10 Enkle, elegante og forskellige trætrappedesigner

I et hjem, der har mere end et niveau, bliver trappen uundgåeligt en vigtig del af indretningen. Trappen bruges ofte som et fokuspunkt som et accentstykke, og det er en fantastisk måde at bruge en vital del af hjemmeens arkitektur og design på og gøre det til en smuk indretningsdetaljer. Der er masser af strategier, former og designs, der kan bruges til trappen, og de er lige så vigtige som materialet.

De fleste traditionelle trapper er lavet af træ. Dette giver den elegance, de har brug for at skille ud, men gør dem også til en behagelig del af indretningen på grund af træets naturlige evne til at tilføje varme og tekstur til noget. Der er også masser af moderne design til trætrapper. En fantastisk trætrappe kan ændre hele udseendet af et hjem. Det kan gøre forskellen mellem en enkel indretning og en simpel smuk.

MoreINSPIRATION
  • Smukke Trappe Design Idéer af Cast
  • 14 Trapper design ideer
  • Et simpelt og elegant hjem med trævolumen

Du kan også kombinere forskellige materialer til trappen. For eksempel vil en trætrappe med gennemsigtige glasskinner have den nødvendige stabilitet og styrke, det vil være sikkert, men vil også have en følelse af åbenhed. En trætrappe med træskinner vil have et mere traditionelt, rustikt udseende. En trætrappe med metalramme har et traditionelt udseende med en industriel berøring. Der er også mange andre muligheder at vælge imellem. Vi har valgt et par eksempler til at bruge som inspiration.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar