10 tegn på at du skulle blive en indretningsarkitekt

Har du det unikke sind hos en indretningsarkitekt; sindet, der er i stand til ren kunstneri kombineret med ultimative logik? Billedkilde: Meredith Baer

Hvis du hader dit job, så er du blandt 70% af befolkningen. Ifølge Gallup er der mange flere mennesker utilfredse med deres karrieremuligheder end dem der er glade. Det er en svimlende statistik!

Hvis du er en del af de 70%, der er elendige på arbejdspladsen, kan du overveje en karriereændring. Er du ikke sikker på, hvad karrieremuligheder er rigtige for dig? Nå har vi en lille liste over observationer, der viser dig, at en karriere inden for indretning kan være rigtig for dig.

Indretningsarkitekter / dekoratører er kreative, men logiske tænkere, der forstår, hvad der kræves for at trække et værelse sammen i et sammenhængende, smukt og vigtigst funktionelt rum. Har du det unikke sind hos en indretningsarkitekt; sindet, der er i stand til ren kunstneri kombineret med ultimative logik?

I så fald må du måske læse vores top ti tegn på, at du skal blive indretningsarkitekt:

Vi har en lille liste over observationer, der viser dig at en karriere inden for indretning kan være rigtig for dig, hvis ... Image Source: Cgsdb

# 1 Du Obsess About Decorating Detaljer

De fleste stifter på dine Pinterest boards har titler som 'soveværelse ideer', 'køkken backsplash' og 'badeværelse fliser' -klang kendt?

Finder du dig selv at se på værelserne i dine venners og familiemedlemmers hjem og tænker? Hvorfor valgte de disse knapper, de skulle have været med guld accenter i modsætning til sølv? Og så siger du det højt - Ups!

Hvis du bruger tid på at fantasere om rumarrangementer og nye indretningsløsninger, så er designområdet rigtigt rigtigt for dig.

Hvis du bruger tid på at fantasere om rumarrangementer og nye indretningsløsninger, er det måske rigtigt, at interiørdesignet passer dig. Billedkilde: VI Foto Design

# 2 Du omarrangerer Møbler

Fandt du hele tiden brug for en varmepude til din smertefulde ryg, fordi du skiftede dit soveværelse møbler omkring for den allerstørste gang i denne måned?

Skal dine børn konstant spørge dig om, hvor deres ting er gået? Eller mangler din ægtefælle deres yndlingsstol, fordi du har besluttet at passe bedre i kælderen?

Hvis dine kære går ind i et rum og tænker: "Vandrede jeg ind i det forkerte hjem?", Kan indretning være karrieremulighederne for dig. Hvis du efter seks måneder - eller mindre - omarrangerer stuen endnu en gang, kan du i alvorlig grad begynde at se på indretningsskoler i dit område.

Hvis dine kære går ind i et rum og tænker: "Vandrede jeg ind i det forkerte hjem?", Kan indretning være karrieremulighederne for dig. Billedkilde: Amanda Zorumski

# 3 venner beder dig om udsmykning ideer

Hvis folk spørger om din dekoration rådgivning, så overveje det det ultimative kompliment - og det ultimative tegn på, at du har det kreative øje, der kræves til et job inden for indretning.

Kommer dine venner til dig hver gang de vil ændre noget i deres hjem? Spørg de deres mening om hvilken farve eller materiale de skal få til deres næste sæt vinduesbehandlinger?

Når dine venner nævner, at de ombygger eller bygger et nyt rum, fristes du til at sende dem design ideer, komplet med stofprøver, gulvprøver og malingprøver. Hvis du let nikker dit hoved, så tror vi, du måske har fundet dit nye karrieremuligheder.

Hvis folk spørger om din dekoration rådgivning, så overveje det det ultimative kompliment - og det ultimative tegn på, at du har det kreative øje, der kræves til et job inden for indretning. Billedkilde: Andrew J Howard

# 4 Du forsøger at gemme alle dekorative dilemmaer

Hvert samfund har en-en lokal bygning, der er et komplet øjesår; Det falder fra hinanden, og alle anmoder om at få det taget ned - undtagen dig.

Hvis du har evnen til at se potentialet i det mest ramshackle flotte hus, når alle andre mener, at det er spild af tid, så kan du være på vej ned på rette spor for at pleje dit eget potentiale inden for indretning.

Det er muligt, at du ikke kun 'se' potentialet i et øje i øjensorget, men du går direkte til dit fællesskabsråd for at forsøge at spare plads. Du kan endda finde dig selv at byde på auktionshuse bare for at vende dem og vende dem fra dyr til skønhed.

Indretningsdesignere har indsigt i at se skønhed og potentiale i knoglerne af noget gammelt og dateret. Billedkilde: Scinta Designs

# 5 Du kender flere farver end en farvekasse

Ikke alene ved du, hvad de primære farver på farvehjulet er, du ved også, hvilke farver der er komplementære, hvilke farver er tertiære, og hvilke farver er analoge.

Du ved, hvilke farver der passer bedst sammen, hvilke farver skal aldrig sættes sammen, og vigtigst af alt ved du, hvordan farve kan påvirke stemningen i et rum.

Og selvfølgelig er du den eneste der kan give en fuld forklaring på, hvad forskellen mellem greige og beige er, samt hvilke farver der bedst virker med hver.

Designere ved, hvilke farver der passer bedst sammen, hvilke farver bør aldrig sættes sammen, og vigtigst af alt, hvordan farve kan påvirke stemningen i et rum. Billedkilde: Decorum Home

# 6 Forbedringspersonale kender dig ved navn

Vi vedder på, at din indkøbsliste er fyldt med materialer til dit næste gør-det-selv-projekt (og ikke dagligvarer). Vi satse også på personalet på de lokale forbedringsbutikker kender du ved navn.

Indretningsdesignere er skabninger af kreativitet, og det er svært at stoppe dem fra at drømme om deres næste designoprettelse.

Så hvis du fanger dig selv, hjælper andre med at male i malinggangen, så må du måske betale for dine meninger.

Indretningsdesignere er skabninger af kreativitet, og det er svært at stoppe dem fra at drømme om deres næste designoprettelse. Billedkilde: Don Gardner

# 7 En troværdig værktøjskasse er altid ved din side

Mand eller kvinde, en indretningsarkitekt er en do-it-yourselfer i hjertet, og de har altid en troværdig værktøjskasse på det klare.

Hvis din pung eller mappe er fuld af måleværktøjer og farveprøver (og mangler de ting, som en "normal" person i dit erhverv bærer), vil du måske tænke på, hvordan du kan gøre den mappe i en designportefølje.

Find den karriere, der giver dig mulighed for at bære en skitse pude med stolthed, når du går rundt med et målebånd, der er draperet rundt om halsen, så du altid er parat til at måle vinduer, se, hvilken størrelse sofaen passer, og hvordan apparaterne passer ind i nyt køkken layout du har designet.

Find den karriere, der giver dig mulighed for at forfølge dine kreative lidenskaber. Billedkilde: Oficinainglesa

# 8 Refinishing Møbler er en lidenskab

Shopping for møbler er et tidsfordriv af jeres. Du elsker linjerne og mulighederne for at omdanne et gammelt relikvie til noget nyt med et stænk af maling eller et par sandpapirskrabber.

Du henter ofte gamle, nedslidte møbler, såsom bænke, borde og stole, for at bringe dem hjem og arbejde på dem i din fritid, selvom det betyder, at tøjvaskerne op eller aftensmad kommer fra en kørsel-gennem en regelmæssigt - du skal se det færdige produkt.

Når du er færdig med at skabe noget nyt og spektakulært ud af noget gammelt, omarrangerer du stuemøblerne - igen - bare så det passer.

Du elsker linjerne og mulighederne for at omdanne et gammelt relikvie til noget nyt med et stænk af maling eller et par sandpapirskrabber. Billedkilde: Laura Miller

# 9 Altid på jagten

Mange kvinder og mænd går ud shopping, og ja, nogle anser det for en sport, men din ide om shopping er lidt anderledes.

Du er så engageret (og måske besat) med at finde det »næste store stykke«, at du ofte finder dig selv at surfe på møbeludstillingslokaler ved frokostpauser eller pludselig trækker over til siden af ​​vejen, når du ser et loppemarked.

Scoring af antikke skriveborde, unikke hylleenheder og en-of-a-kind lysarmaturer giver dig en spænding som ingen anden.

du er så konkurrencedygtig, når det kommer til at finde lige det rigtige stykke, at du mener at du skal tildeles en olympisk medalje. Billedkilde: Lux Design

# 10 Du kender dine stoffer

Reglen om tre, accordeon fold, arabesque, cifferbeklædning .... Har nogen af ​​disse ord været på dine læber for nylig?

Designere kender også deres stoffer. Alle har hørt om betingelserne bomuld, uld, linned, fløjl og mikrofiber. En individuel født til at være designer har dog en dybere viden om stoffets verden. I modsætning til at være forvirret af ordene lenpur og lyocell, ved du præcis, hvad de betyder.

Desuden ved du, hvor og hvordan disse materialer bedst bruges til at designe et hjem. Lyder nogen af ​​dette som en du kender?

Designere ved, hvor og hvordan materialer bedst bruges til at designe et hjem. Billedkilde: BFein Interiors

Hvis du har svaret ja på et af disse spørgsmål eller kan acceptere noget af disse udsagn, så er det helt sikkert, at du blev født som indretningsarkitekt, men indtil nu har du muligvis valgt den forkerte karrierevej. Vær ikke den 70%, der fortryder deres karrieremuligheder.

Opmuntre dit potentiale og blive, hvad du blev født til at være. Tror du, du var bestemt til at designe?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar