10 måder at tilføje farve til dit badeværelse design

Neutrale nuancer er et populært valg til badeværelser, men det bør ikke betyde, at tilføje farve er helt uden grænser. I et sådant lille rum kan farve synes risikabelt - men det er bare det modsatte. På en mindre skala er det let at gå dristigt uden at gå over bord.

Her er 10 nemme måder at tilføje farve til dit badeværelse design, mens du stadig forlader rummet, føler dig rent og samlet.

1. Mal først

Praktisk set er maling den enkleste og mest overkommelige måde at tilføje et stort slag farve til et rum. Vi anbefaler at vælge den skygge, du vil have først, og derefter opbygge resten af ​​rummets farveskema omkring den.

2. Vælg en accentvæg

Hvis ideen om at tilføje farve til hele værelset virker lidt for meget til din smag, så prøv at lave bare en. Nøglen her er at vælge den rigtige væg til at være dit udstillingsværk - du vil have et med et stærkt fokuspunkt eller den der er direkte overfor døren.

3. Spil med farverig flise

Hvor flise er bekymret, er sætningen "mindre flere" ringe sande. Borte er dagene med at dække hele rummet i mættet flise. I stedet for moderne badeværelser bruger farverige fliser til at henlede opmærksomheden på et brændpunkt. Brug det i et spa-lignende regnskov eller som en iøjnefaldende backsplash bag din forfængelighed.

4. Prøv karret

En moderne mulighed, der er sikker på at gøre en indvirkning, er at tilføje et skyggefuldt karbad. Du kan vælge mellem forskellige materialer, såsom kobber eller malet porcelæn, men alt efter hvad du vælger, skal du vælge nuance, som du vil være tilfreds med i lang tid fremover.

5. Lav din Vanity Pop

Når det kommer til at tilføje farve til en forfængelighed, har du to muligheder: Tilføj farve til toppen eller bunden. Overvej at plukke en og holde den anden overflade neutral for balance. Farverige baser kan ofte være et DIY projekt og fungerer bedst på store forfængelighed med skabsplads eller hylder. Til bordpladerne er det bedst at vælge en farvet marmor eller granit.

6. Brug farverige håndklæder

Hvorfor er håndklæder et godt valg, når det kommer til at tilføje farve: de er tilgængelige i alle tænder, der er tænkelige, er relativt billige og super nemme at bytte ud, hvis du skifter mening.

7. Fokus på gulvbelægninger

En bademåtte eller et tæppe kan smøre farver ind i rummet og har også et funktionelt formål i badeværelser, der omfatter badekar eller bruser. Vælg en farve, der passer ind med resten af ​​dine accent nuancer for et virkelig sammenhængende udseende.

8. Glem ikke indretningen

En almindelig misforståelse er, at da badeværelser ofte er mindre end de andre rum i dit hjem, behøver du ikke bekymre dig om indretningsprodukter. Det modsatte er sandt. Et par velplacerede indretningsprodukter er hemmeligheden for at få denne pladsoplevelse virkelig trukket sammen. Overvej at bruge stearinlys, kurve eller dekorative displayhylder til virkelig at køre dit design hjem.

9. Hang Vibrant Wall Art

Et velplaceret stykke vægkunst er en nem måde at tilføje en farvefarve på. Husk, når du finder væggen på badeværelset, er det vigtigt at tage hensyn til fugt. Sørg for enten at vælge et vandtæt materiale eller tilføje en ramme til beskyttelse.

10. Bring i noget grønt

Hvis alt andet ikke lykkes for at pique din interesse, indarbejder du en lille farve fra naturen. Uanset om de er ægte eller syntetiske, farverige eller bare grønne, kan et par planter gå langt for at tilføje den farvefarve til dit badeværelse.

Hvilken ide vil du gerne prøve på dit badeværelse?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar