10 ting ingen fortæller dig om at købe et ældre hjem

Århundrede gamle hjem med blå maling og peberkager styling. Billedkilde: Degnan Design

At købe et 'fixer-øvre' til et hus virker som et romantisk proposition. Enhver der værdsætter en god antikke kan forstå den nostalgiske appel af et gammelt hjem, hvis vægge er fyldt med historie. Ældre boliger har fantastiske karaktertræk og historiske funktioner, som de fleste nye boliger simpelthen ikke har.

Oh! De store brændeovne, træbeklædningen og listerne og lofterne med rustikke bjælker - disse er alle de fantastiske funktioner, der normalt ikke kommer i dagens masseproducerede boliger. Det ville være let at hurtigst muligt købe en af ​​disse antikke ædelstene inden du foretager en lille undersøgelse. Men en grundig (næsten retsmedicinsk) undersøgelse er nødvendig, før du køber et ældre hjem. Bag den smukke facade kan der være et togvrag af smuldrende betonreparationer.

Hvordan køber vi et hjem, der overfylder denne historiske skønhed og karakter, men falder ikke ind i en pengepit fuld af forældede VVS-, lednings- og grundproblemer?

Her er ti ting at tænke på, før du beslutter dig for, om et ældre hjem passer til din livsstil.

Ældre hjem med karakter kan være meget tiltalende. Billedkilde: Hartman Baldwin

1. Et ældre hjem kommer med gammel teknologi og byggematerialer

Brugen af ​​ældre teknologier og byggematerialer er ikke altid en dårlig ting. De sædvanlige håndlavede kvaliteter i et ældre hjem betyder normalt en langvarig værdi og en holdbar struktur, som man ikke kan finde nu-en-dage. Der er en grund til, at ældre hjem stadig står - de var bygget til at vare.

De fleste af nutidens bygherrer tager ikke tid til at snyde træsamlinger eller håndskrabe store træbjælker. Det er de kvaliteter, der får os til at blive forelsket i et historisk hjem.

Desværre kommer denne nostalgiske charme også med nogle problemer. Teknologisk set er et ældre hjem normalt fyldt med gamle metoder til VVS, ledninger, opvarmning, vinduer, tagdækning og isolerende egenskaber. Det betyder mange dyre reparationer! At ombygge et hjem med nye ledninger, vinduer og VVS kan koste en formue.

Ansætte en overflod af entreprenører, ingeniører, stiftelseseksperter og inspektører er et must, inden der træffes livsændrende beslutninger.

Ja, det er livsændrende, hvis du køber et centurionhjem. Hjemmet bliver din nye baby (og babyer er dyre). Alle potentielle omkostninger skal indgå i køb af et ældre hjem. Selv om det ser ud til, at hjemmet står i god stand, er det stadig gammelt, og med alderen kommer problemer.

Rough hakkede træbjælker i hjemmet tilføjer karakter. Billedkilde: Sutton Suzuki Architects

2. Ældre boliger har karakter, der er svært at købe

Brædde trægulve, massivt træ håndværker døre, ombrydes om verandaer ... listen over grunde til at elske et ældre hjem kunne fortsætte for evigt.

I et vist omfang kan du replikere disse egenskaber til et nybygget hjem. Der er nogle fantastiske brugerdefinerede bygherrer, der kan bygge boliger, der er fulde af karakter, så du kan afstå fra de usynlige reparationer af en ældre relikvie.

Men et nyt hjem kommer normalt med et ungt kvarter, der stadig udvikler sig. Det betyder ikke et stort århundrede gammelt egetræ i gården og uforudsigelige naboskabsudviklinger.

En træbelagt gade og malerisk kvarter sker ikke natten over, derfor appel af ældre kvarterer, hvor alt er allerede på plads og etableret.

Denne debat om, hvorvidt man skal bygge nyt og forsøge at tilføje nyt tegn i forhold til at købe et ældre, karakterfyldt hjem er en, der har fordele og ulemper på begge sider af hegnet. På nogen måde er der involveret omkostninger, der skal vejes tungt, inden der træffes nogen beslutninger.

Blåmalet køkken med mursten og lysekroner. Billedkilde: Harmony Progress

3. Et ældre hjem kan kræve nogle ombygning

Den nuværende æstetik, som de fleste boligejere vil have i deres hjem, er en stor åben grundplan med store skabe, badeværelser og soveværelser. Desværre var dette ikke lysten århundreder siden, da ældre hjem blev designet og bygget.

De fleste ældre boliger har et lille badeværelse (to hvis du er heldig), et par små soveværelser, og lad os ikke engang diskutere manglen på skabsplads og opbevaring.

Du kan blive forelsket i et ældre hjems skønhed, kun for at opdage, at din familie på 5 og to hunde hurtigt vil overfylde rummet. Der vil være lille plads til tøj i skabe, og du vil snart drømme om en stor jack og jill badeværelse til børnene.

At købe et gammelt hjem vil helt sikkert kræve nogle renovering og udvidelse. Endnu en gang er det en anden omkostning at overveje, før de køber.

At købe et ældre hjem kan kræve et badeværelse remodel. Billedkilde: Carne Mark

4. Hvor meget vil din boligforsikring være?

Dette er noget, som mange hjemme købere glemmer at undersøge - omkostningerne ved boligejere forsikring. Forsikring er et dyrt must-have, uanset hvilken type bolig du køber. Sikring af et gammelt hjem kan dog være endnu dyrere.

Det er fornuftigt - gamle hjem kommer med flere risici, og forsikringsselskaber er ikke villige til at fodre regningen for de usete forhold. Gamle ledninger kan være en farlig brandfare, gamle VVS kan udgøre store vandproblemer, og smuldrende betonfundamenter kan forårsage oversvømmelser og dyre strukturelle problemer.

Mens du ringer alle andre eksperter (bygherrer, hjemmeinspektører mv.) Husk at ringe og få tilbud fra forsikringsselskaber.

Det ville være forfærdeligt at flytte ind i dit drømmehjem for kun at opdage, at din forsikringspolice ikke er overkommelig eller dækker ikke alle uforudsete risici, der kommer med hjemsted.

Ældre, malet vægge blandet med moderne møbler. Billedkilde: Tracery Interiors

5. De to øverste opdateringer af et gammelt hjem

Tag og vinduer. Dette er de to opdateringer, der skal gøres først og bør prioriteres.

Ethvert tag, der er ældre end 10-15 år, skal udskiftes hurtigere end senere. Ældre tage begynder at lække og smuldre og derved miste deres isoleringsegenskaber og forårsage mere dyre reparationer.

Ældre vinduer er som regel enkeltrude med meget lave isolerende egenskaber. Gamle vinduer er et hjemligt hjem om vinteren og svælger hjem om sommeren.

Før du køber dit elskede antikke hjem, sæt disse to reparationer øverst på din opgaveliste. Måske får du held og finder et ældre hjem, hvis ejere for nylig har erstattet vinduerne og tagdækningen.

Det ville være som at købe et antikoliemaleri, hvis tidligere ejer allerede betalte bekostningen af ​​at have det professionelt rengjort. Værdien af ​​antikke er øget, og arbejdet er allerede gjort for dig!

Ældre hjem må muligvis udskifte alle deres vinduer. Billedkilde: Crisp Architects

6. Bland det gamle med det nye

Mens du på jeres hus jager efter det perfekte relikvie af et hjem, kan du blive forelsket i badeværelset, gamle klo fodkar, men så tænk: "Det er godt, men jeg vil også have en opbruser."

Lad være med at være slukket for et gammelt hjem, simpelthen fordi alle de moderne faciliteter ikke er der. Hvorfor ikke blande den gamle med den nye? Hvorfor kan du ikke have det frodige klo fod badekar og din moderne stand-up shower?

En af de største remodellerings- og dekorationsfejl, folk gør med ældre hjem, sætter sig fast i "alt skal se gamle eller være af den æra". Regler var ment at være brudt, når det kommer til at dekorere. Bare fordi du har et antik hjem betyder det ikke, at det kun skal fyldes med antikviteter.

Den eklektiske blanding af gamle og nye har en meget tiltalende og unik æstetisk.

Dette badeværelse har en blanding af gammelt og nyt. Billedkilde: MLM-INC

7. Du kan ombygge et ældre hjem for at få det til at blive moderne

Som nævnt ovenfor kan blandingen af ​​gammelt og nyt være vidunderligt. Måske kan du tage den idé endnu et skridt længere ved at tage et gammelt hjem og vedlægge et nyt, moderne hjem på det. Hvorfor ikke?

Kast alle regler ud af vinduet og lav en sammenlægning af både dine drømmehuse -ultra moderne og ultra gamle.

Selvfølgelig vil denne type design helt sikkert kræve højt kvalificerede arkitekter og bygherrer, der kan tage dine moderne drømme og sammenlægge dem ordentligt med gammel arkitektur.

Hvis du bliver forelsket i et ældre hjem, så overvej at tilføje en moderne tilføjelse, der opfylder alle dine verdslige behov.

Men læs videre for at opdage nogle forhindringer, du måske må forhindre, hvis dette er din plan ....

En gammel gård med en meget moderne tilsætning. Billedkilde: Birdseye Building

8. Kontakt Historisk Samfund, hvis du planlægger at ombygge et ældre hjem

Før du underskriver den stiplede linje i dit gamle drømmehus, kan du måske finde ud af, om der er historiske samfund eller nabolagsbegrænsninger på remodeling.

Nogle ældre hjem og kvarterer har restriktioner i form og stil af remodeling, der kan gøres. Historiske samfund har udelukkende til formål at holde husets historie i takt, så det er muligt for ejeren at ombygge hjemmet til et moderne mekka.

Disse typer af restriktioner kan alvorligt hæmme din frihed til at ombygge hjemmet som du vil. Det er bedst at bede din ejendomsmægler om at undersøge nogen af ​​disse spørgsmål og finde ud af om der vil være visse renoveringer, der ikke er tilladt.

Det ville være forfærdeligt at opdage, efter at du allerede har købt det hjem, du er begrænset og tvunget til at holde hjemmet tilbage i gamle dage.

Dejligt blåt hjem med hvidt trim og et stakhegn. Billedkilde: Westover LD

9. Vil dine apparater passe ind i det gamle hjem?

Dette er en, som alle synes at glemme (indtil bevægelserne forsøger at presse dit køleskab gennem hoveddøren). Ældre boliger blev bygget, da husholdningsartikler var mindre end de er i dag.

For længe siden blev der ikke bygget boliger for at indeholde kommercielle dobbeltovne eller mudder i rustfrit stål køleskabe. Døråbningerne blev derfor bygget meget mere smalle og kortere end de er i dag.

Har du en stor sektions coach? Et 60-tommers bredt tv? Igen vil alle disse ting have problemer med at passe ind i de små døråbninger af dit elskede relikvie.

Det er bedst at måle alle døråbninger og andre mulige gangveje, inden de bliver forelsket i et seniorhjem. Nye døråbninger kan bygges, men igen er det en anden pris at tilføje til din stadigt voksende liste.

Et moderne køkken med en antik komfur. Billedkilde: Rauser Design

10. omfavn vanskelighederne ved at eje et gammelt hjem

Du er nødt til at elske hjemmet lige som det er -old. Det vil forbruge dig (og din tegnebog), hvis du forsøger at modernisere et ældre hjem.

Komplet modernisering kan gøres, men er du sikker på at du vil? Den eneste grund til at du blev forelsket i huset i første omgang er den gamle karakter. Selvfølgelig slippe af med udkast via nye vinduer, og lækker tage er job, der skal gøres.

Men der er visse quirks, som du måske vil beholde.De knirkende gulve, soveværelsesdørene, der aldrig ser ud til at forblive lukket på kolde dage og derefter sidder fast i varme dage - alle er maleriske egenskaber ved et gammelt hjem, der tilføjer en vis charme og levetid.

Ombygg det, du absolut må, men tænk på at holde nogle af de oprindelige historiske appel.

Er du klar til at eje et ældre hjem som dette søde murstenhus? Billedkilde: Anthony Wilder

At købe et ældre hjem er ikke for svagt af hjertet. At bo i og modernisere disse boliger kan tage mange år med uplanlagte og dyre reparationer.

Hvis du beslutter dig for at tage springet og købe en af ​​disse gamle skønheder, så tag din tid, lav mange to-do lister og ansæt mange fagfolk undervejs. Det kan være en fantastisk og sjovfyldt rejse, men sørg for at læse denne "Top 10 liste" over mange gange. Har du hvad der kræves for at køre denne relikvandsbaner?

Hvis du er klar, så gå ind i denne oplevelse med en omhyggeligt optimistisk, men alligevel realistisk holdning. Antag, at alt vil gå galt og skal udskiftes, så vil du blive glædeligt overrasket, hvis det ikke gør det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar