10 måder at organisere dit hjem, lige i tide til back-to-school

Indholdsfortegnelse:

10 måder at organisere dit hjem, lige i tide til back-to-school
10 måder at organisere dit hjem, lige i tide til back-to-school
Anonim
Hvert værelse i dit hjem kan bruge organisationen, når tilbage til skolesæsonen er her
Hvert værelse i dit hjem kan bruge organisationen, når tilbage til skolesæsonen er her

Nu hvor sommeren er næsten forbi, er det tid for familier at begynde at tænke på ideer til deres hjem hjem. Mens mange forældre tænker tilbage til skoleorganisationen kun involverer børnenes værelser og legepladser, er virkeligheden "tilbage til skole", tiden påvirker hele dit hjem. Fra det øjeblik du vågner om morgenen og haste for at få børnene til busstoppestedet, når dine børn kommer hjem og gør deres lektier, er organisationen nøglen i dit familiehjem. Hvis du forsøger at tænke på, hvordan du organiserer din tilbage til skolehjemmet, skal du kigge på disse 10 måder, der helt sikkert starter året helt!

1. Organisering af hjemmets hjerte: køkkenet

Hvis du tæller hvor mange gange du og dine familiemedlemmer går ind og ud af køkkenet om dagen, ville du blive forbavset. De kalder det ikke "hjerte af hjemmet" for ingenting. På skoledagen er dit køkken skuespillet for skyndte morgenmad, tag fat og gå kaffe og om aftenen kan man blive til lektier centralt før middag. Organiser dit køkken baseret på din familie og livsstil. Afhængigt af alderen af dine børn, tilrettelægger dele af køleskabet for skolebørn, der pakker deres frokost. For teenagere dedikerer en pantry hylde til deres mad og holde handy "efter skole" snacks i et område, hvor børn kan nå dem uden at bede om hjælp. Opmuntre familien til at samle rundt i spisebordet til familie måltider så meget som muligt.

Hold din familieværelse et neutralt område for at nyde et stressfrit familieliv
Hold din familieværelse et neutralt område for at nyde et stressfrit familieliv

2. Hold din familieværelse et neutralt område

For mange familier tilbage til skolen betyder tid et hjem, der er rodet med skoleartikler, bøger, småbarnslegetøj og kaotiske familiebesiddelser i hvert værelse i huset. Dedikat din familie og stuer til et neutralt område. Dette vil hjælpe med at give et rum, hvor børn og forældre kan slappe af og nyde fjernsyn, dele en samtale uden bekymring for at forstyrre andre familiemedlemmer. Opret afgørende organisation for videospil, bøger og magasiner i opbevaring ottomaner, bogreoler, indbyggede underholdningssystemer, der gør det muligt for familien at "hænge ud" på de rigtige tidspunkter.

3. Hvert værelse i dit hjem kan bruge tilbage til skoleorganisationen:

Fra din indgang og mudder til dit hjem til vaskerummet eller kælderen går din familie gennem mange rutiner i løbet af en gennemsnitlig skoledag. Sikre at hvert værelse i dit hjem er decluttered fra sommeren og er klar til efterår er det første skridt til at få et organiseret hjem. Vurder din familie livsstil og deres skoleplan for at afgøre, hvilke områder af dit hjem der skal tackles først. Et hvilket som helst værelse, som du og dine børn spilder tid på at kigge efter varer: køkken, badeværelse, vaskerum, børns værelser … skal organiseres!

4. Indgangssted - Nøglen til at komme ud af huset til tiden:

Tro det eller ej, den succes du får ud af huset hver morgen til tiden hviler stort set på, hvordan organiseret dit hjem er. I dit hjem vurderer du indgangen til hoveddøren og foyeren, mudroom eller bryggers og / eller bagdøren fra garagen. Uanset hvilket sted der kommer til hovedparten af "familietrafik" om morgenen og aftenen. Et område at hænge jakker, rygsække og hatte til børnene er vigtigt, og et opholdsområde er ideelt. Forældre sikrer et område til personlige ejendele som pung og tegnebog, smart telefon opladere og nøgler opbevaring kan hjælpe dig med at holde alt på ét sted uden at jage efter dem, når tiden er af essensen. Prøv at blive vant til at få dine børn til at huse her om natten, så deres morgenrutine er mindre stressende.

Sørg for at dit indgangspunkt i dit hjem er organiseret for alle
Sørg for at dit indgangspunkt i dit hjem er organiseret for alle

5. Start små og arbejde op til den samlede organisation:

Ligesom at komme ind i en rutine for tilbage til skoleplaner, gælder det samme for dit hjem organisation. Start små ved at afklare områder, der har gamle lektier som børnebænke og tag ned håndværk og kunst fra sidste år for at gøre plads til det nye. Bestem, hvordan du vil arkivere dine børns arbejde. Et par stykker kan indrammes og vises i dit hjem, mens andre kan scannes eller fotograferes og holdes elektronisk for at holde dit hjem rodet fri som skoleårene fortsætter.

6. Organisering af dit smukkeste værelse, vaskerummet:

Mens mange ville hævde, at badeværelserne er det smukkeste værelse, ser vaskerummet sin andel af snavs og snavs, især hos børn i skolealderen. Tilbage til skoletiden betyder ekstra-curricular sportsuniformer, og legepladser har deres andel af snavs og snavs til dit ugentlige vaskeri. Organiser dit vaskerum med individuelle hæmmere pr. Familiemedlem for at holde tøjet adskilt. Overvej at oprette en vasketøjsplan for familien for at undgå overdreven trafik i dit vaskerum. Organiser rengøringsmidler og vaske- og rengøringsmidler i skabe eller hylder ovenfor, og få ældre familiemedlemmer til at klare sig i sammenklædning og sortering af tøj.

Opret personlig tøjvask opbevaring for hver familie memeber
Opret personlig tøjvask opbevaring for hver familie memeber

7. Håndtere dine børns skabe:

Lad os se det, når det kommer tilbage til skoleorganisationen - at få dem ud af deres værelser er nøglen, ikke? Start denne sæson ved at rense gamle tøj i deres skabe.Uanset om det er for gammelt, for lille eller ude af sæsonen, kan disse tøj doneres til velgørenhed eller gives til yngre søskende. Gå gennem deres skab med dine børn, det vil løse "mor hvad gjorde du med min favorit trøje?" Råber om morgenen og vil hjælpe dem med at holde op med deres egne ejendele. Organiser tøj af skolefunktioner, organisationer, sport og andre aktiviteter for at lette tiden i at finde tøj til at bære om morgenen.

Rens dine børns tøj for at gøre plads til at komme tilbage til skole tøj
Rens dine børns tøj for at gøre plads til at komme tilbage til skole tøj

8. Kids studie og legeplads organisation:

I løbet af skoleåret vil dit barn have brug for et område til at lave lektier, studere, læse og spille. Udstik et område nu for dine børn at være kreative, men også at studere og være produktive. Hold evt. Tv- og medieudstyr i et andet rum end stille og produktive rum for at undgå fristelsen for børn, der ønsker at gøre begge to på samme tid. Hvis dine børn deler et studiebordsområde med familierummet eller det fælles legeplads - organisere dit rum for at tillade opbevaring af hver funktion af ejendele og forsyninger.

Lav et ideelt studie- og legeplads for dine børn
Lav et ideelt studie- og legeplads for dine børn

9. Badeværelse organisation kan hjælpe dig og dine børn

Børn og voksne bruger mere tid på badeværelset end næsten ethvert værelse i hele huset. For det andet efter køkkenet skal dit badeværelse og børnenes badeværelse få en livsstil makeover. Betydning, bestem hvad der holder dig og dine børn i badeværelset så længe. Organiser toiletartikler til børn i markerede kurve eller sjove farvevaskerbare plastikbakker til yngre børn og deres badeværelser. Ældre børn og teenagere kan opbevare hårtilbehør, stylinghjælpemidler, makeup og andre toiletartikler på høje hylder i tilstødende linnedskabe eller indbyggede hylder. Bag døren er opbevaring også hjælpsom og kan hjælpe med at skære ned tid, der fumler for badeartikler om morgenen.

Organiser din familie badeværelse for at spare tid under tilbage til skolesæsonen
Organiser din familie badeværelse for at spare tid under tilbage til skolesæsonen

10. Nyd det nye skoleår i dit organiserede hjem

Hvert år elsker børnene enten at elske eller hader at gå tilbage til skolen, men et organiseret hjem vil være til gavn for alle, når skoleskemaerne er stramme, og tiden er afgørende. Organisationen i dit hjem i denne sæson vil frigøre tid til at deltage i dine børns aktiviteter efter skolen, tilbringe mere tid på at nyde en familie middag eller vil give mere tid til at smide fodbold i baghaven med dine børn. Brug disse 10 nyttige tips omkring dit hjem dette tilbage til skolesæsonen og lad os vide, hvad tricks arbejder rundt om dit hjem!

Populært emne.