10 tricks du bør vide om hjemme sikkerhed

Vi ville hader at gøre dig til en paranoid person, men indbrudstyvene kan være meget kloge, og du bør altid være et skridt foran dem. Du behøver ikke at være konstant bange for dem, fordi det ikke gør noget godt, men du bør være opmærksom på, at taske ting kan ske for nogen. Det ville ikke skade for at betale lidt mere opmærksomhed på din hjemmesikkerhed. På denne måde vil du ikke fortryde, at du ikke gør det senere.

1. Postkasser er bedre end mail slots.

Grunden til det er faktisk meget simpelt. Postsporet går imod trækornet, og det betyder, at det svækker dørens integritet og gør det lettere for tyve at komme ind.

2. Hold vores bilnøgler tæt ved, når du går i seng.

En meget smart ting at gøre, når du tror, ​​at nogen forsøger at bryde ind, er at trykke på panikknappen på din bilnøgle. Dette vil starte alarmen, og den uønskede gæst vil højst sandsynligt flygte, før nogen ser ham.

3. Plant tornede buske under stueetagen vinduer.

Ved at plante rosebushes eller andre typer af tornede planter under dine stueetage vinduer du tilføje skønhed til din have og du også fraråde indbrudstyvene at lure i skyggerne venter på at se, når du forlader rummet.

4. Hold øje med flyers fast i hoveddøren.

MoreINSPIRATION
  • Home Security Tips betyder at forbedre din sikkerhed og modvirke tyve
  • 8 Effektive brandsikkerhedstips til dit hjem
  • Få tricks til at gøre dit hjem smukt og original

Som vi har sagt, er indbrudstyv meget kloge, og de er kendt for at af og til forlade annoncer i døre med det formål bare for at se, hvor længe det tager ejeren at fjerne dem. På denne måde afgør de om du er hjemme eller i ferie.

5. Kontrollér altid låsene og vinduerne.

Nogle gange kan en person bede om at bruge dit badeværelse, så han kan løsne vinduet for at komme tilbage senere og komme ind i dit hus. Så kontrollér altid låsene og vinduerne, når nogen har været i dit hjem, uanset om du har tillid til dem eller ej.

6. Pas på, når du vælger din låsesmed.

Selvfølgelig ville det være meget nemt for en låsesmed at lave en kopi af din nøgle og at komme tilbage senere for at røve dig. Så vælg ham omhyggeligt, da der er mange ulicenserede, der bare venter på at narre dig.

7. Lad ikke træ ligge tæt ved siden af ​​huset.

Prøv ikke at opbevare dit træ tæt ved siden af ​​huset, fordi det let kan bruges til at få adgang til et vindue eller at klatre op til det øverste niveau. I stedet skal du opbevare det i garagen eller et andet sted.

8. Sænk lydstyrken på din telefon.

Det er nemt at afgøre, om en person er hjemme bare ved at lytte til, om telefonen går til telefonsvareren eller hvis ingen svarer. Så sænk lydstyrken, så den ikke kan høres udefra.

9. Opbevar dine værdigenstande i dit barns værelse.

Det kan lyde egoistisk, men det er faktisk en rigtig god ide. I stedet for at gemme dine værdigenstande i natbordet, skal du prøve at gemme dem i dit barns skuffe. Tyve prøver som regel ikke at forstyrre børnene og holde sig væk fra deres værelser.

10. narre tyven med et decal

Ikke alle har råd til at have et sikkerhedssystem, men hvad du kan gøre i sådanne tilfælde er i det mindste at købe et decal. Det kan ikke narre de professionelle, men det vil gøre en mindre erfaren tyv tænke to gange før de beslutter sig for at bryde ind.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar