10 hurtige tips til at få en wow-faktor, når du dekorerer med hvid-hvid farve

Ikke genert væk fra hvid i dit interiør - 10 måder at bringe ind i dit hjem

Sidste gang du så et helt hvidt værelse, følte du dig godt tilpas, eller følte du dig rolig og bange for at slappe af? Hvid er en af ​​de farver, som mange boligejere genert væk fra, da de er nervøse for at gøre et helt hvidt værelse føles behageligt og indbydende. Hvid kan være den mest forfriskende farve i spektret. Det kan fremkalde renhed, renlighed, men også tillid og raffinement. Før du beslutter dig for at dit hjem aldrig kan "gøre hvidt", skal du se på disse 10 hurtige tip for at få en wow-faktor, når du dekorerer med hvid-hvid farve. Du kan blive overrasket over, hvor nemt komfortabel hvid kan være i dit interiør.

1. Start med et hvidt rum som en tom skifer:

I stedet for at blive skræmt af hvidt, se hvide som en ny start for at gøre hvad du vil og gå, hvor din kreativitet vil tage dig! Hvide værelser er en fantastisk måde at finde ud af, hvad der inspirerer dit værelse. Har du en dræber udsigt over havet, træerne, bjergene eller byen? Hvid er et smukt lærred til brug som baggrund for dine smukke udsigter. I stedet for at opsluge hele dit værelse i en farve, prøv hvid og se, hvad der taler til dig i dit hjem.

Start med et hvidt rum som en tom skifer for at lade din kreativitet svæve

2. Brug hvid i dit moderne eller traditionelle køkken:

Skønheden i hvidt er dets alsidige sortiment, der går fra en ultracremeagtig hvid, der passer godt sammen med traditionelle og klassiske trækøkkener med Carrera marmorbænke til ultramoderne, hvide lakmalerier med minimal køkken med vandkanten på bordet. Mange boligejere elsker hvid i køkkenet, fordi det føles rent og klassisk. Mange køkkenapparatproducenter tilbyder nu også hvidevarer!

3. Hvid og dine yndlingsmetaller er en tidløs kombination

Har du bemærket de seneste tendenser inden for interiør par neutrale farver som hvid, sort, grå og brun med klassiske metalfarvekombinationer? Hvidt og rustfrit stål, messing, kobber og guld er alle trendige i hjemmet og udseendet er varmt og indbydende. Uanset om du parrer hvid med apparater i rustfrit stål i køkkenet eller med messingbelysningsarmaturer i din stue. Metals refleksion er en god sammenkobling med hvidets skarphed.

Par hvid med klassiske metaller som rustfrit stål til en smuk parring

4. Undgå at vige væk fra hvid polstring

Du tror måske, at hvid polstring er sværere at holde ren eller det viser snavs hurtigt. Selvom det kan være rigtigt, skal du overveje, hvilken type rum der passer til den stoftype, som du bruger den til. I stue- og familierum med travl trafik - overvej brug af læder og faux suedes, er også khaki og hvide denim-overtræk ideelle til boliger med kæledyr og aktive børn. Ikke genert væk fra hvid på grund af farven - brug i stedet stof, der passer til dit travle hjem.

5. Lad et stykke kunstværk tage et centralt stadium blandt hvide

En af de største muligheder for at arbejde med farven hvid er evnen til at fremvise din egen personlighed og stil i dit interiør uden at skulle konkurrere med farven på væggene, møblerne og indretningen. Hvis du elsker kunstværker, skulpturelle stykker eller andre elementer, der giver opmærksomhed, overveje at vise det på en all-hvid væg, over en hvidhvide pejsmantel eller over din all-hvide seng. Alle øjne vil gå lige til dit one-of-a-kind kunstværk uden at skulle forsøge!

Lad dit kunstværk være omdrejningspunktet i dit værelse med en hvid baggrund

6. Vælg den bedste nuance af hvid til din indretning

Tro det eller ej, der er hundredvis af nyanser af hvidt og alle af dem ligner ikke versioner af beige! Hver farve i spektret har en hvid version af den. Fra pinks og gule til grønne og purler er der underliggende svage hints om farve i en række hvide. Vælg hvilke møbler og indretning dit hjem har størstedelen af ​​farve i. Kig efter køkkenskabe, gulve, bordplader og fliser i dit badeværelse til farveanvisninger om, hvordan du vælger den bedste underliggende farvede hvid. Der er flere 'perfekte hvide' til ethvert hjem.

7. Lag tone-på-tone hvide til et varmere rum

Hvis dit værelse mangler personlighed eller varme, skal du overveje layering hvide i lignende nuancer af hvide, varme hvide, grå, varme grays osv. ... Brug mønstre, teksturer og varierende materialer i lignende hvide nuancer til at skabe et rum med dybde og interesse. Dette fungerer især godt i soveværelser. Tekstiler, et polstret hovedgærde, vinduesbehandlinger og sengetøj kan alle arbejde sammen i harmoni i varierende nuancer af tone-på-tone hvide sorter.

Brug tone på tone hvid i varierende nuancer, mønstre og teksturer

8. Hvid kan gøre dit interiør alsidigt hele året rundt:

Hvid skaber et lærred til at dekorere på forskellige måder hele året rundt. Uanset om du elsker at indvarsle efteråret med smukke rustikke toner af rød, gul og brændt umber eller skifte til lyse farver og pasteller i foråret, giver et hvidt interiør dig alsidigheden til at ændre på et indfald! Bytt ud accent tæpper, kaste puder, vinduesbehandlinger, sengetøj til at skabe et sæsonbetonet hjem, der er alsidigt og indbydende hele året rundt. Om sommeren er et helt hvidt interiør køligt og forfriskende og har måske ikke brug for årstidens farver.

9. Tag farve ind i dit værelse for at fremhæve hvide badeværelsesfunktioner

Intet siger "Wow" som en iøjnefaldende farve blandt et hav af hvide indvendige vægge i et badeværelse. Et hvidt badekar, håndvask og gulvbelægning kan se slående ud mod enhver farve, der tilføjer slag og pizazz til øjet. Røde mosaikfliser, fliser og aqua glasfliser, eller endda en monokromatisk metalstålflise accentvæg vil gøre ethvert alt hvidt badeværelse se sofistikeret og kosmopolitisk!

Brug en øjenpopping accent farve blandt dit hvide badeværelse

10. Brug hvid til at gøre alle de "pletter" gå væk:

Hvid kan også fungere som en viskelæder i dit interiør. Uanset om dit hjem har nogle arkitektoniske uheld, udsatte mekaniske kanaler eller overliggende stygge pletter i gipsvæggen - hvide kan camouflere øjnene. I ældre hjem kan hvide hjælpe med at fremhæve smukke kronestøbning og håndværkere detaljer kan fremhæves med smukke hvide. Transform dit hjem ved at bruge alt-hvidt interiør og se, hvordan komfort er tættere end du engang troede!

Freshome læsere fortæller os dine tricks for at bruge hvid i dit interiør.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar