10 ting du skal rette i dit hjem i dag!

Vi opdaterer vores garderobeskabe for at afspejle de skiftende og nye stilarter, så vi skal naturligvis opdatere vores hjem. På lang sigt er et velholdt og opdateret hjem nødvendigt, hvis du planlægger at sætte dit hus på markedet. Uanset om dette er dit første eller andet hjem, vil du sandsynligvis på et tidspunkt fortsætte. Ved at forblive nuværende med stilarterne, vil du have mindre arbejde at gøre i dit hjem, hvis du beslutter dig for at sætte det på markedet. (Jeg undgår ordtrendene her med det formål, da stilen har opretholdelse, mens tendenser er flygtige, og ikke.) Design af hjemdesign har opretholdelse, så alle penge, du bruger, skal ses som en investering, meget i måde du kigger på dit hus.

Et velholdt og opdateret hus vil have brug for mindre arbejde på lang sigt, når det er tid til at sælge. Et velholdt og opdateret hus vil tiltrække flere købere og vil sælge hurtigere end en, der skal arbejde. Måske planlægger du ikke at sælge nogen tid i den nærmeste eller fjerne fremtid. Måske er dette dit drømmehus, og du planlægger at bruge de næste 30 eller 50 år der. Uanset om du vil sælge dit hjem eller ej, skal du overveje dette: Bortset fra de klassiske og tidløse stykker, ville du ikke bære noget, der var i dit skab 10 eller 20 år siden, så hvorfor ville du have dit hjem til at gøre det ?

I øjeblikket behøver dit hjem nogle alvorlige opdateringer. Måske har du været der i lang tid eller måske købt du et ældre hjem til en fantastisk pris, fordi det desperat behøvede opdatering. Ved at foretage nogle få nødvendige ændringer vil du i høj grad øge værdien af ​​dit hjem. Og uden tvivl vil du nyde det meget mere. Hvorfor vente, indtil du planlægger at sælge for at foretage disse ændringer? Hvorfor lade en anden nyde dit hårde arbejde?

1. Farvede armaturer

Slap af med farvede fliser, der var populære, da vores forældre og bedsteforældre var børn! Få en slædehammer og tag ned alt det rosa og gule og mauve flise. Udskift det med en ren og tidløs hvid eller neutral flise. Slap af babyblå badekar og toiletter. Hvide badeværelse armaturer vil forblive i stil meget længere. Hvis du har brug for at tilføje farve opt for at male væggene eller bringe farve ind med indrammet kunstværk, tæpper og håndklæder.

2. Slå avokado og sennep

Sennep og avokado tilhører din salat, og ikke på dine køkkenapparater! Hvis du tilfældigvis har et rigtig gammelt køkken, og du faktisk kan bruge farver som avocado og sennep til at beskrive det, så har du virkelig meget arbejde foran dig! Rustfrit stål og hvide apparater vil have strøm i dette rum. Et nyt lag maling kan også omdanne trætte vægge og skabe.

3. Fjern alt træpanel

Træpaneler er mørke og tunge og gør virkelig noget værelse dateret. Ved at fjerne træpanelet og tilføje et lag frisk maling til væggene, har du lyst til at opleve dit rum og give dit værelse et helt nyt udseende. Du vil blive overrasket over, hvor kraftig denne simple transformation er. Hvis du føler at væggene er for klare, kan du altid tilføje lister eller wainscotting.

4. Fjern alle faux finish

Fauxmaling var ekstremt populær i 1980'erne. Den faux finish blev fundet i næsten hver 80'erne hjemme enten i maling eller tapet form. Det kunne have arbejdet for Ralph Lauren for 30 år siden, men i dette tilfælde er det gamle ikke nyt. Det er dateret og træt og desperat behov for at blive fjernet fra dit hjem! I mit sidste hjem flyttede jeg ind i en stue, der var dækket af fauxfinisher, både på væggene og på pejsens ildsted. Ved tæt inspektion af ilden lærte vi, at fauxmarmor faktisk dækkede ægte marmor! Vi undrer os stadig til i dag, hvorfor i verden ville nogen gøre det her. Naturligvis blev faux marmor straks fjernet for at afsløre den smukke ægte marmor nedenunder. (Og fauxvæggene blev straks malet over.)

5. Gem det røde tæppe til Hollywood!

Det har ingen ret til at være i nogen hjem. Rip op alle gamle gulvtæpper. Gulvtæpper straks daterer dit hjem. Hvis du tilfældigvis har trægulve, skal du lade dem helt eller delvis blive udsat. Dette øjeblikkeligt opfrisker dit hjem. Hvis du ikke har trægulve, kan du overveje at have dem installeret. Hvis dette slet ikke er muligt, vælg derefter et holdbart tæppe, der kan stå op for trafik og spild, og vælg din tæppe i neutral farve!

6. Udskift dine bordplader

Gamle, gamle, snusket bordplader skal udskiftes. Et bordplade vil øjeblikkeligt ændre den samlede følelse og udseende af dit værelse. Du behøver ikke bruge en formue til at holde dine tællere opdateret. Der er mange vidunderligt overkommelige, smukke muligheder derude, der ikke koster en arm og et ben.

7. Accessorize

Disse tilbehør kan være små, men de er både kraftfulde og effektive. Fjern og udskift dine gamle skuffeskuffer og kabinethåndtag. Børstet metaller og krom har opholdskraft og messing gør også et comeback. Se efter rene linjer og raffinerede former. Hold dig væk fra ting, der synes for trendy. Køkken- og badevandshaner og håndtag skal også udskiftes og opdateres, hvis de viser tegn på alder, slid.

8. Tag ned tapetgrænser

Igen var det meget populært i 1980'erne baggrunde. Ikke alene er de dateret, men de ser simpelthen dumt ud i de fleste værelser med undtagelse af børnens legeområder og soveværelser. Der er ikke meget mere at tilføje om disse andre end at fjerne dem med det samme!

9. Udskift gamle lysarmaturer

Hvorvidt sconces, eller hængende fra loftet, erstatte dateret lysarmaturer for at tilføje et frisk og moderne udseende.Enhver indretningsarkitekt vil fortælle dig, at belysning er afgørende for dit rum. Mængden af ​​lys dit hjem har indstillet stemningen og tonen. Det kan skabe både en produktiv og en afslappende atmosfære. Mange ældre lysarmaturer bruger ulige størrelse pærer, når du erstatter disse med nyere modeller, vil du kunne erstatte dine glødelamper med fluorescerende. Dette vil spare energi og sænke din elregning.

10. Maling

Dette kan være den nemmeste og dog den vanskeligste opgave for alle. Vægge skal males om få år. Intet gør et hjem ser gammelt og snusket ud som trætte vægge. Mange vil fortælle dig at holde fast i en neutral farve, men hvis du foretrækker lyse eller pastelfarve, så maler du dem i en farve, der bedst afspejler din stil og personlighed. Placering af farve er afgørende. En lysrosa kan være mere velegnet til et barns værelse end et i et hovedområde. Hvis du har tendens til at foretrække højere og dristige farver, når det kommer tid til at sælge, kan din ejendomsmægler faktisk råde dig til at male med en blødere og mere neutral farve.

For det meste vil disse forholdsvis små reparationer få en stor indvirkning på dit hjems overordnede udseende!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar