10 måder at reducere rod i dit hjem

De fleste ethvert hjem kan ærligt sige, at de har udfordringer, når det kommer til holde hjemmeklodsen nede. Uanset om det er stabling af regninger, børneprojekter eller endda garderobeskab, at du aldrig smider noget væk, lurer du i mange hjørner af dit hjem. Hvis du tror at decluttering dit hjem skal være tidskrævende, gør det ikke. I nogle minutter om dagen kan reduktion af hjemmeskiftet blive en livsstil, som du ikke ved, sparer tid, energi og din dag bliver mindre stressende! Her er 10 måder at reducere dit hjemmeblus med minimal indsats!

1.)

Vælg et værelse i dit hjem og smid væk, donér og sælg genstande, der ikke er brugt eller nødvendig i dette rum. Vælg hver anden dag hver dag. Før ugen er op, har du renset hele dit hjem. Indsamle genstande i garage eller et område for at få et garage salg, eller for varer, der skal doneres til dit lokale område husly, kirke eller velgørenhed.

2.)

En af de største grunde, at boligejerne føler, at det er svært at holde rod i bugt er tilgængelighed til lagerindstillinger. Find et system, der virker for dig og din familie. Kurve til løse blade, klare legetøjskasser til børn og mærkede arkiver til hjemmekontoret.

3.)

Når dine børn bringer hjem kunst og kunsthåndværk, ekstra papirer og diverse rodprodukter. Spørg dem, hvad de kan lide mest, og fil eller klogt fjerne hvad de ikke ønsker. Ældre rotte elementer, der kan tage fast ejendom på barnets skriveborde og arbejdsborde kan også smidigt bortskaffes!

4.)

I stedet for at forsøge at bruge hver kvadrat tomme af dit gulvplads skal du bruge lodret opbevaring. Hylder, boghylder og lodrette opbevaringsløsninger hjælper dig med at få mere gulvplads og holde alt i let øjenblik. Brug højeste hylder til sjældent brugte sæsonbestemte varer, så du behøver ikke at klatre en stige eller skridtstole ofte.

5.)

Hvis hver weekend i en time du gik gennem dit hjem og kigget efter genstande, der ikke længere er gyldige eller brugt, vil dette holde røret uhyre stort. Magazine abonnementer, gamle aviser, stakke af regninger og mail er alle ting, der skal arkiveres eller bortskaffes ugentligt

6.)

Har du nogensinde gået ind i et rent værelse og derefter lige ind i et rodret rum? Selv om du tror, ​​det ikke kan påvirke dig, så prøv at leve i det rode rum for dage og uger ad gangen. Du vil opdage, at du er mindre produktiv, mere irritabel og mindre tilbøjelige til at bruge en meningsfuld tid i rummet. Prøv det.

7.)

Lad os se det i øjnene, hvis organisering var mere sjovt ... åh hvordan vores hjem ville forblive rodløse! Find ud af, hvad der motiverer dig til at declutter? Har du brug for incitamenter, nye organisationsdåser, arkivskabe eller ommaling af hjemmekontoret, hvis du kan holde din plads decluttered? Lav kurvkugler i løbet af dit barns vaskehæmning ... hvad der virker, ikke ?!

8.)

Ofte er kilde til rod er vores egen manglende evne til at give slip på det gamle og unødvendige. Dette gælder især med tøj, memorabilia og familiesamlinger. Vurder din grund til at holde og være i stand til at få et fysisk sted for alt, hvad du holder. Hvis det eneste sted, dine emner passer i, er i en brun kasse i garagen, har du sikkert ikke brug for det.

9.)

Forældre er især berygtede for at fortælle deres børn at lægge ting væk, efter at de leger med dem, men voksne gør ikke altid det samme. Din evne til at sætte tingene tilbage, efter du har brugt dem, vil holde dit hjem renere og spare dig fra at udsætte til slutningen af ​​ugen!

10.)

Med den avancerede teknologiske æra, vi lever i i dag, er der en slags produktivitetsværktøj, der hjælper dig med at holde dig organiseret og derfor uanstrengt! Fra online ressourcer til at hjælpe dig med at organisere dine papirer til smartphone apps til at hjælpe dig med at organisere din virksomhed, er der ingen undskyldning, hvorfor du ikke kan få et rodløst hjem og liv.

Dit hjem behøver ikke at være en hovedpine for at få rodet fri. Brug disse 10 tips til at hjælpe dig og din familie med at finde ud af, hvor man skal rense, rengøre og organisere for fremtiden. Start små eller store - alt efter hvad du holder på. Hvis du bliver modløs, skal du finde et mordermøbel eller elektronisk for at motivere dig! Du ville blive overrasket over, hvor godt du gør, når der er en præmie i den anden ende af den rystede hjemmegang!

Freshome-læsere, vi vil gerne høre, hvordan du holder din hjemmeblus fri. Har du gode opbevaringsbeholdere, eller forsøger du stadig at tackle dit hjemløb? Du er velkommen til at tilføje til vores top 10 liste nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar