10 Glidende indvendige døre - et praktisk og stilfuldt alternativ til alle typer boliger

Selv om de ikke er lige så almindelige eller populære som dobbeltsidede døre eller andre typer døre, har skydedøre deres sæt fordele. De er ret almindelige i garderobeskabe og skabe, men ikke så meget i interiøret. Det skyldes for det meste, at i modsætning til i garderobeskabe kræver en glidende indvendige dør ekstra plads for at blive installeret. Det tager dobbelt plads til en almindelig dør. Alligevel kan det være meget praktisk og nyttigt i visse tilfælde.

En indvendig skydedør kunne bruges til gangen. I betragtning af at gangen normalt er et overgangsrum, der oftest er dekoreret med fotos, kunstværker og opbevaringsenheder, skal det have plads nok til at rumme en skydedør. Men at sætte alle de bekymringer i forbindelse med plads til side, glidende indvendige døre tendens til at være lidt mere stilfuld og chic end de fleste almindelige døre. De rummer enkelhed lettere, og det er lettere at have en minimalistisk skydedør end minimalistiske dobbeltsidede døre.

MoreINSPIRATION
  • Typer af indvendige døre til hjemmet
  • Stilfulde garderobeskabe med skydedøre, enkle og alligevel meget funktionelle
  • Sectional Glass Garage Døre Brugt I Moderne Design

Glidende indvendige døre er perfekte til at gemme et værelse og opretholde en minimalistisk indvendig indretning. Alligevel forbinder dette ikke dem med en bestemt stil. Du kan have rustikke skydedøre, moderne, traditionelle, moderne eller vintage skydedøre. Der er et stort udvalg af designs og modeller at vælge imellem, og forskellene mellem dem kan være ret store. Vi har valgt en serie af indretning med skydedøre med forskellige design, stilarter, former og størrelser.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar