10 Runde Badekar Design Idéer og Decors, der går med dem

I ethvert badeværelse, forudsat at der er plads nok, er badekaret det vigtigste indretningselement. Normalt drejer hele rummets design rundt om karret. Ifølge sin størrelse, design og form varierer alt andet fra sag til sag. Runde badekar er ikke så populære som rektangulære, men de er meget charmerende.

Dette badekar blev valgt til at supplere et asiatisk inspireret badeværelse interiør. Badekarret er et vidunderligt accentstykke, og det går godt med vægbehandlingerne, farverne, materialer, teksturer og indretningen generelt. Planterne blev også smukt udvalgt for at matche temaet.

Dette badeværelse ligner mere et spa-område. Det runde karbad har et meget flot design. Stenen er et materiale, der også blev smukt udnyttet gennem hele indretningen. Desuden opvarmer pejs atmosfæren. Selvfølgelig er vinduet og udsigten spektakulære og gør dette badeværelse skiller sig ud endnu mere.

Et rundt badekar er undertiden foretrukket til en, der har en rektangulær form, fordi den føles mere behagelig og afslappende. Dette er sagt, det er vigtigt at gøre den omgivende indretning også behagelig. Du kan bruge gardiner og endda have nogle hylder i nærheden, hvor du kunne vise olier og alle andre ting, du normalt bruger.

Uanset hvilken stil du foretrækker til dit badeværelse, kan du altid finde smukke runde badekar. For eksempel, hvis du vil have en moderne stil til dette værelse, her er et meget flot rundt badekar, som du kan bruge. Det har et minimalistisk og rent design og det er også meningen at være meget komfortabel.

MoreINSPIRATION
  • Den elegante Bolla Sfioro Rund Badekar af Franco Bertoli
  • Ukonventionelle Æggeskal Bathtub af Toby Nowland
  • 8 Stilfuld Badekar Ideer

Mange mennesker foretrækker en minimalistisk indretning til badeværelset, fordi det er en ren og enkel stil og det passer godt til værelset. Her er et andet meget smukt badekar, også med en rund form og også moderne. Den kommer i både hvid og sort og har et specielt design, der giver dig mulighed for at sidde komfortabelt og nyde dit bad.

På en måde er et rundt badekar som en mini-pool, som du kan få på dit badeværelse. Dette særlige badekar har en firkantet corpus og et rundt interiør. Det er en dyb karbad, og din krop bliver helt omgivet af vand, så du kan slappe af og lade den rolige og fredfyldte atmosfære fange dig.

Dette minimalistiske runde badekar kompletterer indretningen af ​​dette badeværelse perfekt. Først og fremmest har det et meget rent og simpelt design. Dens bløde og delikate linjer og overordnede design gør det muligt at virke let og meget elegant. Indretningens enkelhed kan også ses i hele værelset. De indbyggede hylder ser vidunderligt nær karbadet.

Selvfølgelig sagde ingen, at badekarret skal sidde på badeværelset. Hvis du vil, kan du få din karbad placeret et andet sted, hvorfra du kan beundre udsigten og slappe af endnu mere. Dette stilfulde, røde badekar har ikke brug for noget andet for at skille sig ud.

Nogle mennesker foretrækker dyb badekar, hvor de kan være helt omgivet af vand. Andre foretrækker et stort badekar, hvor de kan have større bevægelsesfrihed. Nå, dette karbad tilbyder det i stil. Det er et smukt og moderne karbad med et sort ydre og et hvidt interiør. Karret er placeret på et hvidt tæppe, så kontrasten er endnu stærkere.

Runde badekar er afslappende og smuk, men for at atmosfæren skal være behagelig, rolig og afslappende, er resten af ​​indretningen også vigtig. Dette loftrum ser ud til at være perfekt. Det skrånende tag skaber en varm og intim atmosfære, og kontrasten mellem det moderne og minimalistiske karbad og vintagebjælken af ​​træbjælkerne er også dejligt. Derudover er ovenlyset et fantastisk element.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar