10 Tufted Siddende Idéer Med Smarte Design Og Øget Komfort

Uanset hvilken stil du valgte for dit hjem eller hvilken farvepalette, er der en ting, du ikke kan ignorere, uanset hvad og det er trøst. Vi ønsker alle vores hjem at være komfortable og indbydende, og nogle møbler gør det meget nemt. Tuftede sæder er altid komfortable. Det er en blanding af udseende og funktionalitet.

Opt for tufted sæder i områder, der skal se og føle sig godt tilpas. For eksempel kunne køkkenet sidekrog sikkert bruge en tufted bænk.

Det ville ikke være dårligt, hvis gangen også havde en tufted bænk. Det ville få hele området til at se meget mere indbydende ud, selvom komfort ikke er ligefrem en obligatorisk funktion i dette bestemte område.

Spisepladsen kunne helt sikkert bruge nogle komfortable siddepladser. For at gøre tingene mere interessante blandes det lidt op. Du kan have en tuftet bænk på den ene side af bordet og behagelige lænestole på den anden.

I soveværelset er der flere muligheder. For eksempel sætte en tufted bænk ved foden af ​​sengen. Det ville give rummet et klassisk, elegant og elegant udseende.

Eller vælg en tufted to-pladser, som kan være en del af din behagelige læsningskrog eller blot en tilføjelse til værelset.

MoreINSPIRATION
  • Classic Cardiff Tufted Lænestol
  • Den elegante Windsford tufted bænk
  • Komfort i Köln: Sensationelle Sofa og Siddende Trends fra IMM 2016

Siddeområdet er hvor du helt sikkert bør fokusere på komfort. Du kan få en tufted sectional og måske endda tilføje nogle tufted ottomans at bruge som ekstra sæder eller som fodskammere. {Fundet på jcsphotographs}.

I et stort walk-in closet eller påklædningsrum kan du tilføje en behagelig bænk eller osmannisk. Det ville få rummet til at føle sig meget mere indbydende, behageligt og behageligt.

Tufted siddepladser er ideel til læsning af kroge. Tilføj et par puder og et tæppe, og det vil se helt uimodståeligt.

Og hvordan kunne vi glemme stuen ... om du vil have det til at se moderne, vintage eller klassisk, kan du ikke gå galt med tufted siddepladser. Der er mange muligheder, herunder sofaer, puffer, bænke mv. {Fundet på cardeabuildingco}.

Komfort er afgørende i et hjemmebiograf. Så vær særlig opmærksom på siddepladser. Du kan enten få individuelle pladser til hver person eller store sektioner eller sofaer. Uanset hvad er tufted møbler en vidunderlig mulighed. {Fundet på jenniferbevan}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar