10 grunde til, at du bor i en lofts lejlighed

Huset du bor i har et stort bidrag til at opretholde en balance mellem dit privatliv og arbejdspladsens pres. Hvem har ikke brug for en oase af fred og afslapning for at slippe af med daglig stress? I dette tilfælde kunne en loftslejlighed være et godt valg. Bare sørg for at bygningen er meget godt isoleret. Du har brug for andre grunde til at overbevise dig selv om det er værd at prøve? Vi giver dig 10.

Hyggelig atmosfære.

På trods af at loftet lejligheder ofte er mindre rummelige, ser de altid indbydende ud. Et sådant bohemisk rum vil invitere dig til at nyde nogle fredelige øjeblikke med din familie. Drikke kaffe hver morgen foran vinduet kan blive et intimt øjeblik. Du bør prøve dette! Du vil se, hvor vigtigt det er at starte din dag på en behagelig måde.

Naturlig lys adgang

Generelt har loftet lejligheder velux vinduer, og det ville være en stor fordel for dig. Det er bevist, at naturligt lys er afgørende for vores velbefindende, og ved at have adgang til det, ville vi kunne øge vores forestillinger og reducere stress. Velux vinduer er også stilfulde, og hvis du er heldig, kan de give en fantastisk udsigt.

Privatliv.

Ved at bo på et loftssted kan du nemt undgå at blive forstyrret af andre mennesker. Det er altid godt at have lidt tid for dig selv, og det er endnu bedre at bruge lidt kvalitetstid sammen med din familie.

Fremme kreativitet.

Lad os sige, at du er freelancer. Gæt hvad? At arbejde hjemmefra har aldrig været lettere! At bo i en loftslejlighed giver dig mulighed for at udvikle din kreativitet. Alt du behøver er et stort vindue, der giver dig naturligt lys og en behagelig stol. Tro os, det vil ikke vare længe, ​​før ideerne kommer.

Ingen gardiner.

Husk de gardiner, du virkelig elskede, men du brugte dem aldrig, fordi de ikke matchede resten af ​​værelset? Du har ikke haft dette problem længere.

Interessante indretningsmuligheder.

MoreINSPIRATION
  • Loftlejlighed med generøse skylight og flot udsigt
  • Loftlejlighed med tagterrasse
  • Chic lofts lejlighed med farverigt interiør og synlige bjælker

I betragtning af at loftsrum er normalt ikke meget store, bør du tænke på en kreativ måde at organisere dine personlige ting på. Spar lidt plads og brug smart opbevaringsideer (som disse køjesenge). Vi har også to ord til dig: modulære møbler. Glem ikke de vinklede lofter, de skaber en charmerende effekt.

Ingen ovenpå naboer.

Du har aldrig tænkt på det som en fordel? Ingen naboer over, ingen mærkelige lyde og ingen risiko for at blive oversvømmet. De eneste der kan forstyrre dig er fugle.

Vinduelæsningskrog.

Skråvægge er bare perfekte til en læsningskrog. Tilføj nogle bogreoler, måske nogle magasiner, komfortable sæder og puder. Vi anbefaler dig at oprette et læserhjørne et sted nær en naturlig lyskilde (vindue eller ovenlys). Nu slappe af og nyd en god bog!

Sov under tagvinduet.

Giv dine børn mulighed for at sove under stjernerne, og vi lover at de vil være taknemmelige. Et skylight over din seng vil være en kilde til fred og inspiration og vil helt sikkert sikre dig en bedre søvn. Skylights også tilføje et strejf af romantik, så det er et godt sted at tilbringe nogle smukke øjeblikke med din partner.

Loft lejligheder er normalt billigere.

Bliv ikke for ophidset om denne, fordi det afhænger af byen og det område, hvor lejligheden er placeret. Prisen skal også være relateret til mængden af ​​plads, du vil bo i.

Så hvad tror du? Vil du nyde at bo i en lofts lejlighed?

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar