10 grunde til, at du skal leje en indretningsarkitekt

Det er noget at tænke på, hvis du ikke allerede har gjort det. At ansætte en indretningsarkitekt er en smart beslutning, hvis du har investeret en god penge i dit hjem og vil være i stand til at fremvise det for at se bedst ud. Dekoratører tjener virkelig et formål for alle. Uanset om du ikke har nogen idé om, hvor eller hvordan du begynder at dekorere dit hjem, eller om du har en ide, men brug for hjælp, skal du binde stykker sammen, eller du har simpelthen ikke tid til at udføre din stil og ønsker på grund af din travle daglige planlægning .

Jeg spurgte for nylig Michelle Cortizo af Cortizo Interiors i Boston, Massachusetts, for at forklare hvorfor ansætte en indretningsarkitekt er et klogt og fornuftigt valg. Tænk ideen om, at indretningsarkitekter kun er for de rige og berømte eller dem med så mange penge, at de ikke ved hvad de skal gøre med det hele. I virkeligheden sparer de dig en masse tid og penge og hovedpine medicin!

1. Spar penge.

Det kan lyde mærkeligt, at ansættelse nogen til at dekorere dit hjem ville spare dig penge, da du har ekstra gebyr af designeren, men Cortizo gør et overbevisende punkt. ”Ansættelse af en designer kan hjælpe dig med at undgå dyre fejl, der ikke kun hjælper dig med at spare penge, men kan øge værdien af ​​dit hjem."Især når du sælger dit hjem - indretning er vigtigt, når du noterer dit hjem. Det kan hjælpe med at øge køberens appel og sætte dit hjem over konkurrencen.

2. Professionel vurdering.

En designer kan give dig en professionel vurdering af din situation, det vil føre til en solid handlingsplan. Ordren i ting i en designplan er nøglen til at bestemme, hvad der kan repurposeres eller skal redigeres. Dette vil ikke kun påvirke budgettet, men hjælpe dig med at bruge det mere effektivt."En designer tilbyder et ekstra sæt øjne, men disse øjne er uddannet til at se og lægge mærke til ting, som du ikke kan.

3. Budgettering og planlægning.

En designer kan holde dig på budget og spare dig tid og kræfter. En designer ved, hvor de skal hen til ressourcer til alt relateret til dit hjem. Dette vil spare dig for uendelige mængder tid på at undersøge produkter, mærker og priser. En designer vil have alt dette lige ved hånden, og skal han eller hun ikke, bruge tid på at forske, så du ikke behøver at.

4. Forbindelser

En designer vil være i stand til at bygge "en stærkere bro mellem dig og din arkitekt eller entreprenør tidligt og kan afværge designfejl i din overordnede plan. Dette er afgørende for at styre tid og penge, forklarer Cortizo. Også designere er uddannet til at tænke på ting, vi måske overser. "Det er så vigtigt, at belysnings- og indretningsbehovet behandles inden konstruktion. Hvis din stue sofa flyder i midten af ​​rummet, du vil sikre dig, at du har den rette placering for gulv afsætningsmuligheder. "

5. Bred tilgængelighed af ressourcer.

Der er ting til rådighed for designere, der ikke er tilgængelige for offentligheden med hensyn til forbindelser, ressourcer og generelle varer. Ved at kulminere disse ressourcer kan designere bidrage til at få dit rum til at se mere samlet, unikt og trukket sammen.

6. Kontakter.

Cortizo siger at: "Jegn tilføjelse til sælgerressourcer, designere har mange hjem forbedring industri kontakter. De kan redde boligejere tid og hovedpine forsøger at identificere pålidelige, entreprenører, rørfirmaer og elektrikere til deres projekter.

7. Wow Factor.

Designere kan hjælpe med at give dig den "wow" faktor, du har ledt efter. De er uddannet til at tænke anderledes, rumligt og se et overordnet billede, som kunderne ofte ikke kan. Cortizo tilføjer, at "Tænk uden for boksen er, hvad designere gør hele dagen lang.

8.Home salg.

En dekorator kan potentielt tilføje en hel del til æstetikken i dit hjem, hvilket igen kan øge showinger og salg. Denne øgede appel kan eksponentielt øge den tid, dit hjem sidder på markedet, før det sælges. Fordelen her er to gange, en hurtigere omstillingstid og flere penge i lommen.

9. Et trænet øje.

En designer er en professionel med et trænet øje, der automatisk kan fortælle dig, om der er noget galt eller ret med et mellemrum. At have den øjeblikkelige høring er en stor fordel ved æstetiske beslutninger. Det er resultatet af mange års erfaring"Siger Cortizo. Ofte forsøger boligejere at gøre det hele selv og blive frustreret. Se på disse 10 mest almindelige interiørdesignfejl og hvordan man løser dem.

10. Visual story-teller

Cortizo konkluderer med, at: "Indretning er en færdighed og en kunst, der kun forbedrer rummet og kvaliteten af ​​dit liv i rummet. At ansætte en pro hæver niveauet af den erfaring og gør dit hjem til et hjem. En designer kan hjælpe dig med at fortælle din visuelle historie. Jeg kan ikke tænke på en bedre grund end det!

I betragtning af al denne information vil du overveje at ansætte en indretningsarkitekt næste gang du ombygger, køber et hjem eller flytter?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar