10 måder at opdatere dit hjem uden større renoveringer

Remodeling behøver ikke at betyde rodet eller dyre projekter. Billedkilde: Saint Clair Home

Vi ønsker alle skabninger i et hyggeligt, velindrettet hjem. Mens der er en masse do-it-yourselfer derude, der arbejder utrætteligt på deres hjem og synes at være opdatering eller renovering på et konstant grundlag - det er ikke muligt for dem af os, der ikke kender forskellen mellem en bordsav og en boremaskine.

Selvfølgelig kan sidstnævnte gruppe mennesker bare ansætte nogen til at renovere deres hjem for dem, men så kommer det med rodet og kostbart renoveringer. Enhver, der har foretaget en større renovering, kan attestere de uventede omkostninger og det enorme rod, det skaber.

Hvordan kan vi opdatere vores hjem, mens vi omgå store renoveringer? Vi ønsker opdateringer, som vi alle kan gøre, ikke bare de praktiske gør-det-selv. Her er dit svar - 10 af dem.

Lad os se på 10 fantasifulde måder at opdatere dit hjem uden at rive ned vægge eller bryde banken.

Der er måder at ombygge dit badeværelse uden rodet renoveringer. Billedkilde: Trilogi-Konstruktion

1) Opret åbent rum i dit hjem

Ifølge en Bankrate Study er åbne planer øverst på listen, når det kommer til boligkøb og boligbesiddelse. Boligejerne ønsker en åben grundplan, hvor køkkenet, alrummet og spisestuen deler et stort åbent rum. Også formelle spisestuer synes at være ude af stil.

Her er din mulighed for at skabe plads i dit hjem, hvilket gør det mere tiltrækkende for dig og dine besøgende. Hvordan kan du gøre dette uden at rive ud vægge, spørger du? Faktisk, at gøre dit hjem virke åbent og luftigt kan være lettere end du tror. Nogle gange er det lige så enkelt som at slippe af med større, mere massive møbler eller at flytte møbler rundt i lokalet for at se, hvilken placering der giver det mest åbne rum. Hvis du er knyttet til den store armoire, kabinettet eller anden klumpet indretning, der tager meget plads, så overvej at male det en varm offwhite farve - dette vil hjælpe det "forsvinde" ind i lokalet og lure øjet for at tænke rummet er mere luftigt og åbent.

Et andet trick af øjet, der giver illusionen af ​​åbent rum, er spejle. Spejle, når de placeres overfor vinduer, afspejler lyset i rummet og gør rummet mere åbent. Hvis du har en formel spisestue, som du virkelig ikke bruger, så overvej at omdanne den til en hyggelig hule, hjemmekontor, værksted eller bibliotek med læsehjørne. Dette vil gøre det nuværende rum mere brugbart og skaber et helt nyt rum i dit hjem, som du aldrig har haft før (uden rolige renoveringer!).

Det store spejl i denne spisestue skaber illusionen om et større og mere åbent rum. Billedkilde: Michael Abrams

2) Tilføj nyt lys til dit hjem

Korrekt belysning kan virkelig bringe et værelse til liv. Et dårligt oplyst rum ser lille, mørkt og trangt ud, mens et lyst rum er åbent, luftigt og indbydende. Der er mange måder at oplyse dit hjem med lys. Nogle af de nemmere metoder er lige så enkle som at købe bordlamper og gulvlamper til dit hjem.

Strategisk placere et par høje gulvlamper i mørke hjørner og se dit værelse komme i live. Lav denne belysning med lamper på sideborde, hvilket gør værelset til at føle sig hyggeligt og hyggeligt. Så, hvis du ønsker at blive eventyrlystne, kan du erstatte alle de forældede loftarmaturer med de fantastiske moderne mesterværker, der er tilgængelige på markedet.

Selvfølgelig kan denne sidste del kræve, at du ansætter en elektriker til installation, men hvis du er praktisk, er udskiftning af et loftarmatur noget, der ikke er for kompliceret. Uanset om du holder det enkelt med gulvlamper, eller gå helt ud og erstat alle dine loftarmaturer - moderniser dit hjem med masser af lyse lys.

Denne moderne gulvlampe er en fantastisk måde at oplyse dit hjem på. Billedkilde: Eladgonen

3) Cabinetry: Opdater skuffetrækker og dørhåndtag

Intet daterer dit køkken og badeværelser mere end gammeldags, slidte og beskidte håndtag og knapper. Der er ingen undskyldning for ikke at opdatere alle dine kabinet og dørhåndtag, når det er så nemt at gøre, og der er så mange måder at opdatere dit kabinet på.

Der er mange finish at vælge imellem som bronze, børstet nikkel, alderen kobber og skinnende rustfri. Med så mange moderne valg på markedet kan det være svært at bestemme, hvad der passer bedst til dit hjem. Ikke stress for meget om de mange muligheder, du kan jo altid købe en eller to forskellige stilarter for at se, hvad der fungerer bedst i lokalet.

Plus, der er ikke rigtig nogen faste regler til valg af kabinettræk og knapper. I det væsentlige kan et landekøkken se elegant og opdateret med meget moderne rustfri knapper, mens et moderne køkken kan se cool og eklektisk med flere vintage-knapper. Designvalget er op til dig, så kom dig ud og begynd at opdatere dine køkken- og badeværelseskabe i dag.

Moderniser dit køkken ved at opdatere dit kabinettræk. Billedkilde: Sealy Design Inc.

4) Opdater Window Behandlinger

Windows synes at være overset meget af tiden. Boligejere kæmper for at bestemme hvilken stil der passer bedst til værelset, hvilket fører dem til at opgive og lade vinduerne være blanke eller bare installere simple persienner for privatlivets fred.

Her er de ting - vinduer tigger på at være klædt! Ved at lade dine vinduer blotte, går du glip af et helt spektakulært lag af dekoration. Mens de der er heldige nok til at nyde udsigten til havet eller bjergene, kan argumentere for denne kendsgerning, men selv de bedste synspunkter kan være indrammet af stilfulde vinduespaneler.Vinduer kan klæbes til at passe perfekt til din stil og smag.

Du kan gå fed og grafisk med geometriske gardinpaneler eller beachy med gauzy hvide sheers eller minimalistisk med bambus nuancer - mulighederne er uendelige. Hvis du lægger vægt på alle mulighederne, så tag et kig på de farveskemaer, du allerede har på plads. Nogle gange er den nemmeste mulighed at simpelthen matche gardinpaneler til væggen på dine vægge. Dette giver et kig på enhver stil.

Opdatering af dine vinduesbehandlinger kan være en overkommelig måde at spruce op på dit hjem. Billedkilde: Liz Carroll Interiors

5) Opret et udendørs rum

Nogle gange glemmer vi at se uden for vores egne døre for ubrugt plads. Selvom dit hjem ikke har en stor veranda eller fantastisk baggård patio-der er stadig plads til at blive brugt. Du skal bare være opfindsomme.

Du kan skabe et fantastisk udendørs rum ved at starte med et udendørs tæppe til at definere et "rum" udendørs. Så tilføj et par komfortable udendørs stole og kaste pude, en lille brand pit, nogle dangling string lys - Voila! Du har tilføjet et nyt "værelse" til dit hjem.

Hvis du vil blive mere avanceret, kan du lægge ned nogle murstenstænger eller fliser, så lag den med udendørs tæpper, stole mv. Eller du kan gå ud og installere en stor pergola, draper siderne med privatlivets gardiner, tilføj en udendørs varmelegeme , noget musik, noget vin .... ja, det lyder som en stor udendørs flugt. Pergola-installationen kan tage weekenden at udføre, men det ville være værd at det kommer søndag aften når du slappe af udendørs med dit glas vin.

Opret en udendørs oase og opdatere dit hjem i dag. Billedkilde: FGY Arch

6) Landskab Din Yard

Landskabspleje er for ofte overset. Vi planter en eller to træer og antager, at vi er færdige. Imidlertid er bremseklagen stærkt påvirket af udformningen af ​​din landskabspleje. Selvom vi ikke alle har en grøn tommelfinger, kan det være nemt at lave et par hævede havnesenge eller plante flere træer og blomstrende buske.

Begynd med et besøg på dit lokale drivhus. Personale på disse butikker er fulde af råd og viden om det lokale planteliv. Spørg dem, hvilke planter trives bedst i dit område, og vigtigere, hvilke planter er det nemmeste at passe på. De fleste af disse havecentre har landskabsarkitekt på personale, som også kan designe en landskabsplan for dig.

Det er bedst at starte langsomt ved at tilføje et par blomstrende buske til din forhave og derefter tilføje en lille hævet seng omkring en gangbro eller hoveddør. Husk at lag plantehøjderne med den højeste i ryggen, og læs plantningsretningerne for afstand og projicerede højder. Med tid og tålmodighed vil du have en smukt anlagt gård.

Landskabspleje er en fantastisk måde at opdatere uden for dit hjem. Billedkilde: Et blad af græs

7) Tilføj nem at installere (og fjern) Tapet

Dette er ikke din bedstemors tapet. Nej, vi taler om alle de fantastiske nye flytbare tapeter, der i øjeblikket rammer markedet. Vi taler heller ikke om de klæbrige vægdekaler, der siger "Altid kysse mig godnat".

De nye linjer af flytbar tapet kommer i stedet i fantastiske mønstre og grafik, der får dit værelse til at ligne, at du hyrede en indretningsarkitekt (og brugte en formue). Disse tapeter fjernes let ved blot at skille dem ud (uden at skade væggen nedenunder), og de fleste kan genanvendes.

For et let weekendprojekt skal du overveje at dække hovedvæggen på dit soveværelse med et fredeligt mønster eller overveje en stueopdatering ved at dække en væg med et funky geometrisk mønstrede papir. Der er mange online-butikker, hvor dette vidunderlige tapet kan købes. Bare vær sikker på at læse fine print og køb de mærker, der er top-of-the-line og fjern nemt.

Dette er ikke din bedstemors tapet; Det er nemt at installere / fjerne og gør en perfekt weekendopdatering. Billedkilde: Lmb Interiors

8) Spruce-Up dit badeværelse

Badeværelser bliver snavset og snusket ganske hurtigt. Start et badeværelse eftersyn med en grundig rengøring. Ja, ikke meget sjovt, men det skinnende resultat giver dig ny motivation til at sprude op i resten af ​​badeværelset.

Når rummet er rent, skal du kigge på de forældede knapper, lysarmaturer, forfængelighed, vandhaner og brusegardiner. Ved simpelthen at udskifte en eller to af de mest forældede genstande, kan du få dit badeværelse til at blive moderne og nyt. Et lag maling kan også gå langt i et badeværelse.

Se til badeværelset nedenunder og læg mærke til alle de skinnende, hvide malede trim og blå vægge; det moderne kabinet trækker; den kølige lygte lysarmatur; den moderne vandhane; de overdådige håndklæder og de smukke planter - disse tilføjer op til et helt nyt badeværelse uden at skære skabe, vægge eller dræn.

Spreng dit badeværelse med et lag maling, en grundig rengøring eller en ny forfængelighed. Billedkilde: Edmunds Studios

9) Lav en manhule

Mænd forener overalt - i deres manhuler. Mens nogle af os piger ikke får det, kan mænd virkelig have en manhule til at flygte ind, et værelse til at kalde deres eget, et værelse at drikke med gutterne og se kampen i fred. Hvem kan bebrejde dem? Det lyder virkelig som en stor flugt.

Mænd, her er nogle tips til at skabe den ultimative manhule. Find først et rum i dit hjem, som du kan bruge, uanset om det er kælderen, garagen eller et udendørs rum eller udhus som et skur. Så skal du dekorere det og gøre det til din ultimative flugt. Tilføj et tv, et poolbord, et køleskab, en bar, nogle dart, komfortable stole, tæpper, puder, musik ... osv. Få billedet? Gør det hjemme.

Der er mange virksomheder, der tilpasser garager til fantastiske manhuler.De installerer gulve, væggenheder og lydsystemer, der hovedsagelig gør garagen til et nyt rum i dit hjem. Damer, måske kan vi gøre det samme med et håndværk værelse?

Hver mand har brug for en manhule. Billedkilde: Shelley Starr Design

10) Når i tvivl bare rengøre og male

Har denne liste været udmattet? Er dit hjem overvældende dig? Måske skal du bare starte med blot at rydde op i dit primære boligareal. Et dybt rent kan forbedre vores humør og gøre vores hjem mere levende (og mere vigtigt inspirere os til at gøre mere).

Det ser ud til at være indlysende, men et rent lag maling kan tage et værelse fra drab til fab. Overvej at tilføje et slag farve på en accentvæg eller bare ryd din trimme op med et rent lag hvidlakation. Hvis dit hjem allerede har et frisk lag maling, så kig på andre ting, der kunne bruge en touch-up. Måske male dit loft en kølig blå, eller bring nyt liv til et forældet møbel med et nyt lag maling.

En dyb ren og en ny maling kan gå langt, når det kommer til at genopbygge vores værelser uden større renoveringer.

Et dybt rent og nyt lag maling kan virkelig spruce op dit hjem. Billedkilde: NAHB

Som du kan se, er der mange måder til at opdatere dit hjem uden den rolige overhaling eller enorme omkostning ved ombygning. Undersøg denne liste og værelserne i dit hjem, så spørg dig selv, hvad er den mest forældede funktion (er) i dit hjem? Så er det tid til at komme på arbejde!

Skift gamle kabinetknopper, lysarmaturer, vandhaner, vinduesbehandlinger og falmet maling. Eller se uden for de typiske værelser i dit hjem ved at skabe et fantastisk udendørs landskab, udendørs rum eller garage manhule. Alle disse små opdateringer går langt for at forny dit hjem, din ånd og din følelse af velvære.

Hvilke seneste opdateringer har du gjort til dit hjem? Eller hvilke varer på denne liste har du planer om at gøre først?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar