10 hurtige tips til at tilføje mere værdi til dit udendørs hjem

Værdi til dit udendørs hjem

Dit udendørs hjem er ofte glemt, når du sælger dit hjem. Opmærksomheden på dit interiør bliver omdrejningspunktet, og det faktum, at de fleste homebuyers gør deres mening, inden de sætter foden i dit hjem, er en skræmmende virkelighed. Før du går glip af potentielle homebuyers, lad os se på måder at tilføje mere værdi til dit udendørs hjem. Fra dit lys og arkitektoniske faciliteter til landskabspleje og underholdende områder er dit udendørs hjem en guldmine af muligheder. Her er 10 hurtige tips til at yde mere værdi til dit udvendige hjem og hjælpe dig med at sælge dit hjem meget hurtigere i denne sæson.

1. Opdater det ydre af dit hjem

Facaden eller udvendig af dit hjem er nummer et brændpunkt, så hvorfor ikke opdatere det i denne sæson? Hvis dit hjem er malet træ eller stucco - overvej at vaske det først for at fjerne gammelt snavs, snavs og sikre, at skimmel ikke er begyndt at vokse. Maleri med en frisk farve kan forbedre dit udvendige og bevare træet eller stucco i de kommende år. Hvis du har en sten, mursten eller natursten udvendigt - trykvask og maling taggrunde, og trim for curb appel, der ser indbydende. 

2. Udendørs spisestue og underholdende områder

Den store del om sommertid er evnen til at udvide dine spisesteder og underholdende områder til dit udendørs hjem. Din veranda, back lanai og baggård græsplæne bliver stedet at være, når du underholder venner og familie. Sørg for at de ser imødekommende ud med velplejede græsmøbler, friske puder i lyse sommerfarver og landskabspleje er skåret og trimmet. Overhængende buske hængt i plantager, bordvaser af blomster og pottegrønt er perfekte i disse udendørs spisestue.

Forbedre dine udendørs spisesteder og underholdende områder

3. Opgrader vinduer og døre

Mens opgraderingerne af dit hjem, der involverer rekreation og underholdning, er et stort salgsargument, er det også dem der giver livstidsværdi til dit hjem. Vinduer og døre falder ind under denne kategori og er en opgradering, der er værd at investere. Dobbeltruderede vinduer og energieffektive sorter, der holder skadelige solstråler ud og luftlekker ud, er et stort problem. En hjem inspektør kan tjekke udvendige døre og vinduer for at fortælle dig, om udskiftning af dem ville være et klogt valg, før du sælger dit hjem. Hvis du bor i ekstreme klimaer med varme eller kolde, skal disse overvejelser flyttes til toppen af ​​din liste.

4. Tilføj en pool og udendørs faciliteter

En af de største attraktioner ved at sælge et hjem er listen over store faciliteter og opgraderinger, du har i dit udendørs hjem. Uanset om du ejer en mousserende pool, boblebad, sommer køkken eller ildsted - alle disse attraktioner bør fremhæves for maksimal værdi. Opt for at få din pool professionelt rengjort, og sørg for, at alle områder er rene, reparerede, og du kan give potentielle boligkøber en service eller checkliste for at bevise din løbende dedikation til dit hjem historie.

En pool og udendørs fritidsfaciliteter vil låne værdi

5. Opdater din landskabspleje med moderne planter

Især om sommeren spiller din landskabspleje en afgørende rolle for at vinde hjerterne hos dine potentielle homebuyers, inden de når din hoveddør. Hvis din landskabspleje er overgroet, forældet eller bare har brug for et forfriskende nyt look, overveje at plante moderne landskabspleje. En række buskure, blomstrende årrunder og stauder og hardscape som pavers og mulch er ideelle. En kreativ blanding af landskabspleje materialer vil give variation i øjet og tekstur til dit udendørs hjem.

6. Sæsonbestemte farver vil opjustere ethvert hjems eksteriør

En del af appellen om at sælge dit hjem og tilføre værdi til din pris, er at skabe følelsen af ​​det ideelle hjem. Sæsonfarve er en vidunderlig måde at skabe den stemning, mange boligejerne søger efter. Farverige møbler, landskabspleje, der komplimenterer dit hjems udvendige farvepalette og opmærksomhed på detaljer i krumningsappel er afgørende. Overvej at male plænemøbler, din postkasse og endda hoveddøren for at få en iøjnefaldende appel til potentielle homebuyers.

Tilføj farve til dit udendørs hjem

7. Udskift husnummer og hoveddør hardware

Moderniser din frontindgang med tilføjelse af husnumre og udskift din gamle hoveddør hardware. Der er intet mere indbydende end et friskt lag maling til din hoveddør og accentueret med et nyt sæt messing eller nikkel dør hardware. Mens du er ved det, overveje en ny dørknocker, dørklokke og belysningsarmatur til at færdiggøre din første indgang 'makeover'!

8. Brug miljøvenlige tilføjelser til at tilføje værdi

I denne nutidige dag med at bruge jordens ressourcer klogt, er der en stigende bevidsthed, især blandt homebuyers, at miljøvenlige tilføjelser er værdifulde nu og for bæredygtighed i de kommende år. Opgrader dit udendørs hjem med miljøvenlige faciliteter som et grønt tag med vegetation, et afløbssystem til genopfangning af regnvand og brug til landskabsvanding. Solpaneler og landskabsbelysning drevet af solenergi og genvundet materiale til ydersiden af ​​dit hjem. Der er utallige mange bæredygtige tilføjelser, du kan føje til dit hjem, og de vil tilføre værdi til dit hjem.

Tilføj miljøvenlige tilsætninger som dette grønne tag

9. Lys dit udvendige hjem og landskabspleje

Et af de områder, som boligejerne ofte glemmer, når man tilføjer værdi til det ydre af deres hjem, er belysning.Uanset om det er sikkerhed, stemning eller sikkerhed - udendørs belysning er afgørende for nighttime curb appeal og for at sikre gæster ankommer til din dør sikkert og ubudne bo væk. Opt for arkitektonisk belysning for at vise egenskaberne i dit hjem, landskabsbelysning til dine omgivende grunde og gangbroer.

Installer udendørs arkitektonisk og landskabsbelysning

10. Stand på gaden og se tilbage i dit hjem

Du tror måske, at udlånsværdien altid betyder en monetær opgradering. Tværtimod - værdien kan være lige så simpelt som at optage affald fra et faldet træ fra sidste uges storm. Husk, at boligkøbere vil forestille sig sig selv i dit hjem, når de kommer til kanten. Fjern eventuelle forudfattede tanker om forsømmelse - børns legetøj i gården, skraldespande omdannes i garagen, forladte biler i sidegården. Fjern alle tegn på, at dit hjem ikke er det perfekte for dem at komme ind og se.

Tilføj værdi til dit udvendige hjem med disse 10 tips. At øge værdien af ​​dit hjem er for dig at styre en højere pris, men også for boligejer at få en investering, som de kan videresende til homebuyers i fremtiden!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar