10 værelser med indendørs træer: hvor indendørs møder udendørs

Inde i et hjem, om det er en lejlighed eller et hus, er det som i et helligdom. Det betyder, at du får dig til at føle dig trygge og hyggelige, men du bliver også adskilt fra alt, hvad naturen har at tilbyde i sin råform. For at genoprette den balance kan du forsøge at inkorporere nogle elementer, der normalt findes i naturen i indretningen. For eksempel er en meget interessant ide at have et træ i dit hjem. Hvis du har problemer med at forestille dig, hvordan du kan gøre det, så tag et kig på disse smukke eksempler.

Dette er en rummelig og luftig lejlighed med moderne indretningsindretning. I stuen er indretningen minimalistisk og næsten helt hvid. Ydervæggen er næsten helt dækket af store vinduer, og dette skaber noget balance og indbyrdes og indendørs områder. For at fremhæve denne forbindelse er to små træer blevet indarbejdet i stueets indretning.

Her er forbindelsen mellem indendørs og udendørs meget stærkere. Hallen / forsiden af ​​denne bolig omfatter en vidunderlig lille have. Det har et stort ovenlys oven over det, der lader i det naturlige lys, som planterne har brug for for at overleve. Haven omfatter en række små planter samt et træ placeret i midten.

Denne stue har også en lignende have. Værelset selv er ikke så lyst. Den har to relativt små vinduer, der ikke giver meget lys, så man kan kompensere for at et skylight blev placeret over denne have. Det omfatter et smukt højt træ og planter omkring det. Der er også flere planter spredt ud over rummet, og de fleste af dem er placeret nær vinduerne, hvor de kan drage fordel af det naturlige lys.

Hvis du ønsker at bevare indretningens minimalitet, vil måske noget lidt mere simpelt være bedre for dig. Denne bolig har for eksempel et minimalistisk, lyst interiør med et ret lille rektangulært rum nær indgangen, hvor et enkelt lille træ kan ses. Rummet er dekoreret med et par sten, der skaber en god balance.

MoreINSPIRATION
  • 7 stilfulde måder at bruge indendørs planter på i dit hjem indretning
  • Sådan dekoreres med lange indendørs planter
  • De 10 bedste indendørs træer til boliger og arbejdsområder

Når du bor midt i skoven, og du er omgivet af træer og vegetation, vil du naturligvis indarbejde så meget fra det som muligt i dit hjem indretning. Denne bolig har store vinduer og glasvægge i alle retninger, og derudover er der også et meget højt træ løber gennem midten af ​​opholdsstuen. Det er blevet indarbejdet i boligens struktur.

Dette er en indendørs veranda og den har et smukt moderne design. Det er dekoreret med en række planter og også med en række små træer. I betragtning af at hele verandaen er pakket ind i en træstruktur med masser af vinduer og ovenlys, er det et meget venligt miljø for dem. Det er en måde at bringe et stykke natur inde.

Denne tropiske bolig har også til formål at udslette barrieren mellem indendørs og udendørs rum. Den dobbelte højde opholdsstue har store vinduer og buede døre med adgang til en terrasse, og det er blevet dekoreret med tropiske træer og et smukt blå tæppe, der næsten ligner overfladen af ​​en pool.

Dette stilfulde soveværelse har et asiatisk inspireret interiør. Temaet ved indgangen er en strand solnedgang. De varme farver og det bløde lys reflekterer på væggene skaber en meget afslappet atmosfære, mens træet bringer friskhed inde i rummet. Soveværelset er meget hyggeligt, stilfuldt og afslappende.

Spisestuen kan også nyde godt af friskhed. Denne er for eksempel smuk og indbydende. Selv om bord og stole indtager det meste af rummet, er atmosfæren stadig luftig takket være træet og den overordnede farvepalet. Teksturerne er forskellige, og det er også farverne.

Dette er en anden udsøgt veranda. Det er en del af en moderne bolig og har en meget venlig og munter indretning. Det har et stort træpiercing gennem midten og en række friske planter spredt ud over rummet. De store vinduer og ovenlys giver masser af naturligt lys, og den grønne accentvæg fremhæver indretningens skønhed.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar