10 Foryngende Chair Makeovers Du kan nemt gøre dig selv

En gammel stol er ikke nødvendigvis en engangsstol. Faktisk er jo ældre det mest værdifulde, det burde være som det bliver et antik, med masser af karakter og detaljer, der er unikke for sin æra. Alligevel betyder det ikke, at det skal forblive intakt, og at du ikke kan ændre udseendet. Der er måder at bevare stolen på, mens den gør det bedre integreret i dit hjem indretning. Det kan alle løses med en makeover.

DIY dukkert farvestole.

En meget simpel idé ville være at dyppe de nedre dele af stolens fødder i maling, for blot at tilføje lidt farve til stykket. Brug tape til at afgrænse områderne og brug derefter spray maling i enhver farve du foretrækker. Det skal helst være en fed eller neon skygge, noget der står i kontrast til resten af ​​stolen. {Found on fortheloveof}.

Opdater sæde + fødder.

Udover at male stolens fødder, kan du også ændre polstring på sædet, hvis der er noget at arbejde med i starten. Dette er et patchwork design med rester af stof. {Found on sombrerodeideas}.

Ribbon polstrede stol.

For et endnu mere farverigt og muntert udseende er her en anden interessant ide. Du kan bruge bånd i forskellige farver for at skabe et regnbue design til polstring. Pin båndstykkerne og sy dem i zigzags. {Fundet på homeworkshop}.

Bryllupsstol indretning.

En anden måde at bruge bånd på er at klippe mindre stykker af samme størrelse og derefter binde dem på bagsiden af ​​stolen. Brug forskellige nuancer af samme farve til en subtil, men stærk effekt. Det er en perfekt ide til en bryllupsstol. {Fundet på weddingchicks}.

Splash af maling.

MoreINSPIRATION
  • 7 Inspirerende DIY Chair Makeovers kan du helt sikkert prøve hjemme
  • Chic og farverig Skrivebordsstol Makeovers til DIY Lovers
  • Sådan genfoldes en stol: 10 flotte ideer

Geometriske mønstre er meget populære, og du kan bruge dette tip, hvis du vil gøre en stol mere moderne. Vælg stof med et geometrisk mønster i en hvilken som helst farvekombination, du ønsker, og erstatt stolstolen. {Fundet på designformankind}.

Genbrug gamle bælter.

En anden mere usædvanlig måde at genoplive en gammel stol på er ved at bruge gamle læderbælter. Det er et design, der fungerer bedre til udendørs stole, og bælterne giver det et mere vintage look. {Fundet på cacareco}.

Ombre stol.

Hvis du derimod gerne vil eksperimentere med nye designs ved hjælp af maling og farve, kan du prøve et ombre-design. Vælg tre forskellige farver, en der er lys, en der er fed og en, der er mørk og male stolen en skygge ad gangen. {Fundet på designsponge}.

Chevron.

Du kan også bruge maling på mange andre måder. For eksempel har denne stol sædet malet i sort og hvid med et chevronmønster og ryglæn og fødder en fin turkis skygge. Farverne supplerer hinanden smukt. {Fundet på lovelylately}.

Berry rødme.

Her er en anden flot kombination af farver. Afhængigt af designet af din stol kan du komme op med alle mulige kombinationer af farver og mønstre. {Found on girlinthegarage}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar