10 grunde til at bruge bæredygtige byggematerialer

Bæredygtighed betyder ikke, at du skal opgive luksus. Billedkilde: Maienza Wilson

Kender du virkelig den sande definition af bæredygtighed? Det er et trendigt ord, der ofte kastes om, men den virkelige definition kan gå tabt til tider.

Merriam Webster ordbog henviser til betydningen af ​​bæredygtig som,kunne bruges uden at blive brugt op eller ødelagt metoder, der ikke helt bruger eller ødelægger naturressourcer kunne vare i meget lang tid. Væsentligst for at opretholde noget er at holde det og gøre det til sidst for kommende generationer.

Med denne definition i tankerne, lad os se på 10 grunde til, at bæredygtighed skal overskride din liste, når det kommer til at bygge dit hjem. Vi vil også se på nogle bæredygtige byggematerialer og hvordan du kan indarbejde dem i dit hjem.

Der er mange overraskende måder at opbygge bæredygtigt, såsom dette grønne tag. Billedkilde: Maienza Wilson

1) Bygge til sidste levetid

Ligesom definitionen siger, er bæredygtighed menes at gøre noget sidste. Hovedidéen om at bruge bæredygtige byggematerialer er at opbygge et hus, der varer - og et længerevarende hjem betyder lavere vedligeholdelsesomkostninger og mindre opretholdelse.

En omkostningsreduktion og forlænget levetid synes grund nok til at overbevise nogen om at opbygge et bæredygtigt hjem. Men hvad slags materialer bruges til at gøre et bæredygtigt hjem så længe og gøre det så omkostningseffektivt?

Her er blot nogle få eksempler: Varmepumpeanlæg med lavt strømforbrug, slidstærk bambus og korkgulve, solpaneler, tæpper af naturfiberuld, betongulve og vægge, genvundet træ og metal tagdækning og sidespor, for blot at nævne nogle få. Vi har så mange holdbare byggematerialer til rådighed for os, så hvorfor ikke bruge dem? Vi kunne gøre verden lidt mere grøn og spare lidt grøn også!

Denne moderne stucco hjem blev bygget til at vare. Billedkilde: Gettliffe

2) Avanceret indramningsteknik

Avancerede indramningsteknikker bruges normalt af samvittighedsfulde bygherrer, der bygger "grønne" boliger. I det væsentlige er det en form for husrammer, der bruger mindre træ.

Hvorfor ville vi pleje at bruge denne teknik? Nå er der faktisk mange grunde: Avanceret indramning resulterer rent faktisk i mindre materielle og arbejdskraftomkostninger, det forbedrer husets energiprestanda, det opfylder stadig bygningskoder, og det resulterer i et mere holdbart og robust hjem.

Avanceret indramning med træ fra bæredygtige skove er blot et andet godt redskab til at føje til dit bæredygtigt indbyggede hjem. Selvfølgelig er der altid to sider i hver historie, og nogle bygherrer er imod avanceret indramning, så gør din forskning først.

Avancerede indramningsteknikker kan være noget at overveje, når man forsøger at opbygge et bæredygtigt hjem. Billedkilde: Briburn

3) spare energi og spar penge

Ved at bruge bæredygtige byggematerialer i dit hjem, vil du spare energi og spare penge i det lange løb. Hvordan spørger du? Energi bevares to gange

En, du sparer energi i større målestok ved at bruge bæredygtige materialer, hvis fremstilling resulterer i mindre affaldsprodukter, der fylder verdens deponeringsanlæg. To, du sparer din hjem energi ved at bruge mere effektive materialer, såsom lav-flow toiletter, grønne isoleringsmaterialer, der resulterer i et bedre isoleret hjem, on-demand vandvarmere og programmerbare termostater.

Hvad betyder al denne effektivitet? Det betyder at du sparer penge og hjælper med at redde verdens ressourcer! Tjek denne energiregner for at se, hvor dit hjem kan forbedres.

Solpaneler er en fantastisk måde at spare energi på og spare penge. Billedkilde: Go Logic

4) Har et sundt, behageligt bæredygtigt hjem

Det er en bæredygtigt bygget grønne hjem er sundere og mere komfortable. Bæredygtige byggematerialer udsender få, hvis nogen, toksiner som kræftfremkaldende stoffer, VOCs (flygtige organiske forbindelser) og skimmelsporer.

Der er mange materialer, der forbedrer luftkvaliteten til hjemmet, som f.eks. Naturlige uldtæpper, luftanlæg, der bringer forfriskende udendørs luft indendørs, isolering, der forbyder muggvækst og laminater, der ikke bruger giftige lim.

Et bæredygtigt hjem er et sundt hjem. Kig ind i de mange sunde bæredygtige produkter, der i øjeblikket er tilgængelige for dit hjem.

Bæredygtige hjem er meget mere effektive og behagelige at leve i. Image Source: River Architects

5) Minimere affald gennem bæredygtighed

Mange bæredygtige byggematerialer bruger genanvendte eller genbrugte materialer. Det er simpelt, jo mere vi genbruger produkter, desto mindre køber vi nye produkter og nedbryder verdens ressourcer (og spilder mindre energi til fremstilling af nye materialer).

Selv om vi måske ikke har et hjem, der er eksplicit bygget med bæredygtige materialer, er det en god fornemmelse at vide, at ved at bruge endnu et eller to bæredygtige byggematerialer, kan vi mindske vores personlige carbon footprint.

Nogle gange er det en kombination af de små ting, som f.eks. LED-lyspærer eller programmerbare termostater, der kombinerer stor miljøpåvirkning.

Brug genanvendte byggematerialer til at spare penge og miljøet. Billedkilde: Carverschicketanz.com

6) Køb lokale produkter

Lokale produkter er ekstremt bæredygtige, fordi de eliminerer omkostninger og energiforbrug, der går i at transportere varer over hele kloden.

Hvis du køber lokalt fremstillede produkter til dit hjem, vil du sandsynligvis spare penge (forbrugeren utvivlsomt betaler for de store omkostninger ved forsendelse / transport af globale varer), og du genaktiverer dit samfund ved at holde dine penge lokalt.

Det føles godt for din tegnebog, og det føles godt at vide, at du støtter en lokal producent! Kig rundt i dit samfund; Er der en lokal producent, der producerer byggematerialer - måske en lokal stenbrud eller lokal kabinetmager? I så fald overveje at købe fra dem.

Køb lokalt sparer penge og miljøet, som f.eks. Køb fra en lokal kabinetmager eller stenbrud. Billedkilde: CGA Partners

7) Bygning med træ

Du kan have et bæredygtigt hjem og stadig have det fyldt med det dejlige korn af træ - ikke alt træ kommer fra destruktivt klip.

Der er mange gulvfabrikanter, der rent faktisk genvinder træ fra gamle bygninger, der er ved at blive slået ned, de tager det gamle træ og genfinder det til fabelagtige nye gulve. Tal om genbrug på sit bedste - Du får den smukke tid slidte trægulve og spar et ton træer på samme tid!

Træprodukter som Bambus og Kork er også yderst bæredygtige og miljøvenlige, da de er hurtigt voksende produkter, som kan bæres bæredygtigt med lidt miljøskader.

Du kan bruge træ i et bæredygtigt hjem. Billedkilde: Abrams Books

8) Gør verden et bedre sted

Det virker lidt dumt og også 'godt', men undervurder ikke dine handlinger mod bæredygtighed. Bragging rettighederne alene er nok til at få nogle mennesker til at blive bæredygtige - hej, gætte hvor meget jeg reddede på min energibetegn sidste måned ..? ELLERAllergi? Nej, vi har ikke det problem i mit hjem ...

Så er der det eksempel, vi sætter for vores børn og vores børnebørn. Det er afgørende at lede af eksempel, og den eneste måde, hvorpå kommende generationer skal vide, hvordan man kan leve bæredygtigt, er eksempelvis.

At gøre verden til et bedre sted kan lyde lidt romantisk og uopnåeligt, men det er hvad du gør hver gang du køber bæredygtige materialer.

Bæredygtige boliger er sunde, takket være dels bedre luftstrøm og lave kemikalier. Billedkilde: Balance Associates

9) Forbedret videresalgsværdi

Der er et andet stort incitament til at bruge bæredygtige byggematerialer ud over de penge, vi kan spare og det reducerede CO2-fodaftryk, vores hjem videresalgsværdi og salgshastigheden kan faktisk forbedres.

En nylig undersøgelse fastslog, at et hjem, der ansat tredjeparts certificeringer for bæredygtighed, solgte i gennemsnit 8 procent mere end et lignende ikke-certificeret hjem.

Selvom vi måske ikke ønsker at forfølge en komplet grøn certificering til vores hjem, er der stadig en bragging faktor for ejendomsmæglere, der kan vise potentielle købere alle de pengebesparende bæredygtige materialer, der er i hjemmet.

Undersøgelser viser, at bæredygtigt certificerede boliger sælger til mere. Image Source: Structure Home

10) Mange stilarter i bæredygtighed

Uanset om dit design smager mod moderne minimalisme eller rustik land - kan du få et bæredygtigt hjem, der opfylder din personlige design stil.

Genvundne træbjælker kan blive udsat for en rustik landemodning. For en mere moderne appel, prøv polerede cementgulve, der er langvarige og miljøvenlige. Bare fordi du bekymrer dig om verden omkring dig, betyder det ikke, at du skal opgive dit personlige design æstetiske.

Gør det bedste for begge verdener - din og den naturlige verden omkring dig - ved at style din egen personlige oase med bæredygtige byggematerialer.

Uanset din stil kan du have et bæredygtigt hjem, der passer til din smag. Billedkilde: Kuda Photography

Der har du det! Bæredygtige byggematerialer sparer penge, gør dit hjem mere holdbare, gør dit hjem mere værdifuldt og mindsker skadelige miljøpåvirkninger.

Reducer dit carbon footprint ved at købe bæredygtigt! Start med at tage baby skridt ved blot at udskifte dine pærer for mere effektive dem, eller se efter lokalt fremstillede hjemme varer og materialer til brug i dit hjem. Hver lille smule tæller!

Hvad gør du for at gøre dit hjem mere bæredygtigt?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar