10 hemmeligheder fra top indretningsdesignere til bedre dit hjem

Nogle gange har vi brug for lidt hjælp med vores hjem. Uanset om vi har boet i vores hjem i 2 måneder af tyve år, har vi alle brug for at ændre tingene op fra tid til anden. Vores liv er vores stadigt skiftende, og det skal også afspejles i vores boliger. Ændringer kan være enkle, køb af et par nye tilbehør, eller måske et maleri. Men måske er der en stor forandring, en ny malfarve, nogle nye møbler, måske endda en remodel. Følgende er nogle meget enkle hemmeligheder fra nogle kendte indretningsarkitekter, der hjælper dig med at omdanne dit boligareal til bedst at afspejle din stil og personlighed.

1. "Den første regel om udsmykning er, at du kan bryde næsten alle de øvrige regler." - Billy Bladwin

Noget næsten alle dekoratører vil fortælle dig, at reglerne skal brydes. Det er mere vigtigt, at indretningen i dit hjem afspejler din levende stil og din personlighed end nogen konventionel regel. Det er imidlertid vigtigt at finde balance, så et hjem ikke bliver forældet og kedeligt eller for travlt og distraherende.

2. "Skub aldrig møbler op mod væggene. Ved at trække din siddearrangement i (selv nogle få inches) opvarmer du øjeblikkeligt et rum og skaber flow. "- Betsy Burnham

Mens hver designer har sit eget trick til at omdanne et værelse, mener de enstemmigt, at et hjem skal føle sig godt levet i, repræsentere boligejernes interesser og lidenskaber og aldrig være for alvorlige. Over dette hyggelige bibliotek formår at gøre alt. Dette bibliotek er varmt og indbydende samtidig med at vi får glimt i ejerens eget liv.

3. "Loftet skal altid overvejes. De er det mest forsømte rum i et rum. "- Albert Hadley

Ved indretning af ens hjem har man en tendens til straks at tænke på væggene, efterfulgt af møblerne og derefter gulvet, men sjældent tænker folk på hvad der er overhead. Dette guldloft klarer at gøre flere ting i dette rum. Det afspejler det naturlige lys, der kommer fra de overdimensionerede vinduer, det føjer dybde og varme til rummet, og det giver helt sikkert et strejf af whimsy.

4. "Farveklemmer holde et værelse, der føles ungdommeligt og engagerende." - Christina Murphy

Mange mennesker er bange for at male deres vægge en klar farve. Farve kan også tilføjes gennem tilbehør. Dejlige tæpper, vaser, malerier, puder og tæpper er en vidunderlig måde at tilføje en farvefarve på. Start i små trin. Måske tilføjes en farverig lampe, så du kan tilføje en vase, tæppet, og hvis du er klar, prøv at tackle større områder. Farve har virkelig indflydelse på dit humør og kan gøre dit opholdsrum til en glad og energisk.

5. "Brug tapet på uventede steder: i loftet, i et panelet rum, i skabe, gange og små foyer. Et godt mønster eller en tekstur i små rum kan være et forbløffende twist. "- Lindsay Coral Harper

Det er altid sjovt at gå ind i andres hjem og finde det uventede. En formel spisestue med et lystfarvet loft, en hvid hall og et uventet farverigt trappehus. Et simpelt hvidt soveværelse kan tilbyde en legende overraskelse med en sjov mønstrede papirmur i skabet. I rummet over det ene øje straks trækkes op til det legende men elegante loft.

6. "Jeg sætter pris på historien, men du skal medbringe din egen oplevelse i dine værelser." - Istvan Francer

Hvad gør dit hjem unikt dit eget hjem er de ting, du har i det. Vis dine personlige ejendele for at afsløre din personlighed, eventyr og resultater. Bland dit tilbehør med nyt og gammelt. Vi har alle fortid, nutid og fremtid, og disse er alle en del af vores personlige historier.

7. "Jeg tror ikke folk har nok sjov med dekoration. Det skal ikke altid være så alvorligt. Design er ikke som ægteskab, du behøver ikke at begå livet. "- Ross Cassidy

Vær ikke bange for at prøve noget nyt. Du kan altid ændre det. Møbler kan omarrangeres og vægge kan males. Som i alle ting, i hjemindretning, prøv noget nyt, du kan godt lide det. Start lille, hvis du skal gå større. Værelset ovenfor ville være meget intetsigende uden de sjove og farverige møbler. Møblerne giver rummet sin personlighed. Det viser, at ejeren er sjov kærlig og sandsynligvis ikke tager sig selv for alvorligt. Omvendt, hvis væggene og lampens nuancer ikke var hvide, ville værelset være meget for travlt og for distraherende.

8. "Virkelig komfort, visuel og fysisk er afgørende i alle rum." - Mark Hampton

Et andet område, hvor alle designere synes at være enige, er vigtigheden af ​​komfort i ens hjem. Det er ligegyldigt hvad din egen personlige stil er - Uanset om du er elegant og sofistikeret eller afslappet og lunefuldt ... Uanset om du er minimalistisk, eklektisk, klassisk, bohemisk - det vigtigste er at gøre dit hjem levedygtigt. Et godt designet hjem er et, der er både behageligt og funktionelt.

9. "Det vigtigste? Perfekt belysning til enhver tid. "- Oscar de la Renta

Naturligt lys er bedst, men når der er begrænsede naturlige lyskilder, skal der være masser af lyskilder. Overvej dit miljø. Er du i en stor by, tæt på en skov eller ved havet. Nogle boliger vil have mere naturligt lys end andre og lyset i dit hjem vil skifte og variere gennem dagen.Sæt i alle værelser i dit hjem hele dagen, og du vil bemærke, hvor belysning skal suppleres. Den rigtige form for belysning i det rigtige rum vil føje en glød og en varme til dine omgivelser.

10. "Tilbehør er hvor jeg kan godtgøre en erklæring. De er et rums sjæl. "- Austin Warner

Tilbehør er en fantastisk måde at binde i alle indretninger sammen. De kan trække alle stykker sammen for at give dit rum et færdigt udseende. Tilpasning er en anden måde at tilføje et personligt præg på dit rum, da de ofte fortæller en historie om hvor du har været og hvor dine interesser ligger. Hvis du er for ærlig til at gå for store mængder fed farve, mønstre eller indretning i dit hjem, kan du stadig skabe en farverig atmosfære med det tilbehør du vælger.

Er du inspireret til at foretage et par ændringer i huset? Hvor vil du starte? Hvad vil du gøre? Jeg har brug for at tilføje lidt mere farve, mig selv og leder efter netop det rigtige tæppe for at binde alt sammen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar