10 måder at spare penge opvarmning dit hjem

Efterårssæsonen er officielt her, og vinteren ligger lige rundt om hjørnet. Hvis du ikke har haft endnu, så vil kulden til sidst falde ind og opvarmning af dit hjem vil være uundgåeligt. Alle elsker et hyggeligt og varmt hjem om vinteren, men sammen med opvarmning kommer virkeligheden af ​​de energikostnader, der er forbundet med den. Her er 10 måder at hjælpe dig med at spare penge på, og opvarme dit hjem for at holde dine energikostnader nede.

1.) Brug en programmerbar termostat: Selvom dit hjem har en termostat, skal du sørge for, at du kan programmere det, når du skal komme og gå væk. Når du er afhængig af en person til at regulere termostaten, vil menneskets komfort og fejl medføre, at du bruger mere energi. En programmerbar termostat justeres automatisk - selv når du er væk fra dit hjem.

2.) Opvarm dit hjem med zoner: Hvis dit hjem er stort eller multi-story, overveje at have forskellige varmeenheder til forskellige "zoner" eller områder i dit hjem. Dette vil skære ned på, hvor længe din enhed kører, det vil også give dig mulighed for kun at varme de områder af dit hjem, der er optaget. Hvis du har et mindre hjem, og har få beboere, der bor i hjemmet, kan det være en levedygtig mulighed.

3.) Sænk varmen om natten: Aftentimerne er den dyreste tid til at køre din varme på grund af koldere temperaturer udenfor. Sænk din varme, når din familie går i seng, og læg tyngere tæpper på deres senge. Siden du sover, vil din krop lave sin egen varme og behøver derfor ikke så meget husopvarmning.

4.) Overvej at bruge rumvarmere: I stedet for at opvarme hele dit hjem med et centralvarmesystem skal du bruge rumvarmere i individuelle rum. Rumvarmere er billigere at køre og vil opvarme dit rum hurtigere end et centralt system. For sikkerheden følg producentens anvisninger ved at placere enheden i nærheden. Tillad mindst 3-4ft omkring enheden som hovedregel.

5.) Kør loft fans i omvendt: Loft fans er ikke kun for at holde dit værelse køligt. Varm luft stiger og kan blive fanget i loftet. Ved at dreje et loft fan til omvendt indstilling vil bringe den varme luft ned fra loftet. Til boliger med hvælvede eller højt til loftet er dette særligt nyttigt.

6.) Isoler vinduer og døre: Om vinteren er målet at holde din varme inde i dit hjem. Isolér vinduer og døre med vejrstripping for at undgå varme og luftinfiltration. Kontroller feje under dine udvendige døre for at sikre, at kold luft ikke kommer ind under døren. Udskift om nødvendigt.

7.) Har din varmeanlæg serviceret: Effektiviteten af ​​dit varmesystem skyldes stort set, hvor godt det fungerer. Få dit varmesystem betjent med aircondition og opvarmning professionelt årligt.

8.) Tjek din loftsisolering: Meget af varmen i dit hjem går tabt gennem loftet og derefter gennem din loftsrum. Sørg for at dit loft har tilstrækkelig isolering og det er af høj kvalitet. R-30 værdi anbefales, og til koldere klimaer bør R-40 eller R-50 anvendes.

9.) Lad solen komme i: Om vinteren har vi tendens til at holde vores vinduesbehandlinger lukkede, åbne dem for at lade solskin varme dit hjem. Sollyset vil fysisk og mentalt varme dit hjem og dine spiritus!

10.) Opgrader dine apparater: Hvis dine apparater er mere end 8-10 år gamle, kan de erstattes med mere energieffektive modeller. Forskellige lande har energieffektivitetsprogrammer indledt i deres område. I USA er Energy Star-apparater blevet testet for at være 10% mere energieffektive end konkurrencen. Dine energikostnader bestemmes i vid udstrækning af, hvor effektivt dine apparater bruger energi. Ja, en no-brainer.

Når det koldere vejr vokser tæt på, skal du overveje måder at gøre dit hjem mere energieffektivt. På samme måde som sommermånederne kan vintermånederne betyde høje energikostnader. Brug de 10 tips til at se en forskel i dine månedlige energikostnader. Hvem ved, kan du spare penge og hjælpe jorden på samme tid. Bundle op, og slå din varme ned, det vil gøre dig og din pung lykkeligere.

Freshome-læsere, hvilke varmebesparende energiideer skal du dele? I mit hjem slår vi faktisk varmen fra om natten og har det sparket tilbage omkring klokken 5:00, så det er varmt, når vi vågner op!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar