10 afslappende badekar

Badekar har altid repræsenteret et sted, hvor du kan slappe af og komme ud frisk igen, selvom hovedidén er at komme ud ren. Nuudover viser teknologien os, at badning i et multifunktionsbad f.eks. Kan blive en vidunderlig oplevelse, ikke bare et sædvanligt bad. Her kan du trække dine egne konklusioner og se på disse vidunderlige, afslappende badekar.

1. Odd Dyrt Badekar af Tetsuya Nakamura

Selv om det ser mærkeligt ud, er det bare et bad. Det har en interessant form og det farverige design gør dig til at tænke på en underlig verden. Du kan ikke gætte hvad der repræsenterer. Selv om det er lavet af forstærket plastik, synes det at være et værdsat og dyrt badekar.

2. Vascabarca Badekar af Antonio Lupi

Dit bad kan blive en god sejloplevelse, hvis du vælger at tage et bad i dette bådformede badekar. Det vil bære dig så langt som din fantasi kan sende dig. Så slapp af og prøv at føle den dejlige brise af havet.

3. Biologisk Badekar

Hvis du forsøger at forestille dig at tage et bad midt i naturen, er der ikke noget bedre end dette biologiske badekar. Den har en gennemsigtig beholder, men du finder også elementer fra naturen, der omgiver dig. De er farvede ting, som får dig til at føle sig mere dynamisk og tættere på naturen.

4. Det hollandske badestamp

På din camping weekender på bjergene har du altid været bekymret for det faktum, at du skal tage et bad. Nu kan du fortsætte dine eventyrlystne weekender midt i naturen, og du behøver ikke bekymre dig om denne ting. Den hollandske badestamp er alt hvad du behøver for et varmt bad. Det er et sfærisk badekar, lavet af rustfrit stål, ikke for tungt og den vidunderlige ting er, at den kan transporteres. Så kan du kombinere dit varme bad med en dejlig naturalistisk stemning.

5. Kæmpe Stone Badekar

MoreINSPIRATION
  • 7 unikke badekar
  • Elegant og afslappende lænestol inspireret badekar af Thomas Linssen
  • Deep Soaking Tubs af Vaselli

Hvis du henviser til komfort, mens du tager et bad, betyder det et rummeligt badekar. Normalt elsker folk at slappe af i et stort badekar, hvis det er muligt. Denne enorme sten badekar er perfekt til dem, der elsker rummelige badekar. Det eneste, de burde tænke på, er, hvor de kan sætte dette store badekar.

6. Sko Badekar

Hvis du elsker ekstravagance og chokerende ting, så vil du elske denne samling af mosaik badekar, der er formet som en kvindes hæl. Disse badekarer efterligner skos form og har et lyst design. Dit badeværelse vil helt sikkert blive elegant og mousserende ved at vælge et af disse skobadekar.

7. "Tulip" brusebadblomstret ind i et luksuriøst badekar

Hvis det sker, at du har et lille badeværelse, så er den perfekte løsning til at nyde et godt bad denne "Tulip" bruser, der blomstrer ind i et luksuriøst badekar. Det hjælper dig med at bruge dit rum bedre, fordi det ikke bliver brugt, når det ikke er i brug, det bliver til et brusebad, og du nyder også godt af al sin luksus: massageapparat, undervandsstråler osv.

8. Thalasson Baleina Whirlpool Badekar

Selv om det ser mærkeligt ud, er dette Baleina-badekar en god kombination af ideen om vand og vandlevende verden. Du kan forestille dig selv, at du er en stor "baleina", og du undersøger mysterierne i det agiterede hav. Denne form af badekar fylder dig med dynamik.

9. Hikki Badekar

Det er et dejligt, afslappende badekar, som du kan lægge hvor som helst du kan lide. Det er et udendørs badekar, der får dig til at føle en fri ånd, og som også kan nyde naturens skønheder, mens du tager et godt bad.

10. Moderne Badekar ved Kos i Italien

Dette moderne bad kombinerer ideen om et behageligt bad med den specielle atmosfære skabt af det uklare, farvede lys inde i badeværelset. Det skaber en dejlig stemning, som giver dig fredelige øjeblikke, mens du tager et afslappende varmt bad.

Uanset hvad er modellen du vælger til dit badeværelse, er det vigtigste af alt, at du kan slappe af, og du kan komme ud af en ny frisk mand!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar