10 spørgsmål til at spørge, før du køber et sikkert til dit hjem

Invester i et sikkert for at holde dine værdigenstande sikkert. Image Via: SP Group Inc.

Ingen ønsker at tænke på muligheden for at komme hjem for at finde alle deres mest værdifulde processioner savnet. Desværre, om årsagen er indbrud, ild eller oversvømmelse, kan det ske for nogen. Disse begivenheder er særligt skræmmende, fordi der ikke er nogen advarsel på forhånd.

Heldigvis er der en måde at beskytte din familie på. At købe et sikkert til dit hjem er en enkel måde at sikre, at dine værdigenstande er beskyttet, uanset hvad.

Nu er spørgsmålet, hvor man skal starte. Der er mange pengeskabe på markedet. Før du begynder at handle, skal du gennemgå spørgsmålene nedenfor. De hjælper dig med at fokusere på dine behov og lade dig føle dig sikker på at du finder den rigtige pasform.

Brug disse spørgsmål som vejledning, så du køber et sikkert, der passer til dine behov. Billede Via: Joshua Lawrence Studios INC

1) Hvilke emner vil du gemme?

Før du kan begynde at tænke på, hvilken slags sikkerhed du vil købe, skal du først se på hvilke processioner der er vigtigst for dig. Spørg dig selv: Hvis du skulle miste alt lige nu, hvad ville du være mest foruroliget over at finde mangler.

Hvis du er i tvivl, fokus på ting, der er uerstattelige. Start med papirarbejde: Identifikation af dokumenter som fødselsrekorder og pas er en god indsats, ligesom det er juridisk papirarbejde som en vilje eller gerning til din ejendom. Du kan også gemme poster relateret til dine investeringer, gæld eller forsikringspolice.

Ud over alle disse papirer kan du gemme dyre smykker eller en ekstern harddisk. Forældre til småbørn kan også overveje at bruge et sikkert til at holde receptpligtig medicin og andre farlige stoffer ud af deres lillees rækkevidde. 

2) Hvilken type sikkert skal du vælge?

Ikke alle hjemmeskabe er skabt ens. De ting, som din familie vælger at gemme, dikterer ofte, hvilken slags sikkert vil fungere bedst. Se de mest almindelige muligheder nedenfor:

  • Væg pengeskabe: Vægkasser kan minde dig om slanke spionflicks, men så sej som de synes, de kan ikke støtte så meget vægt. De fungerer bedst ved opbevaring af papirarbejde eller fotografier.
  • Gulvboks: Gulvbokse er den mest omfangsrige løsning, men de giver dig den mest fleksibilitet. Du er velkommen til at gemme dine tungere varer som smykker, harddiske eller ædle metaller.
  • Våben pengeskabe: Husk at regelmæssige væg- og gulvbokse ikke passer til opbevaring af våben. Specialvåbenkasser er udstyret med ekstra låse, pry-proof metal og låseboltteknologi for at minimere risikoen for ulykker. 

Der er ingen lov siger at begrænse dig til et sikkert. Hvis du har en række processioner, der kræver beskyttelse, overveje at købe mere end en sikker i stedet for at forsøge at tvinge dem alle ind i et område. 

Overvej at holde dine våben sikkert på en separat placering. Billede Via: Adrienne Nienkamp

3) Hvor meget plads har du brug for?

Selv om det kan virke selvforklarende, skal du tage målinger, før du går i indkøb. De fleste hjemmebokse er ekstremt tunge og vanskelige at bevæge sig, så det sidste du ønsker er at bringe et hjem kun for at finde ud af, at det ikke passer, hvor du vil have det. Endnu værre, forestil dig, om det passer ind i rummet, men var ikke stort nok til alle dine værdigenstande.

De ydre målinger er ret nemme. Du skal redegøre for højde, bredde og dybde. Du vil også gerne måle nogle af dine dørrammer og trapper, så du ved, at du nemt kan flytte sikkerheden på plads.

Til indvendige målinger samles dine varer sammen og begynder med at måle højden, bredden og dybden. Da de fleste sikre interiører måles i kubikfod, skal du multiplicere de tre tal og opdele det samlede antal i 1728 for at få et nøjagtigt antal til indkøb. Vær ikke bange for at købe et større sikkert, end du i øjeblikket har brug for. Før eller senere vil du sætte pris på rummet for at vokse.

Vær ikke bange for at investere i to pengeskabe, hvis du har brug for mere plads. Billede Via: CHC Creative Remodeling

4) Hvilken type beskyttelse vil du have?

Desværre er ikke alle pengeskabe skabt lige. Nogle tilbud vil tilbyde masser af beskyttelse mod ild, men falder ned i ansigtet af hjemmeindtrengere eller omvendt. Før du køber et hjem sikkert, tænk på hvilken type beskyttelse du har brug for mest.

Husk, at ifølge Consumer Reports er ild den mest almindelige årsag til tab i formuegoder, efterfulgt af indbrud og derefter vandskader.

Sammensatte pengeskabe eller pengeskabe, der giver en vis grad af beskyttelse mod flere typer invasion, er tilgængelige. Men de niveauer, som giver beskyttelse kan variere meget. Væg hver beskyttelsesstandard, inden du træffer din beslutning.

5) Hvor meget kan du bruge?

Det siger sig selv, at budgettet skal være overvejelse inden ethvert stort boligkøb, men især når man ser på at købe et hjem sikkert. Dette er en situation, hvor ekstraomkostninger kan tilføje hurtigt, så sørg for at fastsætte et prispunkt før du går til butikken.

Selvfølgelig er der omkostningerne ved selve sikkerheden. En grundlæggende model er ikke sandsynligt at bryde banken. Men vær forberedt på at møde opgraderinger som højere kvalitet stål, ekstra lås eller yderligere boltning. Folk der elsker oprindelse vil måske betale lidt ekstra for et sikkert udstyret med indvendige reoler.

Når du har besluttet dig for modellen, er der ofte et par ekstra omkostninger at overveje.Nogle virksomheder vil tilbyde en garanti eller garanti på deres produkter, som kan bruges til at dække udgifterne til stjålne værdigenstande, hvis det er nødvendigt. Da pengeskabe er så vanskelige at flytte, kan du blive nødt til at betale en ekstra installationsomkostninger for at sætte dine på plads.

Pengeskabe kommer i en række størrelsesområder, så selv dem med de strammeste budgetter kan beskyttes. Billede Via: Praktyczne i Pi? Kne

6) Hvor vil du holde dig sikker?

Tro det eller ej, det sted, hvor du holder dine værdigenstande, er ikke altid, hvor din sikkerhed skal være placeret. Tænk et øjeblik på hvor du typisk holder dine værdigenstande - i en smykkeskrin, et skab eller under en seng. Tænk gennem din livsstil og opbygningen af ​​dit hjem og afgøre, hvilket område du føler er sikreste.

Folk på Casoro Jewelry Safes siger, at master bedroom closet er den mest populære placering. Efter deres opfattelse er opadrettelsen til denne placering let adgang til dine aktiver. Men et fælles modargument er, at tyve er mere tilbøjelige til at søge i soveværelset for dyre ting.

I sidste ende handler det hele om din personlighed. Er du den type, der sandsynligvis vil blive afskrækket fra at bære dine fine smykker, fordi det ikke er lige ved hånden? Eller er du nogen der konstant bekymrer sig over muligheden for en pause. Hvis du finder soveværelset for at være for meget af et mål, kan du altid overveje din kælder, hjemmekontor eller endda et kravleplads under trappen.

Det store soveværelse skab er langt det mest populære sted at installere et hjem sikkert. Billede Via: Closette Too 

7) Er den sikre akkrediteret?

Tag ikke bare et salgsmands ord om sikkerhed. De fleste af hjemmet pengeskabe vil have en akkreditering rating et sted på deres udvendige. Akkrediteringer fra Underwriters Laboratories (UL) er vokset til at være industristandarden. UL tester pengeskabe mod forskellige forhold - brand, indbrud, - og giver dem en vurdering baseret på hvor godt og hvor længe de tåler forsøget.

Pengeskabe kan akkrediteres til forskellige former for beskyttelse. Se nedenfor for en generel vejledning, men du kan læse en fuldstændig oversigt over sikkerhedsvurderingerne på ULs hjemmeside:

  • Indbrud og konstruktion Kvalitet: Opererer på en skala af B-G, hvor B er den svageste bedømmelse
  • Brandsikkerhed: En numerisk vurdering, hvor det første tal angiver temperatur og den anden detaljer længde af eksponering i timer. (fx klasse 350-4 Hr)

8) Hvilken slags lås vil du have?

Når det kommer til låse, har du to muligheder: Dial eller Digital. Hver har sine fordele og ulemper, så tag et øjeblik for at tænke over, hvilken slags der bedst passer til dine behov, før du laver et varigt køb.

Opkaldslås: Disse vil minde dig om din skab på skolen. De åbnes roterende drejeknappen til højre og venstre, indtil du indtaster din kombination. Denne type sikkerhed betragtes som mest pålidelige, fordi der ikke er mulighed for elektronisk fejl eller fejl. Men i tilfælde af at du nogensinde har brug for at ændre kombinationen, skal du kontakte en professionel.

Digital Lås: Dette er den slags låse, der bruges i hotelbokse. De åbner ved at sætte et pin nummer i et tastatur. Denne type lås er lettere at åbne end en kombination og giver dig hurtig adgang til dine ejendele. Men de tager batterier, som skal udskiftes regelmæssigt for at låse sikkerheden effektivt.

En digital lås giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til dine værdigenstande. Billede Via: Karlson Kitchens

9) Kan din sikkerhed forankres ned?

Et element, der ofte betragtes som afgørende for en trygls succes, er dens vægt. Teorien er, at et tungt sikkert bliver sværere at undslippe med, hvis en tyv ikke kan åbne den direkte. Alt det er sandt, men ved du, hvad der er endnu sværere at bære end et sikkert, der er fyldt med stål? En, der er blevet boltet til jorden.

De mest velrenommerede sikre virksomheder arbejder under forudsætning af at du skal tage dette skridt. De designer deres pengeskabe til at have fire huller i bunden, et i hvert hjørne. Når du handler, skal du kigge efter disse huller som en indikation af kvalitet.

Hvad angår, hvordan man faktisk binder sikkerheden ned, er den del ret let. Du skal blot placere sikkerheden, hvor du vil have den til at blive. Brug derefter en murboringsboremaskine til at køre bolte i dit gulv, hvor hver af de præfabrikerede huller er placeret. Men hvis dit værelse er tæppebelagt, er det klogt at klippe ud patches først, så at fibrene ikke slappe af.

Tag dig tid til at fastgøre din sikkerhed til jorden ved installationen for at forhindre den i at blive transporteret væk. Billede Via: Murphy & Co. Design

10) Vil din trygge tjene dig?

På trods af alle de øvrige gyldige bekymringer på denne liste kan vores sidste tip være det vigtigste. Når du har hørt om alle de forskellige funktioner i et sikkert og kontrolleret, at det passer til dine mest værdifulde ejendele, skal du tage et sekund for at komme tilbage fra salgsstedet. Spørg dig selv, om du kan billedet din familie regelmæssigt ved hjælp af den sikre.

Når alt kommer til alt, køber du et avanceret stykke sikkerhedsteknologi, betyder det ikke noget, hvis du glemmer at lægge dine vigtige dokumenter i den. Sørg for, at hvad du køber er funktionelt til din livsstil, selvom det betyder at vælge en mindre prangende model.

Så, når du får dit køb hjem og installeret, skal du sørge for at bruge det. Tving dig til at samle de specielle ting og flytte dem ind i dit nye hjem. Husk, det tager 28 dage at lave en vanepind, så hvis du er vant til at hente disse varer regelmæssigt, gør dit bedste for at holde fast i din nye rutine i den første måned.

Tilføj et ekstra lag af beskyttelse ved at gemme sikkerheden bag en bevægelig bogreol. Billede Via: Teri Interiors

Beskyttelse af dine værdigenstande er aldrig en dårlig idé. Efter alt arbejder du hårdt for at sørge for din familie. Det sidste du har brug for er for en uforudsigelig katastrofe at ødelægge din indsats. At købe et sikkert til dit hjem vil lade dig hvile let ved at vide, at dine værdigenstande er sikre. Men før du løber ud i butikken, er der et par detaljer at overveje. Brug vores spørgsmål som vejledning for at sikre, at du køber det pengeskab, der passer bedst til dine behov.

Hvad er dine tanker om at investere i et sikkert for dit hjem? Hvis du allerede ejer en, hvilke faktorer har du overvejet, mens du handler? Fortæl os i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar