11 Succulent Centerpieces Til Et Bryllup Modtagelse Med Øko Charm

Det gør ikke ondt for at være lidt opmærksom på miljøet. Det giver trods alt os den bedste gave af alle: livet. Så hvorfor ikke tænke grønt, når du træffer dine beslutninger? For eksempel kan i stedet for at vælge de almindelige bryllupsmidstykkedesigner, som alle allerede kede sig af, du kunne vælge miljøvenlige saftige centerpieces, der også vil dele din pleje med alle andre. Vi har de perfekte forslag til dig.

For et moderne bryllup ville disse smukke saftige beholdere gøre vidunderlige centerpieces. De er ovale, ret små (2 '') og de har en mat finish. De keramiske beholdere kommer med alle mulige smukke succulenter og mose. Tilgængelig for 18 $.

Ønsker du at tage denne ide et skridt videre og også gøre centerpieces selv, er der noget, du måske vil gerne gøre: smukke succulenter placeret i pails. Du kan gruppere planterne på borde og knytte kort til hver med gæstens navn på den. Det er enkelt og det er charmerende. Tilgængelig for 290 $.

For at tilføje noget muntre til din modtagelse kan du også bruge stærkt farvede containere. Disse centerpieces, for eksempel, er lavet ved hjælp af tin beholdere, gartneri trækul, hvide småsten, jord og selvfølgelig smukke succulenter. Størrelsen og farverne på beholderne kan variere for at gøre hver enkelt unik. Tilgængelig for 40 $.

Dette centerpiece skulle være en af ​​mine favoritter. Det er specielt fordi fiskeboggen giver dig mulighed for at se alt inde i det, herunder jord og mos. Så du vil ikke beundre bare succulenterne, men også alle lagene og alt andet. Du kan kombinere og blande sukkulenter for at skabe fantastiske designs. Tilgængelig for 90 $.

En lignende idé til et centerpunkt ville være at vælge et hængende terrarium. Det er dybest set en glaskugle med en åbning, og det ligner meget på en hængende have. Skålen er fyldt med klipper, jord og rodfrugter og fiskelinjen bruges til hængning. Tilgængelig for 18 $.

MoreINSPIRATION
  • DIY bryllupsreception centerpiece ideer
  • Tomme glasflasker udfyldes som smukke bryllupscentre
  • Find inspiration i naturen til dit bryllups centerpieces - 40 kreative ideer

Hvis du hellere vil holde tingene simple, er du ikke nødt til at forsøge at improvisere og søge usædvanlige ideer. Du kan klæbe med en enkel firkantet kasse lavet af træ, og du kan fylde den med alle mulige smukke succulenter. Kassen kan nemt laves med hånd ud af genvundet træ. Leveres på stedet.

For at blande designene lidt kan du også smide i nogle rektangulære træbokse. Brug de samme materialer til at lave dem og sørg for, at dimensionerne er lige rigtige. Så er alt hvad du skal gøre, lege med farverne og tilsæt succulenterne til at skabe en fascinerende effekt. Fås på stedet.

Hvis du på den anden side vil have dine centerpieces til at skille sig ud med mere end deres indre skønhed, kan du prøve at finde et mere usædvanligt design. Denne ville være perfekt. Midtpunktet skulle være lavet af en gammel bog. Dette giver det en vintage charme og gør hver enkelt unik. Du bliver nødt til at skære en del af bogen for at gøre plads til mos og succulenter. Tilgængelig for 40 $.

For en lille rustik charme ved din bryllupsreception kan du vælge et sejlbåds centerpiece. Båden er fyldt med jord, småsten og mos, og succulenterne ser ud som om de har været der alle deres liv. Det er en meget god ide til et centerpiece, og det ville fungere godt med bestemte temaer og styles.Available for 300 $.

Et andet godt design til et centerpiece, der er både lavt vedligehold og smukt, ville være dette. Træskålen er fyldt med alle slags smukke levende succulenter, og det er ret nemt at oprette / samle. Det ville se meget charmerende på et bord, men som en udsmykning i hele værelset. Du kan endda bruge det udenfor, hvor det ville blande perfekt. Tilgængelig på stedet.

Og siden vi diskuterede træbeholdere og arrangementer, er her et andet interessant og ret simpelt design. Det er dybest set en træbeholder med en rig brun finish, der er fyldt med levende succulenter med varme nuancer. Kombinationen af ​​farver er smuk og så er det overordnede design. Tilgængelig for 55 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar