10 tips til at skabe et afslappende hjemmebibliotek

Elsker du at læse og have en samling bøger, der kan passe ind i et rum af sig selv? Er du en ivrig fan af at slappe af i et roligt rum, bare for at komme væk fra verden og dykke ind i et godt stykke litteratur? Hjemmebiblioteker har altid været et værelse i hjemmet, der blev anset for at være en ekstra, i modsætning til normen. I dagens verden bliver hjemmebiblioteker mere populær, og hjemmekontorer deler også deres plads med hjemmebiblioteket. Du behøver ikke at have et stort palæ, eller endda et dedikeret værelse for at opnå et smukt bibliotek. Her er 10 tips til at skabe et afslappende bibliotek i dit hjem.

1.) Vælg, hvor den vil blive placeret: Afhængigt af dit hjemlayout, og hvor meget plads du har, skal du vælge et område, der ikke er højt og stærkt trafficket. Et værelse er ideelt, der har døre, selv om et hjørne af en stille hule eller gæstesoveværelse vil fungere godt også!

2.) Bestem, hvor mange bøger du har: For nogle bør biblioteket være i stand til at holde alle de bøger, de ejer, mens andre ønsker et bibliotek til den fredelige indstilling. Vurder dine opbevaringsbehov og afgøre, om bogreoler fra gulv til loft er nødvendige. Hvis du har en mindre kollektion, overvej at bruge åbne hylder til en moderne indretningsreaktion.

3.) Vælg farver: Biblioteker i fortiden var fyldt med mørkebrune, rige burgunder- og jægergrønne. I dagens hjemmebiblioteker kan boligejeren have et lyst og lyst bibliotek eller en dyb farvet traditionel stil indretning. Vælg farver, der repræsenterer dig, og hjælpe dig og din familie med at slappe af i rummet.

4.) Layout en møbelplan: Alle biblioteker kræver et godt sted at sidde. På baggrund af dit rum bestemmer du, hvor mange stole, sofa, bord og lamper der kan passe komfortabelt. Hvis biblioteket kun er for et par personer, kan nogle få overdimensionerede stole være perfekte. Sørg for et lille sidebord og belysning kan sidde ved siden af ​​dine siddepladser.

5.) Sikre bogreoler er sikre: Da dine hylder vil holde meget vægt, skal du sørge for at den er hængt med de korrekte ankre og støtter ind i pinde eller CMU vægge. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du bestemmer vægt og punktbelastning, skal du ansætte en professionel tømrer, der hjælper med at hænge og sikre reoler.

6.) Deling af et rum med et hjemmekontor: Hvis du planlægger at dele dit hjemmebibliotek, skal du vurdere, hvilke behov der er nødvendige fra begge funktioner. Vil flere mennesker bruge dette rum ad gangen? Vil hjemmekontoret kræve computer, printer, fax og andet stort udstyr? Vil der være plads nok til at dele? Spørg jer disse spørgsmål for at sikre, at du får mest muligt ud af kontoret og biblioteket.

7.) Installer korrekt belysning: Belysning er afgørende i et bibliotek. Om dagen kan naturligt lys være tilstrækkeligt til læsning. Om aftenen kan sidebordslamper, over hovedbelysning og accentbelysning være påkrævet for illustrationer på vægge. Overvej at tilføje en lysdæmper til overhead belysning for at gøre rummet alsidigt til at spille brætspil til at snuggle op med en bog og varm chokolade.

8.) Sikre gulvbelægning kan understøtte belastninger: Lige så vigtigt som væggene, der holder lasten, er lige så vigtigt gulvet. Hvis du er i tvivl, find dit hjemmebibliotek på første sal eller kælder i dit hjem. Tjek hos en generel entreprenør, hvis du har en stor mængde bøger til at gemme.

9.) Gå lodret for optimal pladsbesparelse: Hvis pladsen er begrænset, skal du bruge vægens fulde højde til opbevaring og visning af bøger. Glem ikke at bruge over døråbninger som et bonusområde til opbevaring også!

10.) Maksimer visninger: Biblioteker skal ikke lukkes og mørke rum. Hvem elsker ikke at læse og dagdrømme et stort billedvindue? Et syn på ydersiden vil bringe naturligt lys og løfte dit kreativitetsniveau, mens du læser og nyder dine bøger.

Hjemmebiblioteker er ikke kun for en entusiast for bøger. Man kan bruge et hjemmebibliotek til at slappe af og stimulere sindet. Få værelser i huset kan du blive katapulteret til forskellige opdagelser lige ved at åbne en bog eller lægge tilbage og lukke øjnene. Nyd dit hjemmebibliotek med disse 10 tips til at guide dig. Freshome læser har du et hjemmebibliotek? Fortæl os dine forslag til gode bog- og skærmområder!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar