10 måder at tilføje Sparkle & Shine til nytårsaften

Det er næsten her! Det nye år. Den store, mystiske, spændende, spændende Ukendt. Måske vil du have din fest i det kommende år at være lige så spændende spændende som dine forventninger. Gode ​​nyheder! Der er mange måder at tilføje gnistre og skinne til nytårsaften. Fra meget simpelt til ret komplekst, fra små rører til overvældende visualer, kan din skinnende indretning i år være en tale om den næste. Uanset dine mål er der ti måder, du kan forstærke de metalliske detaljer i din festindretning, hvis du er interesseret. Heldig nytår!

Hvis din fest indebærer en sit-down middag, overveje at inkorporere metal (guld, messing, etc.) lysestager i centerpiece. Festlig og elegant på samme tid. Hvis du ikke har hurtig eller nem adgang til den rigtige ting, skal du overveje at spraymåle nogle sparsommelige butikslysesteder.

Sit-down middag eller nej, en sequin duge tilføjer øjeblikkeligt glitrende drama til et spisebord, forfriskninger bord, eller endda en lille vogn i hjørnet. Tabletop stearinlys (eller batteridrevne votives, hvis du er mere komfortabel med sikkerheden af ​​dem) forbedre gnisten.

Hvilken bedre måde at holde minderne levende, end med en gnistisk metallisk fotoboks baggrund? Det kunne være i et uklart hjørne af festhuset eller foran og center for underholdning (og glitrende indretning!). Denne særlige er fantastisk, men en temmelig tidsintensiv DIY; du kunne få kreativitet med nogle tinselfolie dør eller vindue gardiner eller noget andet skimrende, hvis du er kort til tiden. {fundet på ohhappyday}.

MoreINSPIRATION
  • 5 stedindstillinger ideer til dit nytårsaften aftensfest
  • 10 farveskemaer til et mousserende nytårsaften
  • 5 Sparkly måder at dekorere til nytårsaften

Selv om du ikke vil dække dit hus med ting (eller gør du?), Synes du, du er ret sikker at tilføje i et par valg glitter-encrusted stykker af pap for at bringe bling til din nytårsaften. Ligesom disse centerpiece tal for at fejre det kommende år. Vis dem fremtrædende for den højeste festlige følelse. {Fundet på celebrationsathomeblog}.

Gyldne, glitrende murværk krukker, nogen? Det er en ydmyg dekoration på hjerte, for sikker, men guldspraymaling og glitterfyldte indvendige overflader omdanner disse enkle krukker til stykker, der passer til en stor gala. Jeg elsker ideen om at placere dem i en glasbakke af fjols 'guld også. (s. sorte og guld? altid en sejr.)

Jeg kan godt lide dette tage ballongloftet. Selvfølgelig kan du skære til jagten og gå med guld og / eller sølvballoner til masser af metallisk glimmer og glans, men det har det meget store potentiale at overvinde, uanset hvilken anden indretning du har på vej ned nedenfor. Et hvidt ballonloft med hængende gyldne bånd er en stor balance mellem festlighed og gnistre uden synligt overfald.

Hvad med at hænge en fantastisk gnistrende Art Deco-mobil eller piñata over forfriskningstabellen? (Hvis en piñata er sikker på, at du flytter den, før den spilder sine skåner!) Dette tilføjer helt sikkert højde og perfekt nyårsaften-evigt pizzazz til hele indstillingen. {Found on ohjoy}.

Glitrende metallisk guld og / eller sølvbunting bærer meget visuel vægt for ikke så meget arbejde (og endnu mindre fast ejendom, hvis du er kort i rummet). Dette tilføjer øjeblikkelig drama og skinne til en lone væg eller gør et iboende fokuspunkt et meget meget festligt, godt fokuspunkt. Kan oprettes med glitter limet til papir eller karton og nogle garn, hvis du ikke kan finde en til køb. {Fundet på ruffledblog}.

På samme måde som den metalliske krans / bunting, men lidt mere repræsentativ for "boblende" indretning, kunne en guldpapirkæde nemt omdanne et helt rum eller et lille hjørne til nytårsaften party central. Denne ide er fantastisk alsidigt - det er en klassisk, børnevenlig DIY, men kan også have et luksuriøst udseende af en sofistikeret fest. {Found on rediff}.

Taler om børnevenlighed, mange af os vil ringe i det nye år med vores kære, der er unge. Ligesom småbørn og teenagere og in-betweens. Dette er en fantastisk børnevenlig måde at tilføje gnistre til dine festligheder: Brug rester papirplader, nogle glitter og ris til at skabe shakers. (Men glem ikke glitter og lim.) Disse kan vises i en vase for det meste af natten og trækkes ud til midnat fejringen. {Fundet på thecentsiblelife}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar