10 ting du bør vide, før du køber en lejlighed

Efter lidt tid i leje forretning du vil indse, at du skal stoppe med at smide penge væk leje måned efter måned, og køb en hus eller lejlighed. Hvis du vil købe din første lejlighed nogensinde, så i denne artikel vil du vise en tjekliste over ting, som du bør verificere, før du køber. Jeg har lavet denne liste, fordi jeg i fremtiden vil købe en lejlighed til mig, og jeg vil være opmærksom på ting, jeg skal vide, før jeg køber, undgå ubehagelige overraskelser og selvfølgelig investere omhyggeligt i min fremtid.

  • Bestem det område, du vil købe en lejlighed. Dette kan indebære at bruge lidt tid på dette område eller i det mindste gøre nogle undersøgelser derhjemme.
  • Før du køber, skal du undersøge markedet for at sikre, at du får værdi for pengene. Tal med uafhængige valuere og ejendomsmæglere, og kontroller det seneste salg i området. Stol ikke på råd fra bygherren eller deres agent. Dette er især vigtigt, hvis du køber af planerne. Du vil gerne vide, at værdien af ​​den færdige lejlighed vil afspejle i det mindste hvad du har betalt.
  • Besøg så mange steder som du kan søge efter ejendomme, der passer til dine kriterier, så du får en god ide om, hvad dine penge køber.

Lad os nu sige, at du har fundet en lejlighed ...

  • Kontroller, at ejendommen du er interesseret i er tæt på de faciliteter du har brug for. For eksempel butikker, offentlig transport, parker, hospitaler, skoler, arbejde, gym osv. - Et værdifuldt tips, hvis du vil have tid.
  • Når du vælger at bo i en lejlighed, skal du overveje, hvorvidt bygningen ligger tæt på klubber, caféer eller andre levende musiksteder. Hvad er mængden af ​​passerende trafik - vil det være støjende i spidsbelastningen? Vil støj påvirke din livsstil? Det er en god ide at arrangere en inspektion af bygningen om aftenen eller i spidsbelastningstiden, før du accepterer købet. - Nu har jeg en lejlighed i nærheden af ​​en non stop-bar, og fra tid til anden bliver folk drukket om natten og laver meget støj.
  • Hvor gammel er bygningen? Du bør overveje bygningens alder. Er der nogen faciliteter, der sandsynligvis vil kræve reparationer eller udskiftning? Det anbefales kraftigt, at du får en arkitekt eller ingeniørrapport om bygningen, inden du beslutter dig for at købe.
  • Hvad er sikkerhedsforanstaltningerne for eksempel kan nogen gå ind i bygningen? Er der nogen sikkerhedskameraer?
  • Har det en balkon, så du kan nyde udsigten eller eftermiddagens solskin? Eller blokeres du af andre bygninger eller står på den forkerte måde for solen?
  • Hvad er vedligeholdelsesafgifterne? Mange mennesker tænker ikke på dette aspekt, når de køber en ny lejlighed. De dækker generelt den kommunale skat, ejendomsskat, skatteafgift, vandafgifter, fælles elafgifter, hejseafgifter og gebyrer for indleid hjælp, som skraldespanden og sikkerheden. Find ud af, hvor meget vedligeholdelsesafgiften er, hvad er inkluderet og nu inkluderet i afgiften. For eksempel kan parkeringsafgifter være adskilt.
  • Hvis du har en bil, må det være et vigtigt spørgsmål at spørge. Vil der blive oplyst parkeringsplads, og skal du betale ekstra for det? Kontakt sælgeren af ​​lejligheden, hvis hans / hendes parkeringsplads bliver stillet til rådighed for dig. Hvis din tidligere ejer ikke havde et køretøj, skal du tale med sekretæren i samfundet og bede om en parkeringsplads.

Nu er jeg sikker på, at nogle af mine læsere kan have nogle værdifulde tips til at dele om dette emne. Du er velkommen til at skrive en kommentar med et tip eller et råd, og de mest nyttige tips vil blive offentliggjort med dit navn og dit websted i denne artikel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar