10 Hurtige tips til valg af den perfekte lampeskærm

Vælg den perfekte lampeskærm til dit interiør

Hvert værelse i dit hjem er forbedret med smukt lys og belysning fra naturlige midler som sollys til kunstige midler som lamper og belysningsarmaturer. Når du vælger de perfekte lamper til dit interiør, overvejer du nogensinde, hvilken type lampeskærm der passer bedst ud med indstillingen? Fra vedhæng lampeskærmarmaturer, der hænger over dit spisebord til gulvlamper, der nyder din yndlingslæsestol, er der hurtige tip til at hjælpe dig med at vælge den perfekte lampeskærm til dit hjem.

1. Vælg en lampeskærm, der komplimenter farverne i dit værelse

Din stue, soveværelse og ethvert rum, der kræver belysning, bør ses som en helhed, når det gælder valg af lampeskærmfarver. Uanset om du vil have dit lys til at være centrumets fokuspunkt - vælg dristige farver, der vil skille sig ud blandt andre indretninger. For en mere subtil tilgang skal du bruge neutrale toner i lampeskærmfarver.

Vælg belysning, der passer til funktionen

2. Vælg en lampeskærm, der er den rigtige kombination til basen

Når du leder efter den perfekte lampeskærm, skal du se på bunden og lampeskærmen som et par. Afhængigt af om du har en høj og slank eller bred og bred skygge, kan du vælge den rigtige skygge. Lampens skygge skal være lav nok til at dække kontakten lidt, men ikke for lav, som du skal nå op under den for at betjene lampeskiften.

3. Bestem, hvordan din lampeskærm passer i dit interiør

Før du bliver for koncentreret om hvordan lampeskærmen ser ud, skal du ikke glemme at se på det rum, den vil gå i. Et sengebord lampeskærm kan få brug for en mindre profil, hvis et sengebord er lille, eller hvis der ikke er meget plads at komme ind og ud af sengen frit. Mens en gulvlampe ved siden af ​​en fløjlsstol har råd til en bredere profil for sin placering i din stue.

Wall sconce lampeskærme, der matcher gulvlampeskærme er perfekte!

4. Bestem, om din lampeskærm er til stemning, funktion eller begge dele

Hver lampeskærm, som du lægger i dit hjem, behøver ikke at være bare for funktion. Selvom det er naturligvis rart at bruge dine lampeskærme til at diffundere lyset fra lyspæren for at skabe en afslappende atmosfære, kan farven på din skygge også gøre en forskel. Brug af all-hvid indretning i dit hjem, især i lampeskærme giver dig maksimal belysning. Overvej at bruge lette tonede nuancer til mere lysdiffusion i rummet og brug mørkere nuancer til at skabe et humør eller en stemning i dit rum.

5. Vælg en pendant lampeskærm, der komplimenterer værelset

Vedhæng lampeskærme er kommet langt i årenes løb i indretning. Der har været retur af stort print, dynamiske farver og brede profil lampeskærme minder om 60'erne og 70'erne, da stor grafik og farve var enorm i design! Bring disse elementer ind i din spisestue vedhæng lampeskærm. Sørg for, at dit spisebord efterligner den lignende stil til at komplimentere armaturet.

Vælg lampeskærme, der efterligner stemningen i dit interiør

6. Tag lampeskærme til ukonventionelle rum i dit hjem

Når du leder efter den rigtige lampeskærm, husk at lamper kan gå i dit badeværelse, kælder eller vaskerum for at tilføje stemning og skabe en æstetik, der ikke var engang der. I mange moderne hjem bruger designere vedhængsrørlampeskærme til at skabe et fokuspunkt over et fritstående badekar. Hvis du har bordplade i dit vaskerum, hvorfor ikke placere en lille lampe som et "natlys" eller en atmosfære, når du går i et mørkt vaskerum? Den rigtige lampeskærm kan gøre hele forskellen i ukonventionelle rum.

Placer lampeskærme i ukonventionelle rum

7. Lav en erklæring med dine lampeskærme eller ingen overhovedet

Når du overvejer den rigtige lampeskærm, ser du også på dit værelse for at afgøre, om du vil lave en erklæring eller foretrækker, at dine lampeskærme blandes ind i den omgivende indretning. Komplimenterende farver og stoffer, der anvendes på møbler, kan være inspirationen til lampeskærme, der deler de samme farvepaletter som tekstiler, tapet, accentmåtter og kastepuder.

Komplimentere dine lampeskærme med dekorative tekstiler

8. Sikkerhed først når det drejer sig om at vælge den rigtige lampeskærm

Når du har valgt den lampeskærm, du kan lide, skal du sørge for, at den passer til den korrekte afstand fra pæren, da alle pærer giver varme. Størrelsen harp kan justere lampeskærme, som er metalarmene, der strækker sig fra lampens sadel for at holde lampeskærmen. En anden måde at justere afstanden på er at bruge en række forskellige montører, der sidder over lyspæren for at sikre, at lampeskærmen sidder tilstrækkeligt til sikkerhed og for at forhindre, at lampeskærmen brænder.

9. Valg af den rigtige lampeskærmform for din lampe

Hvis du vil udskifte din nuværende lampeskærm til en anden, skal du tage hensyn til de forskellige former, der er til rådighed. Fra en tromle / cylinder, gulv, imperium, coolie eller den traditionelle bell-type hjælper du med at indstille design stilen på dit værelse. Mange lampeproducenter kan hjælpe dig med at vælge den rigtige ved at vælge en base, og de vil give forslag til, hvilken form der passer bedst.

Vælg formen på lampeskærm, der komplimenterer armaturet og rummet der er belysning

10. Lav dine egne lampeskærme til et brugerdefineret udseende

I vores moderne verden af ​​social deling har evnen til at lave DIY projekter tilpasset vores egen smag aldrig været bedre! Hvis du er træt, hvorfor ikke lave eller pynte din egen skygge med bånd, hæklede rosetter, stof eller andre prydninger til et unikt udseende, som kun findes i dit hjem! For kreative ideer ser til Pinterest, Etsy og andre håndværkswebsteder til simple tilpassede lampeskærme, vil du elske at "stjæle udseendet" fra.

Freshome læser, vi vil gerne vide, hvordan du vælger den perfekte lampeskærm.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar