10 ting hver arkitekturstuderende behøver at vide nu

Lyt op studerende af arkitektur! Vi taler til dig i dag. Harvard Universitet. Billedkilde: YAA

Taler bygninger til dig? Ikke bogstaveligt talt selvfølgelig, men beundrer du altid kurverne, formen og strukturen, og forestiller dig hvad designeren forsøgte at formidle gennem sin form?

Hvis ja, måske er studiet af arkitektur noget for dig at forfølge. Men vent - der er meget mere at studere arkitektur end beundring af fantastisk design, og nogle af disse opdagelser kan få dig til at vende og løbe langt væk fra ideen om at være arkitekturstuderende. Her skitserer vi ti ting, som vi mener, at alle studerende skal kende eller overveje, inden de går ind i arkitekturstudiet. Forhåbentlig, efter at du har læst dette, bliver du endnu mere tvunget af håndværket og klar til at tilmelde dig.

Her skitserer vi ti ting, som vi mener, at alle studerende skal kende eller overveje, inden de går ind i arkitekturstudiet. Billedkilde: Shutler Architects

1) Universitetsindstillinger

Der er virkelig ingen vej rundt om det, hvis du vil være arkitekt, så skal du modtage en videregående uddannelse. I lighed med ethvert andet fagligt område er arkitektur et felt af eksperter, der kræver betydelig uddannelse og erfaring. Højskoler og universiteter, der tilbyder en bachelorgrad i arkitektur, vil være din bedste indsats for at opnå den rigtige uddannelse på dette område.

Det kan dog ikke være nemt at blive accepteret i et af disse programmer. Admissionspersonale søger studerende, der har udmærket sig i matematik og studerende, der måske allerede har vist interesse for design gennem praktikophold, sommerjob osv. For at hjælpe dig med at starte din søgning, her er et link til en meget omfattende liste over verdensomspændende skoler af arkitekturen.

Der er virkelig ingen vej rundt om det, hvis du vil være arkitekt, så skal du modtage en videregående uddannelse. Yale Bibliotek. Billedkilde: Filosofi Commons

2) Vær forberedt på at studere hårdt

Det uddannelsesmæssige aspekt af denne karriere beder om at blive gentaget. Nogle kan trække vejrligt suk ved gradueringen; Men en karriere i arkitektur kræver en livstidsforpligtelse for fortsat uddannelse - især for dem, der ønsker at skabe en konkurrencefordel på markedet.

Byen og arkitekturens overflade er i kontinuerlig grad i flux, så en arkitekt, der ønsker at lede vejen og lykkes, skal være villig til at fortsætte deres uddannelse gennem hele deres karriere.

En karriere i arkitektur kræver en livstidsforpligtelse for fortsat uddannelse - Især for dem, der ønsker at skabe en konkurrencefordel på markedet. Billedkilde: Jake Cryan

3) Arkitektur kræver stærke matematiske færdigheder?

Der er et spørgsmålstegn bag denne titel, fordi nogle arkitekter måske rent faktisk er uenige med ideen om, at stærke matematiske færdigheder er afgørende for at være arkitekt, da de ligninger, de bruger i deres daglige arbejdsopgaver, er ret simple, rudimentære matematik; Men universiteterne kræver stadig fremragende gymnasiale matematik.

Væsentligvis, at være stærk i matematik vil bestemt ikke skade dine chancer, men at være fattig i matematik kan hindre dem. Her er en liste over de grundlæggende matematiske færdigheder, der forventes af dig på college (bemærk denne liste er ikke udtømmende).

Væsentligvis, at være stærk i matematik vil bestemt ikke skade dine chancer, men at være fattig i matematik kan hindre dem. Billedkilde: Shakuff

4) Vær en kreativ problemløser

Så du behøver ikke at have Thomas Edison's fantastiske matematiske færdigheder, og vi har ikke sagt det endnu, men du behøver heller ikke at have tegningsfærdighederne i Picasso, men du har brug for kreative problemløsningskompetencer.

Som denne arkitekturkarrierevejledning påpeger: Arkitektens opgave er at designe bygninger, og dette kræver, at arkitekten kan rumfrit og kreativt løse problemet. Som denne vejledning siger, "ejeren har et problem; de vil bygge noget, der vil give en bestemt funktion, og du er ansat for at løse dette problem ved at designe bygningen. "

Så du behøver ikke at have Thomas Edison's fantastiske matematiske færdigheder, og vi har ikke sagt det endnu, men du behøver heller ikke at have tegningsfærdighederne i Picasso, men du har brug for kreative problemløsningskompetencer. Billedkilde: Moore Design Group

5) Lær de store arkitekter fra fortiden

Delving i fortiden er altid en god idé, uanset hvilken karriere du er interesseret i at forfølge. Alle kan lære meget om de tidligere greats i deres fagområder. Dette ringer virkelig for en arkitektstudent, da der er så mange fantastiske historiske arkitekter.

Vores Freshome stykke, hvorfor går tilbage i tiden vil gøre dig til en bedre arkitekt, siger det hele: "At se tilbage i tid kan gøre dig til en bedre arkitekt og kan hjælpe dig med at genopdage din passion for design. At minde dig om det, der har været, giver dig et fundament for fremtiden. "Så kig op nogle af de berømte historiske arkitekter og få inspiration fra deres arbejde.

Kig på nogle af de berømte historiske arkitekter og få inspiration fra deres arbejde. Billedkilde: Wikipedia

6) rejse til veldesignede byer

Udover at studere de store arkitekter foreslår vi, at du rejser til byer, hvor fantastisk arkitektur og design vises. Selvfølgelig er du en elev, der helt sikkert har meget lidt penge til at rejse verden, men der kan være en fantastisk arkitektur ved din hoveddør.

For eksempel, hvis du bor i nærheden af ​​Chicago, er der en liste over de 40 bedste bygninger at besøge, og hvis du er så heldig at bo i London, så besøg St.Paul's Cathedral. Her er en liste over 22 verdensberømte bygninger. Tjek det og se, om du bor i nærheden af ​​noget inspirerende. At vidne om disse arkitektoniske succeser i person er mere end nogen bog kan undervise.

Udover at studere de store arkitekter foreslår vi, at du rejser til byer, hvor fantastisk arkitektur og design vises. Billedkilde: E-Arkitekt

7) Vær forberedt på at køre for bakkerne

Så du er med held blevet accepteret til en stor arkitekturskole - nu klar til at køre for bakkerne. Dette er en personlig oplevelse, som mange arkitektstudenter har beskrevet, så ved at du ikke er alene i dette ønske om at råbe, Hvad har jeg gjort; Hvad tænkte jeg?

Bogen, Arkitektens liv, giver nogle gode råd til kommende arkitekter. Måske læse bogen, tag et dybt åndedrag og hold fast i dine studier og ignorere fornemmelsen at give op og lede op ad bakkerne.

Så du er med held blevet accepteret til en stor arkitekturskole - nu klar til at køre for bakkerne. Billedkilde: Jasam Group

8) Det er usandsynligt, at du bliver rig

Dette er de rigtig dårlige nyheder: på trods af alle dine drømme om at blive nogle velhavende, velkendte arkitekter, er det usandsynligt, at en af ​​disse scenarier vil komme til at virke. En arkitektløn fører normalt ikke til rigdom.

Den gennemsnitlige årsløn i 2013 var $ 74, 110 USD, hvor de 10% optjener $ 119.370 USD årligt, og bunden 10% tjener $ 44, 930 USD årligt. Som du kan se, vil du helt sikkert ikke være fattig, men du vil heller ikke være velhavende - især hvis du har fire års stramme studielån til at betale sig.

Trods alle dine drømme-En arkitekt løn resulterer normalt ikke i rigdom. Billede Kilde: Have Studio Design

9) De fleste job er kedelige og detaljerede

Det store billede er sjovt at se på og drømme om, men når det kommer til studier og implementering af arkitektur - handler det om detaljerne, og nogle gange kan disse detaljer være meget kedelige.

Vinkler, præcise linjer og minutmålinger er nogle af de ting, der går ind i det store billede, men de små detaljer er hvad der udgør det hele (og kræver meget opmærksomhed). De fleste arkitekter kan ikke nyde det store billede, før projektet er accepteret og godt ind i bygningsfasen. Enhver tid før det bliver brugt på en minutia af detaljer.

Det store billede er sjovt at se på og drømme om, men når det kommer til studier og implementering af arkitektur - handler det om detaljerne, og nogle gange kan disse detaljer være meget kedelige. Billedkilde: Braswell Architecture

10) Studerende skal lande en praktikplads

Landing en praktikplads synes næsten afgørende for en elevernes succes. Det er et konkurrencedygtigt marked, og jo mere eksponering skal du have for arkitekter, jo bedre. Selv om det stadig er sandt, at mange praktikanter vil sidde fast ved at gøre de mærkelige opgaver, trænger eksponeringen alle de kedelige opgaver, som du vil sidde fast ved.

Her er nogle meget indsigtsfulde (og sjove) tips til landing af den eftertragtede arkitektoniske praktikplads, og detaljer om, hvordan det virkelig kan være, når du lander en.

Landing en praktikplads synes næsten afgørende for en elevernes succes. Billedkilde: RS Assoc.

Hvad synes du? Efter at have læst alt dette er du stadig hovedstreng og klar til at forfølge en karriere inden for arkitektur? Selvom det ikke altid er sjovt og spil, kan en karriere i arkitektur være meget givende. Vi håber at du springe over de forhindringer, der er nævnt ovenfor, og har en glad og vellykket karriere inden for arkitektur!

Er du i øjeblikket en arkitekturstuderende? Hvis ja, hvad er dine største forhindringer, som du har oplevet hidtil? Vi vil gerne høre fra dig!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar