10 måder at gøre din Thanksgiving gæster til at føle sig hjemme

Så du har overnattende gæster til ferien, er du? Hvilken vidunderlig mulighed for at komme til at tilbringe tid med dem! Du vil sandsynligvis gerne gøre deres ophold så behageligt og behageligt som muligt. Og med lidt forberedelse på forhånd, vil du være i stand til at hjælpe dine gæster med at føle sig hjemme under deres ophold. Her er ti ideer at overveje i at gøre dit eget sted et hjem væk fra hjemmet til dine gæster:

I selve værelset soveværelset, eller i hvilket rum dine gæster vil sove, er det primære problem at give dem en ren og komfortabel seng. En seng - selvom det er en sofa om dagen og en seng om natten - lavet med friske sengetøj er et absolut must. Du kan endda gå den ekstra mile og tilføje lidt noget specielt som friske blomster eller en mynte på puden.

Selv efter en hel dag (og en mave fuld af tryptophan) er nogle mennesker simpelthen sen-nat-læsere. Det er altid en god idé, når det er muligt, at have en læselampe oprettet og inden for rækkevidde af sengen. Eller måske vil de bruge det til at snige nogle midnattspis i seng. Uanset hvad det bruges til, bliver gæsterne taknemmelige for blød belysning inden for rækkevidde.

Næsten lige så vigtigt som sengetøj og læselampe har et spejl i gæsternes private rum. Det kan være et enormt forgyldt spejl eller en lille ting hængt på et reb; det betyder virkelig ikke så meget spidsens størrelse som det faktum, at det er der, så dine gæster har det lyst at kontrollere sig selv, før de hilser resten af ​​husstanden.

Glem ikke at have ekstra puder klar. Selvom de er tilfældigt og midlertidigt gemt under et sidebord i gæstesoveværelset, vil der aldrig være en dårlig ting at have nogle ekstra fluffy puder rundt. Dette er praktisk både for dine faste gæster, der foretrækker flere puder og for dine uventede, spontane overnight gæster.

MoreINSPIRATION
  • Sådan får du dit hjem klar til at modtage gæster
  • Sådan får du dit hjem klar til feriegæster
  • Sådan rengøres for uventede gæster i rekordtid

Med et varmt kaste eller et par ekstra tæpper nær deres seng er noget, som de fleste gæster sætter pris på. Især når vinteren nærmer sig og koldt vejr sætter sig i, holder nogle reservedele rundt om i at hjælpe dine gæster med at føle sig hjemme ... og forblive varme. Gør det indlysende, at tæpperne er der for dine gæsters komfort og brug (og ikke strengt indretning) ved at drage dem på sengen selv eller høje dem højt i en nærliggende stol.

Som din overnatning bliver gæsterne nødt til at bruge et badeværelse under deres ophold, vil du gerne sørge for, at rene håndklæder leveres på badeværelset. Hvis du ikke har et badeværelse, der er specielt udpeget til gæsterne, skal du sørge for, at de rene håndklæder foldes pænt i gæstesoveværelset, så dine gæster ikke behøver at gætte hvor håndklæderne er eller hvilke der er beregnet til dem.

Ud over at levere rene håndklæder er det en fin vært, der har grundlæggende toiletartikler til gæstebrug. Du kan lagre på rejsestørrelsesartikler (tænk sæbe, shampoo, deodorant, tandbørste, tandpasta, lotion osv.) Eller gem de gratis varer fra dine egne seneste hotelophold.

Det kan lyde juvenilt, men natlys er en absolut nødvendighed, når du forsøger at hjælpe dine overnatter feriegæster med at føle sig hjemme. Nightlights i gæstesoveværelserne, de vigtigste haller, gæstetoilet og køkkenet vil hjælpe dine gæster med at kunne manøvrere komfortabelt og sikkert om natten, hvis det er nødvendigt.

Dine gæster vil ikke bruge hele deres tid i deres nu komfortable soveværelse og badeværelse, selvom du vil sørge for at resten af ​​dit hus er klar til dem. Hvis du ikke allerede har et bredt udvalg af bøger eller andet læsemateriale på dine hylder, overveje at stoppe på en magasin stativ, boghandel eller endda bibliotek til at have nogle læsematerialer på hånden. Spred disse gennem hele huset, og dine gæster vil være sikre på at finde noget, de elsker.

Glem ikke, at det er Thanksgiving, og lad os se det, ferien handler stort set om mad. Har en række snacks og munchies i køkkenet, såsom frisk frugt i en skål eller granola barer i spisekammeret. Hvis du er så tilbøjelig, kan du endda opbevare en munchiesskål eller to i hele resten af ​​huset eller endda i gæstesoveværelset selv.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar