjule dine finanser, når du starter hjem købsprocessen. Så snart du underskrive kontrakter, banker, realkreditinstitutter, titel selskaber, og mæglere vil være at gå gennem din økonomi med en tættekam for at sikre, at du virkelig har mulighed for at købe ejendommen. Du vil ikke have nogen overraskelser på det tidspunkt, så det er bedst at tage et langt hårdt kig nu, før du finder dit drømmehjem. Ifølge US Department of Housing and Urban Development er her nogle faktorer, som finansielle institutioner ser på, når de godkender et køb:

  • Din indkomst: Gør du det samme beløb hver måned eller varierer det? En ensartet indkomst er at foretrække, da det er tegn på din evne til at betale pantet hver måned.
  • Din beskæftigelseshistorie: Har du haft et stabilt arbejde i et stykke tid, eller hopper du altid fra optagelse til optagelse? Bankerne foretrækker, at købere har mindst to år med samme firma.
  • Din gæld: Har du studielån, en bilbetaling, flere kreditkortbalancer? Mens de fleste steder forventer, at du vil have en vis gæld, er for meget et rødt flag.
  • Din kredithistorie: Er der nogen forsinkede betalinger eller misligholdelser? Arbejder du med at betale din gæld? I det væsentlige, når banker giver dig et pant, tager de en gamble, at du betaler dem tilbage. Hvis du ikke kan betale mindre lån, er det usandsynligt, at de vil tage den chance.
  • Dine besparelser: Evnen til at foretage en forskudsbetaling er afgørende for at købe et hjem. Ideelt set vil du sætte ned 20% af købsprisen. Plus, har lidt penge tilbage til at dække eventuelle ekstra omkostninger som inspektioner.

Hvis du økonomi ikke er perfekt lige nu, så rolig. Du kan altid arbejde hen imod at gøre dem bedre. Gør dit bedste for at finde et stabilt arbejde og blive der i et par år. Lav dit kreditkort og lån betalinger til tiden hver måned og betal så meget over minimumsbetaling som muligt. Tag en lille del af hver lønseddel og sæt den til side for at begynde at vokse dine besparelser. Det kan tage lidt at se drastiske resultater, men disse vaner vil hjælpe din økonomi med at vokse. 

Hvor meget du kan betale i forhold til hvor meget du har det godt at betale er en vigtig beslutning. Billede Via: Sheffield Construction Company, Inc.

Hvor meget er du komfortabel at betale pr. Måned?

Når du går til et realkreditfirma, vil de tage et kig på din økonomiske historie, lave nogle beregninger og give dig en forhåndsgodkendelse for en vis mængde penge. Dette beløb er det maksimale, som de ville føle sig trygge, der låner til dig. Dette tal kan se attraktivt nu, da det giver dig mulighed for at se på boliger i et højere prisklasse.

Men husk: Det højere prisklasse kommer også med en høj månedlig betaling. En høj månedlig betaling er en afvejning. For at kunne udbetale denne betaling skal du muligvis skære ned på tilfældige udgifter som at tage på ferie, gå ud at spise og købe de nyeste tekniske gadgets. Hvis du ikke ønsker at opgive disse luksuser, kan det være værd at se i lavere prisklasse for at give dig et lille åndedræt.

Sæt dig ned og se på hvor meget du bruger hver måned. Opret et hjem budget, som du er komfortabel med og lege med de beløb, der er afsat til betalinger i forhold til fornøjelse. Når du finder et nummer, der føles behageligt, skal du huske det som et mål, når du diskuterer realkreditlån.

Vær tålmodig, når du diskuterer, hvis navne vil gå på gerningen. Billede Via: Rethink Design Studio

Hvis navne vil gå på gerningen?

Ved afvikling vil du blive bedt om at underskrive gerningen for dit nye hjem. Det er et dokument, der overfører ejendomsretten til og det økonomiske ansvar for ejendommen fra sælgeren til køberen. Hvis du overvejer at købe en ejendom med en anden person - uanset om de er en forælder, ægtefælle eller ven - bør du have en diskussion om, hvis navn (e) vil gå på skødet, før du starter din søgning.

Der er mange grunde til en ukonventionel gerning. Hvis din indkomst er lavere, kan du bede en forælder være din cosigner, så du kan se i højere prisklasse. I tilfælde, hvor en partner er selvstændig, kan det være en fordel at få den anden person til at være det eneste navn på gerningen for at beskytte dine aktiver, hvis der nogensinde er en retssag.

Dette er utvivlsomt en følelsesmæssigt ladet og ofte vanskelig diskussion. Håndter det med omhu og respekter den anden persons tanker og følelser. Men det er bedre at få det ud af vejen nu. Når realkreditrepræsentanter ser på, hvor meget der skal forhåndsgodkendes en køber, betragter de kun indkomsten af ​​den person eller de personer, der går på gerningen. Så hvis du overvejer et udenlandsk underskriftsarrangement, skal du være klar over, hvad det er før du begynder at se på boliger, som du måske ikke har råd til.

Din ideelle placering er vigtig at overveje, når du tænker på at købe. Billede Via: Fredendall Building Company

Foretrækker du landet eller byen?

Udtrykket "Placering, placering, placering" er en kliché af en grund. Mens du altid kan ombygge et ældre køkken, beslutte at afslutte en kælder eller tilføje på et dæk, er dit hjem sted det eneste, du ikke rigtig kan ændre. Det er vigtigt at have en solid ide om, hvor du vil være, før du begynder at se på lister. Nogle kan måske vide præcis, men hvis du ikke gør det, skal du starte med dette spørgsmål: Ville du være lykkeligst i byen, landet eller i forstæderne?

Hvert område har sine fordele og ulemper. City Living er fantastisk til dem, der ønsker at nyde nærhed til butikker og restauranter, men prislapper tendens til at være høje for forholdsvis lille plads. Et hus i landet vil give dig plads til at sprede sig ud, men du skal være okay med ideen om en lang pendling til arbejde. Forstæderne tilbyder en mellemplads, men dine omgivelser kan være mindre unikke.

Du behøver ikke nødvendigvis at begrænse dig til et område. Gør nogle googling og forskning forskellige områder. Hvis du finder et par, du kan lide, så tøv ikke med at udforske dem på din fridag. Prøv at forestille dig selv at bo der dagligt: ​​tænk på ting, der løber ærinder, og hvordan du vil tilbringe dine weekender.

Lav en liste over de hjem funktioner, der er absolut nødvendige. Image Via: Cornerstone Architects

Hvad er dine absolutte Must-Haves i et hjem?

Brace dig selv: Vi er ved at dele den mest kontroversielle sandhed i hjemmet købsprocessen. Intet hjem vil nogensinde være 100% perfekt til dig. I det mindste ikke fra det øjeblik du underskriver gerningen. Hver ejendom kommer med en vis kompromis.

Når du først begynder at se på fortegnelser, vil du sandsynligvis finde nogle boliger i dit prisklasse og ønskede sted, men det kræver en lille løsning. Andre boliger vil have alle de funktioner, du ønsker, men kommer med en højere månedlig betaling. Med dette i tankerne, før du selv kigger på potentielle egenskaber, er det vigtigt at gøre status over de ting, der er dine must-haves. Har du brug for et vist antal soveværelser? Er det vigtigt at holde dine børn i deres nuværende skoleområde? Er du absolut, positivt ude af stand til at gå over en vis månedlig betaling?

Når du sætter dig ned med en ejendomsmægler, vil disse faktorer give dem en god ide om, hvor du skal starte din søgning. Ved hjælp af disse kriterier vil han eller hun kunne luge gennem alle de tilgængelige ejendomme på markedet og håndpikke de fortegnelser, der virker for dig, hvilket sparer både tid og energi.

Brug en liste over must-have-funktioner til at bestemme, hvad du har brug for i et hjem. Image Via: Neumann Mendro Andrulaitis Arkitekter LLP

Hvilke funktioner findes der på din ønskeseddel?

Nu hvor du ved hvad du virkelig har brug for i et hjem, kan du gå videre til den sjove del: din ønskeliste. Det er de ting, der, selvom de ikke ville gøre eller bryde din beslutning om at købe en ejendom, kan hjælpe dig med at vælge en liste over en anden, når du begynder at se.

Vil du have et opdateret køkken, da du laver mange madlavning og bagning? Ville det være rart at have indhegnet gård til dine kæledyr? Er du fan af ældre hjem med masser af charme? Når det kommer til emnerne på denne liste, vær fleksibel.

Husk på, at mens disse funktioner vil være rart at have fra get-go, da du planlægger at bo i ejendommen i overskuelig fremtid, kan du altid tilføje dem senere.

Eventuelle funktioner, som du gerne vil undgå, er også værd at bemærke. Image Via: Arc Design Group

Er der nogen egenskaber, du gerne vil holde dig væk fra?

Lige så vigtigt som det er at vide, hvad du vil have i et hjem, at have en ide om, hvad du ikke ønsker kan være lige så definerende. Men som med funktionerne på din must-have liste, prøv at fokusere på ting om ejendommen, der ikke let kan ændres.

Er du imod at leve på en stærkt trafikeret vej? Har du forbehold for at opretholde en pool? Er der et bestemt kvarter, som du foretrækker at holde dig væk fra?

Igen overveje disse, når du beslutter dig for, om du er klar til at købe, men vær ikke bange for at være åben. Det er okay at have en eller to af disse egenskaber, men hvis du racker for mange, kan du begrænse dig selv med hensyn til muligheder.

Vær ærlig over, hvor meget arbejde du er villig til at sætte ind i en ejendom. Image Via: OMRÅDER Landskabsarkitektur + Byggeri

Hvor meget vedligeholdelse kan du håndtere?

Det er nemt at se dig selv om at omfavne de sjove aspekter ved at eje et hjem: købe møbler, værtsfester i din baggård og nyde roen og roen, der følger med at have dit eget rum.Men i tillæg til alle de positive kvaliteter er der også meget vedligeholdelse. 

Vær ærlig over for dig selv om, hvor meget vedligeholdelse du er i stand til (og villig) at gøre. Denne fix-øvre kan have en lavere pris i første omgang, men sørg for at du faktor i omkostningerne ved reparationer. En stor græs lyder som en flot funktion, men det kommer også sammen med masser af græs, der skal passe på. Massive værelser ser godt ud, men rack op endnu større opvarmningsregninger i de koldere måneder.

Hvis du nyder ideen om at arbejde på weekendprojekter, så tøv ikke med at udvide en speciel investor. Men hvis ideen om at beskæftige sig med vedligeholdelse uden at ringe en udlejer skræmmer dig, skal du undersøge, om du køber en bolig eller et hjem hjemmefra. 

Før du køber, tage et par minutter for at forestille dig fremtiden. Image Via: Giulietti Schouten Arkitekter

Hvor ser du dig selv om fem år?

Det ser ud til at være indlysende, men bjørne gentager, at boligejendom er langt mere permanent end udlejning. Du kan ikke bare vente på, at en lejekontrakt løber ud, hvis der er aspekter af ejendommen, som du ikke kan lide.

Med det i tankerne skal du ikke bare fokusere på funktioner, der virker for dig i øjeblikket, men vil også give mening senere på vejen. Fast ejendom ekspert, Michael Corbett, anbefaler at se på en femårig tidsperiode. Hvor ser du dig selv om fem år? Tror du, at du stadig arbejder i samme firma? Ser du på at blive gift eller vokse en familie?

Du kan opleve, at dine potentielle ændringer ændrer sig, når du besvarer disse spørgsmål. Mens en travl bylivsstil kan virke ideel lige nu, vil den ultramoderne loft blive meget mindre med en ny baby, der deler rummet. Hvis du ikke er sikker på, hvad din karrierevej vil se ud om om nogle år, skal du overveje at vente et stykke tid, før du sætter ned sådanne permanente rødder.

Leder du efter en investeringsejendom eller dit evigt hjem? Billede Via: Nicholson Builders

Hvad har du til hensigt at gøre med ejendommen?

Det korte svar på dette spørgsmål er selvfølgelig at leve i det. Men lad dig tænke lidt dybere. Leder du efter et startsted, der gør det muligt for dig at opbygge egenkapital? Kan du se dig selv investere i ejendommen, fastsætte den og derefter udleje den til en sekundær indkomst? Eller har du til hensigt at dette hjem være det sted, hvor du og din ægtefælle bliver gamle sammen?

At vide, hvordan du vil bruge ejendommen, hjælper med at fokusere på din eventuelle hjemsøgning. Hvis du leder efter en ejendom, der i sidste ende tjener som en investering, skal du stræbe efter et travlt område, der vil appellere til mange lejere. Mens du sigter mod et hjem, der bliver gammelt med dig, holder du til en størrelse, et layout og en placering, som du kan se dig selv tilfreds med i de kommende år.

Beslutningen om at købe et hjem er ikke en, der bør laves let. Hvis du er klar til at gøre det, har du et hjem mange fordele. Men hvis du hopper ind på markedet for tidligt, kan købet forlade dig med personlig og økonomisk hjertesorg. Som dig selv disse spørgsmål for at få et bedre billede af, om du er klar til at tage springet.

Potentielle købere, er der spørgsmål, du vil have besvaret? Boligejere, er der spørgsmål, du gerne vil tilføje?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar