100 pejs design ideer til et varmt hjem i løbet af vinteren

En pejs anses ofte for et element af klasse og elegance, og det er også detalje, der gør et hjem føles varmt og behageligt. Det trækker uundgåeligt opmærksomheden og fungerer som et fokuspunkt i indretningen. Der er flere designtyper af pejse, og klassificeringen er normalt baseret på såvel materiale som design.

Sten pejse.

Omgiv din pejs med sten og lad det møde loftet for at skabe drama og også for at fremhæve højden af ​​rummet eller lave en pejs i brændepunktet, hvis du vil fremhæve det indbydende karakter af rummet. Sten kan også bruges til at skabe kontraster og kan bruges i kombination med træ til a harmonisk design.

En pejs har en tendens til at have et mere rustikt udseende, og det bringer ud af hygge i et rum. Valget af naturlige materialer gør det skarpt som en iøjnefaldende funktion. Normalt matcher sten pejse ikke et meget moderne eller et moderne rum. De er mere egnede til rustikke boliger. Ikke desto mindre er der også mulighed for at have en faux sten pejs, som er lidt mere alsidig.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17.

Moderne Pejse.

Moderne pejse giver dig mulighed for at bruge dem som accentstykker til et rum. De kommer i en række usædvanlige og spændende former og designs, og de er nemme at integrere i stort set ethvert rum. Dette gør dem rigtig alsidige, men det betyder også, at der er behov for mere forskning, før man finder det rigtige design.

Moderne pejse har ikke meget til fælles med de traditionelle, bortset fra den varme og komfort de tilføjer til et værelse. I nogle tilfælde er det rent symbolsk. I moderne og moderne hjem er pejse ikke bare et indretning eller arkitekturelement, du ser i stuen. De bruges også i nogle mere utraditionelle rum som f.eks. Badeværelset.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 og 21.

Flydende ildsteder.

Vælg en flydende pejs, hvis du vil have mere fleksibilitet. I modsætning til de traditionelle typer har disse pejse også mindre robuste design, hvilket gør dem til en vidunderlig mulighed for mindre rum. En flydende pejs hængende fra loftet kan tilføje drama til et værelse, men det kan også gå ubemærket.

Selvom pejse indbygget i væggen er de mest almindelige og populære, er de ikke den eneste type. Flydende ildsteder er også interessante. De sidder suspenderet fra loftet, og de er en vidunderlig mulighed for rum med højt til loftet eller til dobbelt højde værelser. Fordelen ved at have en sådan pejs er at du kan placere hvor som helst du vil, selv i midten af ​​et værelse.

Metal Pejse.

Det er sværere at integrere en metal pejs i et hjem, medmindre designet også indeholder metal accenter. På den anden side er metal pejse bare hvad et industrihjem skal se komplet. De er en af ​​de ting, som ikke alle får det, så det kræver en speciel person at finde en metal pejs perfekt til deres hjem.

MoreINSPIRATION
  • 5 Moderne træopbevaringsideer til vinteren
  • Soveværelse pejse - en måde at gøre dette værelse endnu mere varmt, hyggeligt og indbydende
  • Sådan vælges den ideelle pejs til dit hjem

Medmindre vi taler om moderne eller moderne design, er metal pejse ikke ligefrem almindelige eller populære. De har ikke den samme varme som sten pejse, for eksempel, men de præsenterer andre egenskaber. For eksempel integrerer en metal pejs godt i en indretning med en industriel følelse. Det kan også se godt ud i et rustikt miljø afhængigt af metalets struktur.

Træpaneler.

Det virker lidt ironisk at dække en pejs i træ. I tilfælde af moderne pejse, der ikke længere bruger træ som brændstof, er dette et forsøg på at bringe den varme traditionelle designs tilbage, som de tilbydes. Det er også en mulighed for at kombinere kontrastmaterialer som træ og mursten.

Træpaneler med pejse er særligt interessante, fordi de er dækket af det samme materiale, der bruges til at gøre dem funktionelle. Selvfølgelig er det for moderne pejse, der ikke længere er sandt, men stadig et interessant begreb. Træpaneler med pejs har et særligt elegant udseende, og de kan have forskellige stilarter i henhold til patinaen, de har, farven, formen og andre detaljer.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17.

Pejs værelse skilles.

Pejsrumdeler kombinerer to vidunderlige elementer i ét design. Vælg en sådan funktion, hvis du har en åben grundplan, og du vil have en smule privatliv i stuen, eller hvis du tror en pejs ville se fantastisk ud både i stuen og spisepladsen.

En pejs er den perfekte funktion til at integrere i en rumdeler eller en vægdeler. Det er en mulighed, der giver dig mulighed for at have en pejs, som kan ses og nydes fra to separate rum. Normalt en sådan struktur i bruges til at adskille køkken og stuen områder og det er ikke en komplet væg, men snarere en del af det.

Hjørne pejse.

En masse forskellige typer pejse kan placeres i hjørnet, herunder de traditionelle. Fritstående pejse er nemmere at tilpasse sig til et sådant rum, mens andre typer kræver mere planlægning og indsats.

Fordi normalt hjørnerne på et værelse ikke bruges til noget, og de forbliver tomme rum, kan en god mulighed være at have et hjørne pejs. På denne måde bruger du dette område til noget praktisk og smukt, og du sparer også plads andetsteds ved at fjerne behovet for ekstra plads til pejsen. Værelset får også en interessant form og bliver mindre monotont.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Skandinaviske ildsteder.

Selv om Skandinaviske pejse kan indeholde et stort antal forskellige designs og former, de er alle let at skelne fra alle de andre typer. Dette har noget at gøre med deres enkelhed. Det kræver en speciel slags indretning, der passer til en sådan pejs, uanset hvilket design det kan have.

Skandinaviske pejse er helt forskellige fra enhver anden type pejse. De har temmelig usædvanlige designs, og det får dem til at skille sig ud. Et af de mest almindelige designs er den cylindriske, selvom koniske design også er populære. Dette gør skandinaviske pejse perfekte til at placere i hjørnet af rummet.

Udendørs pejse.

Lav en udendørs pejs hovedattraktionen til gården. Organiser et behageligt opholdsområde rundt om det, så alle kan se pejsen og nyde varmen, og du har den perfekte ramme til aftenmøder.

Udendørs pejse er helt anderledes end dem, der er designet til interiøret. Først og fremmest kan de være meget større end en indendørs pejs, fordi begrænsningerne i rummet ikke er de samme som for interiøret. Desuden har udformningen af ​​udendørs pejse særlige karakteristika. Men det er bedst, hvis vi bare analyserede nogle få eksempler.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 og 15.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar