10 måder at helbrede Vinter Blues med dekorative forår farver

Hvis du stadig ser ud af dit vindue spekulerer på, hvornår de første tegn på foråret kommer til at dukke op, vent ikke længere! Uanset om blomster begynder at knoppe, eller der stadig er is på din veranda, er foråret på vej, men du kan skynde det endnu hurtigere. Prøv at tilføje ideer til foråret farve til dit interiør for at øge din ånd og for at bringe sæsonen til dit hjerte for at øge dit humør og helbrede din vinter blues. Du ved aldrig, før du ved det, kan du tænke på nye ideer til at bringe foråret farver ind i din indretning!

1.) Jazz op dine vægge med farve: Det nemmeste og billigste dekorative valg, maling! Fra solrige gule og græsgrøn til tangerine appelsiner. Vær ikke genert, maling er hurtig, og den kan nemt ændres. Du kan overveje at overlade det året rundt!

2.) Ramme billeder af familieferier: Husk i sidste sommer, hvor din familie nyder den smukke vandretur i bjergene eller dagen på stranden, der gør sandslotte? Ramme nogle af dine yndlingsfamilieferiebilleder og varme dit hjem og gnistmindene om varmere vejr og gode tider.

3.) Hang spring inspireret kunstværk: Har du nogensinde bemærket, når du er på et museum, hvordan et kunstværk kan "transportere" dit sind inde i kunstværket? Det samme gælder for illustrationer i dit hjem. Hæng en strand scene over din pejs mantel, eller en akvarel af et felt af vilde blomster, og føle din stemning øge øjeblikkeligt.

4.) Skift dit sengetøj: Det humør, du våger og går i seng hver dag, vil gøre forskellen i dine outlook hele dagen. Skift dine mørkefarvede lagner, tæpper og tæpper til forårfarvede og store udskriftsvarianter. Fra blomster til forår inspireret geometrisk formet sengetøj, bring foråret ind i dit sind uden at prøve.

5.) Skift dine synspunkter: Hvis udenfor dit køkkenvindue ser ufrugtigt og brunt ud af det barske vindue, skal det opvarmes med varme forår farver. Uanset om det betyder at bringe en planter fuld af blomster, eller det betyder at male din veranda en smuk Grecian Isles inspireret blå. Kigger ud af dit vindue skal være inspirerende!

6.) Brug naturlig inspiration: Prøv at bruge en skål citroner eller limer til at opfriske din køkkenbord. Prøv at tilføje et glas farvede glasperler til et skærmbillede af skalser, der blev håndplukket af din familie sidste år. Udbrænder naturlig inspiration i dit hjem for at udfylde en skærm eller til at drysse omkring dit hjem!

7.) Ryd din indretning med blomster: Om ægte eller kunstige blomster kan få dig til at føle dig lykkeligere og varmere med det samme. Få en frisk vas og køb blomster på dit lokale marked eller besøg din håndværk butik og lav en kunstig blomsterarrangement til din spisestue og sengebord.

8.) Bring foråret ind i dit badeværelse: Hvis du leder efter en måde at gøre dit badeværelse mere lyst, hvad med at tilføje fjervildt toiletartikler, badesalt, dekorativt håndklæder og tæpper til dit badeværelse? Du ville blive overrasket over, hvordan et par viste farver på dit badekar, og synke forfængelighed tæller vil gøre dig opmærksom på at blive klædt hver dag.

9.) Tilføj hurtige vægdisplayer: Har du nogensinde tænkt på at male et vægmaleri på dine børns væg eller tilføje vægklister i forårstema designs? Tag din pensel ud og lad din fantasi gå vild. Hvis du er god med dine hænder, skal du først skitse et foråret inspireret tema, og så få dine børn til at hjælpe dig med at male det. Ikke rigtig praktisk, vægdekaler er nemme at anvende, og kan omdanne dit rum, før du kender det.

10.) Lad i mere naturligt lys: I vintermånederne holder vi forkølelsen ved at lukke vinduesbehandlinger og igen skabe en mørk følelse i vores rum. Åbn dine vinduer for at lade mere naturligt lys komme ud og vise den farve du allerede har i dit rum. Dit smukke hvide sommerhuskøkken fortjener en foråret makeover, bare ved at lade være i sollys.

Dagene vokser længere, og foråret er allerede hviskende ved din dør. For at skynde det sammen i dit sind og i dit hjem, prøv disse 10 tips til at bringe foråret sammen. For mere spring inspiration, tommelfingre gennem din favorit mode eller hjemme indretning magasin. Forår er den perfekte tid, når designere og detailhandlere er spændte på at vise dig farveinspiration til sæsonen. Disse turkise køkkenskabe, kan bare kalde dit navn!

Freshome læsere, fortæl os hvad du gør for at bringe foråret ind i dit hjem tidligt!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar