10 fast ejendom hemmeligheder, at mæglere skjuler fra deres kunder

Når du ansætter eller arbejder med en mægler eller ejendomsmægler, er der visse ting, der forbliver skjulte. Du formoder sikkert, at der er ting, som din mægler eller agent ikke fortæller dig, men du ved ikke, hvad de er, og alt du kan gøre er at forestille dig ting. Vi besluttede at afsløre nogle af disse hemmeligheder og afsløre det sande aspekt af forholdet mellem en ejendomsmægler og klienten.

Mæglere arbejder ikke for køberen.

Du kan måske være fristet til at tro, at klienten er den der dikterer alt, når han arbejder med en mægler. Nå, det er ikke helt sandt. Virkeligheden er, at ejendomsmæglere generelt ikke repræsenterer køberen, men køberne tror, ​​at de gør det, og denne måde opstår forvirring. Så næste gang du kontakter en mægler husk at denne person er ansat af sælgeren og ikke repræsenterer dig som køber.

Det åbne hus er en langsigtet plan.

En anden fejl, som folk normalt foretager, tænker på, at formålet med et åbent hus er at tiltrække købere. I virkeligheden er det næsten sikkert, at åbent hus ikke vil give nogen alvorlige købere. Disse receptioner er faktisk agentens langsigtede plan og har ikke meget at gøre med sælgeren.

Kommissionen er omsætningspapirer.

Selvom de fleste tror, ​​at 6% -provisionen er standarden, så viser det sig, at Kommissionen er helt omsætningspapirer. Så vær ikke bange eller skamme over for at forhandle. Du kan muligvis få en bedre aftale. Kommissionen bør være høj nok til at motivere mægleren, men behøver ikke nødvendigvis at være 6 procent.

Den zoning smerter, der kommer med dit hjem.

Ingen ejendomsmægler vil med venlig hilsen advare dig om alle de zoningproblemer, du skal håndtere, når du køber ejendommen. Så hvis du planlægger at foretage ændringer, informer dig selv, før du køber. Den eneste situation, hvor ejendomsmægleren ville være fuldstændig oprigtig med dig om alle de smerter, der venter på dig, er, hvis han / hun er din ven, og chancerne for at der sker, er slanke.

Du kan BYOB.

MoreINSPIRATION
  • 10 grunde til, at du skal leje en ejendomsmægler
  • Hvordan Leje den rigtige ejendomsmægler for dig
  • Fordele og ulemper ved at sælge et hus uden agent

Ikke mange mennesker er opmærksomme på det faktum, at når du arbejder med en agent, kan du også medbringe dine egne købere til bordet, og dette giver dig mulighed for at komme rundt med at betale en provision, hvis en af ​​dem viser sig at være en seriøs køber. Det er bedst at diskutere dette aspekt foran og før du ansætter en mægler.

Du kan ikke stole på deres hjem inspektører.

Som du måske har mistanke om, har hver ejendomsmægler en hjemmeinspektør i nærheden, klar og villig til at fange små problemer og at ignorere de store, og det er næsten aldrig i kundens favør. Du kan ikke stole på, hvad inspektøren faktisk siger, som køber, det er bedst at vælge din egen licensinspektør. I det mindste denne måde, hvis du har et problem senere, ved du det er på grund af dig og behøver ikke at bebrejde nogen andre.

Du kan selv sælge huset.

Selvfølgelig vil ingen ejendomsmægler fortælle dig, at du ikke behøver deres hjælp til at sælge dit hus. Men i virkeligheden kan du faktisk gøre det. Du kan liste huset online, finde mulige købere, arrangere møder, lave en aftale og spare mange penge. Nu er det nemmere end nogensinde at gøre det takket være alle de internetsider, der er designet specielt til dette formål.

Kontrakten du underskriver beskytter dig ikke.

Meget ofte skriver man kontrakter uden fuldt ud at forstå konsekvenserne. Kontrakterne indeholder en bestemmelse, hvori det hedder, at køberen ikke er afhængig af nogen mundtlige erklæringer fra sælger eller ejendomsmægler, og dette er i strid med hvad køberen faktisk ved og stoler på. Så sørg for at du læser kontrakten grundigt, inden du underskriver den og eventuelt har nogen med dig til at se din ryg.

Mæglere favoriserer hurtigsalg.

I nogle tilfælde er det måske ikke i agentens interesse at vente på det allerbedste tilbud, og agenten vil forsøge at skubbe hen imod et hurtigere salg. Selvom du har hørt mægleren snakket smukt om dit hus og alle de vidunderlige funktioner, det har, for at få et hurtigere salg, kan de komme og fortælle dig, at du skal tabe prisen på grund af det gamle tag eller forskellige andre grunde. For at undgå dette skal du være klar og sørg for, at din mægler forstår, at du ikke ændrer forespørgselsprisen.

Garantierne giver faktisk ikke nogen beskyttelse.

Ved opbygning af et nyt hus tilbyder udviklere og agenter ofte garantier. Men det er ikke noget du faktisk kan stole på. De er meget omhyggeligt formulerede og de fleste påstande og op ugyldige, så det er bedst at ikke finde meget trøst i dem. Det er bedst at få din egen advokat i sådanne tilfælde.

Billedkilder: 1, 2,3.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar