10 grunde til at investere i et hjemmealarmsystem

Sikkerheden i dit hjem og din familie bør være din første bekymring, når du er hjemme og væk. Home alarmsystemer er kommet langt fra 10 år siden. I dag gør de mere end bare at afværge ubudne. Fra at kalde nødpersonale til at styre lysene fra din smartphone, bør hjemmealarmsystemer være i hvert hjem. Her er 10 grunde til at investere i et hjemmealarmsystem i dag.

1.) Alarmsystemer er også til lejligheder: Uanset om du bor i et hus eller en lejlighed, er sikkerhed en bekymring for alle. Hvis du er en boligboer, kan alarmer hjælpe dig og din familie med at være sikker og have ro i sindet.

2.) Dit hjem er beskyttet kontinuerligt: Boligejere glemmer ofte, at de ikke kan se deres hjem døgnet rundt. Når du går for at gå på arbejde eller opbevare, om 15 minutter, kan der ske noget! Et hjem alarmsystem overvåger dit hjem hele tiden.

3.) Overvågning tilgængelig: Afhængig af din lokalitet kan hjemmealarmsystemer tilbyde mange tjenester. Overvågning vil lytte efter alarmer, men nogle har et indstillingspanel eller højttaleren sat ind i dit hjem for at lytte til en nødsituation, når alarmen slukker. Dette forhindrer falske politibesøg og øger sikkerheden for dit hjem. Låste din nøgle i dit hus? Dit hjem alarmsystem kan kaldes til at afvæbne systemet uden at manipulere med døren!

4.) One-touch nødpersonale: Mange alarmsystemer er udstyret med en one-touch-knap til brand, ambulance eller politi. Dette kan være uvurderligt, hvis du skal forlade dit hjem hurtigt, eller du skal have en tendens til at være syg eller skadet person i dit hjem. De fleste alarmvirksomheder vil reagere med nødpersonale efter et par minutter med manglende reaktion, efter at hjemmealarm er blevet lød.

5.) Lavere boligejer forsikringsrente: Hvis du ejer et hjem, kan du modtage en rabat fra din hjemmeejers forsikringsselskab. Hjemme, der har et alarmsystem, betragtes som et lavere ansvar end dem uden af ​​dit forsikringsselskab. Tjek med din virksomhed for at se om de tilbyder rabat.

6.) Alarmsystemer tilbyder nu fjernbetjening af systemer: Glemte du at tænde din aircondition før du forlod huset? Blev du senere på kontoret end forventet, og lysene er ikke tændt i dit hjem? Kontroller, om din alarmvirksomhed tilbyder overvågning af hjemmeovervågning. Fra dit klimaanlæg / varmeanlæg til indvendig og udvendig belysningskontrol.

7.) Afværge ubudne personer: Ofte vil tilstedeværelsen af ​​et alarmskilt i din gård eller klistermærke på din dør eller frontvindue afværge ubudne personer. Disse visuelle tegn vil gøre en forbryder tænker to gange før de kommer ind.

8.) Små hjemmebaserede virksomheder afskrive: Hvis du er en lille boligvirksomhed, kan du muligvis afskrive alarmsystemudgiften for den del af dit hjem på din indkomstskat. Tjek med din lokale / føderale regering skatteregler for at se, om det gælder for dit hjem og forretning.

9.) Internet og smart telefon adgang: Flere alarmfirmaer giver mulighed for at få adgang til dit hjem alarmsystem via internettet eller smartphone. Dette ville gøre det muligt for dig at tænde / slukke for din alarm fjernt såvel som overvåge, når dine børn kommer hjem og andre bekvemmeligheder.

10.) Home alarmsystemer kan hjælpe naboerne: Mange kvarterer, herunder lejligheder, ved ikke, hvornår du kommer og går i dit hjem. Hvis du installerer et alarmsystem, vil naboerne straks vide, når der er en nødsituation. Dette er afgørende for din sikkerhed og for dine naboer at være opmærksom på ubudne i din bygning eller kvarter.

At have et hjem alarmsystem er en fremragende ide til ethvert hjem. Brug disse 10 tips og gør selv forskning, for at se, om et hjem alarmsystem er din familie. Flertallet af boligejere, der har en, vil fortælle dig det er værd at pengene. Du kan trods alt ikke sætte pris på dit hjem og din families sikkerhed. Freshome læser har du et hjemmealarmsystem i dit hjem? Fortæl os hvad fordele og ulemper er? Vi vil gerne høre dine kommentarer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar