10 spektakulære projekter med usædvanlige bygninger ombygget til private hjem

Det er ikke ualmindeligt, at gamle bygninger omdannes til noget andet. Ofte omdannes kommercielle rum til smukke private boliger og bliver lofter, men det er også muligt for andre typer bygninger at blive omdannet. For eksempel er der talrige eksempler på vandrensningsstationer eller endda kirker, der er blevet fantastiske hjem. Vi har valgt et par eksempler til at støtte denne ide.

Vandrensning Station Konvertering på den franske riviera.

Vi kommer til at starte med denne fantastiske loftlignende bolig beliggende i den lille kystby Villefranche sur Mer på den franske riviera. Bygningen ligner et dejligt familiehus nu, men det brugte ikke altid at være tilfældet. Oprindeligt var det en vandrensningsstation, der blev bygget i 1910. Det er en bygning med en lang og rig historie og mange historier at fortælle.

Vandrensningsstationen er blevet ubrugt, og for nylig er den blevet omdannet til den imponerende 5400 kvadratmeter bopæl, du ser her nu. Hovedboligen har tre soveværelser og tre badeværelser, men ejendommen indeholder også en 700 kvadratmeter fritliggende gæstelejlighed med et soveværelse og et badeværelse. Derudover er der også en fem-bil garage, en opvarmet swimmingpool og et meget stort boblebad, alle elementer, der gør dette hjem fantastisk.

Den mest imponerende arkitektoniske detalje af boligen er en 45 fod høj indendørs vandtank, der spredes på tre niveauer. Det er bare en påmindelse om, hvad bygningen plejede at være, en lille del af dens historie og fortid. Boligen kan virke som en meget velafbalanceret og designet struktur, men omdannelsen var ikke let. Efter at den blev forladt i begyndelsen af ​​70'erne blev vandrensningsstationen erhvervet af sin nuværende ejer i 1996. Det var i dårlig stand og havde brug for masser af opmærksomhed. Det tog ejeren 15 år at få det til sin nuværende tilstand. Det var en lang rejse, men resultaterne er fantastiske. {Images by 3mille}.

Vandtårn Konvertering i London.

Vi fortsætter med endnu et fantastisk konverteringsprojekt, denne gang med et vandtårn. Beliggende i South East London, England, Storbritannien, har denne usædvanlige bolig en unik historie. Historien begynder i 1877, da det venetianske-gotiske vandtårn oprindeligt blev bygget. Det var et projekt af Fowler og Hill som en del af Lambeth Workhouse og Infirmary, som senere blev Lamberth Hospital.

Årene forbi, og det kom det øjeblik, da vandtårnet ikke længere blev brugt til det tilsigtede formål og begyndte at forværres. Endnu flere år gik, men i 2008 blev tårnet opført for 395.000 £. Det blev købt af Leigh Osbourne og Graham, der så potentialet bygningen havde. De besluttede at konvertere det til et privat hjem, så de begyndte at planlægge alt med det samme.

Et stykke tid blev det 99 fods høje vandtårn et spektakulært hjem. Hvad der engang var en gammel og forladt bygning er nu et vidunderligt luksuriøst hjem. Tårnet har 5 fods tykke vægge og har en stor stålvandstank ovenpå, så det er ikke ligefrem et traditionelt hjem. Men det er det unikke design, der gjorde, at ejeren vil købe det i første omgang.

De ønskede et unikt hjem som ingen andre. De så det potentiale, som denne bygning havde, og de formåede at omdanne det til et smukt, moderne hjem med fire smukke soveværelser og et imponerende nyt stueområde, som de har fået tilnavnet "Cube". Dette fantastiske hjem har også 360 graders udsigt over London, en anden fantastisk detaljer, der gør det spektakulært.

Barge Konvertering i Stockholm.

Og bare for at ændre atmosfæren lidt, fortsætter vi nu med en anden type hjem. Denne er også et hjem, der har været genstand for en større transformation. Du har måske hørt om mobilhomes eller flydende boliger. Disse er normalt enten almindelige småhuse bygget på søjler over vandet eller gamle både, der blev omdannet til boliger.

Det unikke hjem, vi vil vise dig, var oprindeligt en pram. Bygget i 1909, er denne pram, en gang brugt til transport af tunge varer, nu et smukt flydende hjem, der findes på Skeppsholmen, et af øerne Stockholm. Nu er et 1.600 kvadratmeter hjem, har denne struktur et meget moderne design. Hvis man kigger på det kun fra indretningen, kan man endda sige det er bare en almindelig lille lejlighed med nautisk temaindretning.

Det flydende hjem har to hyggelige soveværelser og to badeværelser, og det er faktisk et unikt sted at bo i. Hvis du tror at bo på en båd ville noget du vil have, måske vil du gerne være denne hjemme næste ejer. Det er i øjeblikket tilbudt på 800.000 dollars, og det venter på, at nogen skal ringe til hjemmet igen. Da det er sådan et unikt hjem, er det svært at sige, om fordelene hersker over ulemperne ved at bo på en båd. Jeg tror det hele afhænger af personen. Nogle mennesker elsker at falde i søvn i en rockende seng eller endnu bedre på en båd, der sidder i roligt vand. {Fundet på skeppsholmen}.

Kirke Konvertering i Brisbane af Willis Greenhalgh Arkitekter.

Næste på vores liste er et fantastisk hjem, der plejede at være en kirke. Kirker er bygget til at fungere som helligdomme, åndelige rum, hvor folk kan forbinde med guddommelighed. Men under al den åndelige betydning er der også et lag af smuk arkitektur.Det er derfor, at folk vælger at bo i kirker efter, selvfølgelig har de omdannet dem til indbydende private hjem.

Denne kirke blev oprindeligt bygget i 1867 og ligger i Brisbane, Australien. Det tjente også som et teater på et tidspunkt. Det er en smuk historisk bygning, der senere blev konverteret af australsk praksis Willis Greenhalgh Architects til et fantastisk hjem. Hvad var engang en gammel kirke det nu et fantastisk moderne hjem. Selvfølgelig tabte bygningen ikke hele sin karakter og identitet under omstillingen. Nogle arkitektoniske elementer er blevet bevaret og udnyttet. For eksempel ligner ydersiden meget det oprindelige design.

Interiøret indeholder også nogle af de originale arkitektur detaljer, såsom de smukke buede vinduer, loftet og bjælkerne. Hjemmet har et stort gourmetkøkken, en vinkælder, en saltvands swimmingpool, tre soveværelser, tre badeværelser, en undersøgelse i mezzanin-niveauet, et bibliotek og et medierum. Ejendommen har også vidunderlige anlagte haver. Det er svært at forestille sig, at dette luksuriøse hjem næsten var blevet nedrevet. Heldigvis blev det reddet lige i tide for at blive et fantastisk hjem. Det er en meget inspirerende historie, og der er meget mere som denne.

En anden kirkekonvertering i Toronto.

Et lignende projekt var konverteringen af ​​denne smukke kirke, der kan findes i Toronto, Canada. Selv om bygningen nu er et beboelsesrum, blev det oprindeligt bygget til at fungere som en kirke. Oprindeligt bygget i 1910, er denne bygning en tidligere Howard Park Methodist kirke. Efter at have ændret tilknytninger et par gange, modtog kirken sin endelige makeover og transformation i 2008, da den blev omdannet til en boligbygning.

I 1910 plejede det at være en metodistkirke. Derefter i 1925 var det en forenet kirke og i 1970 en evangelisk kirke. Det er rigtigt, at det ændrede tilknytning et par gange, men hvis der er en ting, der aldrig ændrede sig om det, er det arkitekturen. Kirken, der for øjeblikket er et boligområde, har et udsøgt design med storslåede arkitektoniske detaljer.

MoreINSPIRATION
  • 10 fantastiske udkigstårne ​​ombygget til hjemmet
  • 1850-kirken Konvertering i Parkside, Australien
  • Kirke ombygget til et moderne hus

Da i 2008 blev kirken omdannet til en boligstruktur, var det tydeligt, at det måtte gennemgå mange ændringer. De fleste af dem var mindre strukturelle ændringer og design og décor transformationer. Ydersiden var dog så smuk og charmerende som altid. Nu er det en 2700-kvadratmeter fire-etagers penthouse bygget inde i klokketårnet i den tidligere kirke. Det har i alt to soveværelser, to badeværelser, et medierum og en dejlig tagterrasse på 550 kvadratmeter med en fantastisk udsigt over det omkringliggende område. Selvom dette er et ekstraordinært rum, er det ikke for alle at bo i en tidligere kirke. Alligevel bidrager denne detaljer også til det unikke, hvad der nu er et spektakulært hjem.

Barn Konvertering i Burgund af Josephine Interior Design.

Vi fortsætter med en anden spektakulær transformation, denne gang i området Burgund, i det centrale Frankrig. Det fantastiske hjem, du ser nu, var ikke altid, hvad det synes at være nu. Oprindeligt var denne bygning en stald. Transformationen i dette tilfælde er særlig interessant, fordi det nye design er et sted imellem det, der plejede at være, og hvad der vil være. For at være mere præcis, lad os tage et kig på nogle af arkitektur- og designfunktionerne.

Bemærk, at der i hele dette sted altid synes at være en balance mellem gammelt og nyt. Ideen bag projektet var at kombinere elementer fra forskellige stilarter. For eksempel er materialet sagsøgt forskelligt. Vi har beton på gulve og egetræbjælker i loftet. Bjælkerne skiller sig ud i dette tilfælde også på grund af det udsatte loft og kontrasten mellem dem og den hvide baggrund. Når du kigger på dette sted, ser du helt sikkert et hyggeligt og indbydende hjem, men det bliver også meget hurtigt, at bygningen også har en meget rigere historie og en interessant historie at fortælle.

Ejerne og designerne, der arbejdede på dette projekt, forsøgte at indarbejde elementer fra både fortiden og nutiden og skabe en slags kombination mellem bygningens funktion som stalde og dens nuværende brug som familiehjem. Der er visse elementer, der kan ses i alle rum og rum. De omfatter de synlige bjælker og den overordnede neutrale atmosfære skabt af kombinationen af ​​materialer og farver.

Santa Marta Restaurant ved Studio Kuadra.

Det er rigtigt, at der er mange eksempler på gamle bygninger, der blev omdannet til boligbyggeri eller private hjem. Men det er ikke tilfældet for alle sådanne bygninger. Der er tilfælde, hvor transformationen ikke tager sigte på at skabe private boliger men kommercielle eller endda offentlige rum. For eksempel er dette smukke gamle kapel nu en restaurant.

Kapellet ligger i det historiske kvarter Mazzè, Italien, og det er en del af det religiøse kompleks i sognekirken. Kapellet er oprindeligt bygget i det 18. århundrede og er åbenbart gammelt, selvom det måske ikke virker så i dag. Til denne transformation var projektarealet 110 kvadratmeter på hver etage. Afsluttet i 2009 er resultaterne spektakulære.

Projektet bestod i restaurering af kapellet og, vigtigst af alt, dens omdannelse til en restaurant. Den tre-etagers bygning gennemgik mange ændringer. Men hvad der er interessant er, at ydersiden har forblev temmelig meget uberørt.Det skyldes, at det har stor arkitektonisk værdi, og dens omdannelse til noget moderne og helt anderledes ville have betydet at ødelægge alt dette og ødelægge kontinuiteten i området.

Stueetagen i bygningen er hovedindgangen og indeholder en bar, køkken og toiletter. Første sal blev omdannet til hovedstuen. Det er et rummeligt område med dobbelt højde hvælvede lofter. Ovenfor er der et galleri. Restauranten har også altaner. Når du kommer ind, er indretningen overraskende moderne og kontrasterer med det gamle udvendige. Det var en forsætlig detaljer med det formål at tilføje drama og skønhed. {Found on archdaily}.

1848 Vandpumpestation Konvertering i Yorkshire.

Vi startede denne artikel ved at vise dig den fantastiske transformation af en vandrensningsstation og derefter et vandtårn. Vi fortsætter nu på samme note, og vi præsenterer dig dette vidunderlige hjem beliggende i West Yorkshire, i det nordlige England, Storbritannien. Hvad er nu et dejligt privat hjem en gang plejede at være en vandpumpestation.

Stationen blev oprindeligt bygget i 1848, og det var Pump House er den tidligere vandpumpestation Ilkley. Det fungerede som en vandpumpestation i lang tid, men i sidste ende blev det forladt og blev ubrugt. Som tiden gik, begyndte bygningen at miste sin form, men det tabte aldrig sin charme. Så kom den tid, da bygningen blev omdannet til et unikt moderne hjem. Det har i alt tre soveværelser og to badeværelser. Derudover har den også to receptioner. Bygningens historie er rig og interessant annonce forhåbentlig vil det ikke stoppe her.

Nu er vandpumpestationen næsten uigenkendelig. Det forblev på samme sted, men det har et moderne design. Det er nu et moderne hjem og det har masser af vinduer, moderne møbler og en meget ren, elegant og stilfuld indretning. Det ydre er dog stadig en påmindelse, som lader os vide, at dette ikke altid bruges til at være et hjem. Den bedste del af alt er udsigten og placeringen. Det er langt fra alle de støj og uønskede øjne, det er privat og ligger i et område, der giver panoramaudsigt over det omkringliggende landskab. {Fundet på webstedet}.

Containers of Hope projekt.

Når vi henviser til konverteringer og transformationer, har vi ikke altid i tankerne de tilfælde, hvor en bygning ændrer funktionalitet og bliver fra kirke en restaurant eller fra et vandtårn et hjem. Der er også tilfælde, hvor huset vi henviser til, er blevet bygget for nyligt fra bunden, men det har stadig en interessant historie.

Det er tilfældet med dette unikke hjem fundet i San Jose, Costa Rica. Som du kan se, har huset et moderne design både inde og ude. Det er fordi det blev bygget for nylig. Du kan måske undre dig over, hvorfor diskuterer vi endda dette projekt, hvis det ikke tidligere var en kirke eller nogen anden form for bygning. Nå ... det er fordi huset blev bygget fra shipping containere. Det er en usædvanlig ide, men det er også et koncept, der er blevet mere og mere populært i det seneste.

Arkitekten, der arbejdede på dette projekt, og klienterne arbejdede tæt sammen. Klienterne selv bygget huset selv. Resultatet var dette 1.000 kvadratmeter hjem. Den er lavet af to 40 fods brugte forsendelsesbeholdere. Beholderne blev sat sammen med en hævet midtsektion og de har klædeskind. At bygge det var ret nemt. Grunden til, at kunderne ønskede at bygge et containerhus var, fordi de ønskede at kunne bo på en smuk ejendom, hvor de kunne rejse heste og beundre landskabet. De ønskede at huset skulle være billigt, så de valgte denne mulighed. Det er måske ikke et typisk hus, men det er det hjem, de altid har ønsket.

Vandtårn fra New York.

Den sidste unikke transformation vi præsenterer dig er, at et vandtårn fra New York. Tårnet blev omdannet til et privat hjem til en klient, der anmodede om et rum, hvor han kunne komme væk fra alt og alle og hvor han kunne føle sig alene og i sin egen verden. Når du tænker på, er et vandtårn et perfekt valg. Det giver det nødvendige privatliv, og det er ligegyldigt, om det ligger i centrum af byen eller på et øde stykke land.

Vandtårnet var bekvemt placeret på taget af klientens lejlighed. Det var hovedårsagen til, at han selv anmodede om dette projekt. Efter at have købt rettighederne til vandtårnet i 99 år besluttede klienten at ombygge rummet og forvandle det til et værelse til læsning, afslappning og lytte til musik. Efter at have forklaret hans vision til arkitekten, begyndte projektet. Vandtårnet blev forvandlet til et byhus, placeret højt over byens bygninger og omgivet af skyskrabere.

Hele projektet startede som en renovering af et 5-til-8-fods badeværelse. Så udvidede den til en renovering af hele lejligheden. Derefter besluttede klienten også at tilføje en ny trappe. Det var en måde at opmuntre sig til at besøge tagdækket oftere. Den tilpassede spiraltrappe af rustfrit stål blev oprettet, og derefter begyndte omdannelsen af ​​vandtårnet. Et 12 fod højt vindue blev skåret ind i østsiden af ​​tårnet. Vinduet giver det naturlige lys, kunden har brug for, når han læser. Nu er hans vision blevet til virkelighed. Han har endelig et stille rum, hvor han kan læse, lytte til musik eller bare slappe af. Det er noget, vi alle burde have. {Fundet på remodelista}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar