12 kreative og usædvanlige diy pencilholder ideer til dit hjemmekontor

Du kan ikke være meget opmærksom på denne detaljer, men du har sikkert nogle blyanter på dit skrivebord, at du altid bevæger dig fra et sted til et andet og altid snuble over. Det ville være meget lettere, hvis du bare ville have noget at gemme dem ind og få dem ud af vejen. Det ville gøre dit skrivebord meget mere organiseret, og du vil også altid vide, hvor du skal hen, når du har brug for en pen eller blyant. Vi har valgt nogle af de mest interessante design ideer, vi kunne finde, og forhåbentlig er der også noget der for dig.

Rustik Pencil Holder.

Denne er en rustik blyant, der er lavet af et stykke træ. Det er slet ikke svært at lave en lignende. Alt du skal gøre er at finde et stykke, der har den rigtige form og størrelse og blot tilføje et par huller til det. Sand ned kanterne, og du får et smukt dekorativt stykke, der også er funktionelt. Det er et dejligt stykke til kontoret eller til dit skrivebord derhjemme. {Fundet på jordbær-chic}.

Papirrør Pencil Holder.

Hvis du har lidt mere fritid, kan du også prøve noget lidt mere komplekst. For eksempel, hvis du har nogle papirkerner eller papirrør, kan du gøre dem til smukke blyantholdere. For at lave et stykke skal du have 1 papirkerne, 2 stykker tykt karton, 3 garn, 3 felter, maskeringsbånd og lidt lim. Først måler rørets omkreds og skæres en cirkel ud ved hjælp af tykt pap. Fastgør det til bunden af ​​papirrøret med tape og tilføj også et stykke filt. Derefter begynder du at indpakke garnet. Lim det som du går videre. Du kan også lave nogle udsmykninger i slutningen, hvis du vil. {Fundet på craftpassion}.

Pencil Holder From 6 Cork Trivets.

Denne blyantholder svarer lidt til den første, selvom processen og de anvendte materialer er meget forskellige. For at lave denne har du brug for 6 kork trivets, en power drill og lim. Det første skridt er at klæbe trivets ved at stable dem oven på hinanden. Lad dem tørre natten over og markere de pletter, hvor du vil have hullerne til blyanterne at gå. Bor hullerne, og det er helt klart. Du kan også bruge denne pencilholder som kontorarrangør. {Fundet på designformankind}.

Floppy Disk Pen Holder.

Dette er en af ​​de mest geniale ideer hidtil. Det er en blyantholder lavet af disketter. Da de ikke længere bruges, er de blevet noget andet end minder. Men du kan bringe dem tilbage til livet med projekter som denne. For at gøre denne blyant skal du bruge 5 floppy disks, en bor, saks og lynlås. For fire af disketterne skal du bore huller nøjagtigt hvor indsnittene er og for den femte en lidt over indrykket. Sæt de fire floppy disks sammen, og fastgør derefter den nederste. {Found on instructables}.

Farverige blyantholdere.

Du kan også omfordele nogle små maling dåser, kaffebarer, suppe dåser og andre typer dåser du kan tænke på og gøre dem til penneholdere. Det er et meget simpelt projekt. Sæt kun dåserne i indpakningspapir eller i stof og, hvis du vil, skal du også tilpasse dem med initialer eller noget andet du vil have. Det er et dejligt projekt, som børn kan gøre for deres forældre.

MoreINSPIRATION
  • Tilbage til skolen: 16 Awesome DIY Pencil Holder Designs
  • DIY Gilded Pencil Holder
  • 10 enkle ideer til den perfekte DIY blyantholder

Selvfølgelig bliver det ikke enklere end blot at tage en tom Mason-krukke og genoptage den som en blyantholder. Du behøver ikke engang at gøre andet end at rengøre krukken og måske fjerne etiketten, hvis den har en. Da det er gennemsigtigt, vil det være praktisk og smukt på samme tid. Hvis du vil kunne du spray maling krukken, men det ser godt ud som det er.

Lærer Pencil Vase.

Dette er også en blyant, men ikke i den forstand, du ville forvente at være. Det er faktisk en slags vase, og den er lavet af blyanter. Så det er ikke en beholder, der indeholder blyanter, men en der er lavet af blyanter. Det kan virke som et kompliceret projekt, men det er faktisk meget simpelt. Du har brug for en dåse, nogle blomsterhandler skum eller Styrofoam, 2 kasser med blyanter, en cirkel punch, saks og varm lim. Placer et lille stykke, hvis blomsterhandler skum inde i dåsen og læg derefter lim i en lodret linje fra bunden til toppen. Tryk en blyant ind i limen og hold indtil limen tørrer. Gør det samme for resten af ​​blyanterne. Sæt derefter alt sammen med et bånd. {Fundet på amanda}.

Vend telefonbogen til en blyantholder.

Vi fandt også et andet meget interessant projekt. Det er også en blyant, men denne har flere rum og det kræver en gammel bog. Den ene i eksemplet er lavet af telefonbogen, der er blevet skåret ned i størrelse. Du skal adskille siderne i bogen jævnt i 5 sektioner. Derefter rygg ryggen tæt op i midten og lim en blyant på ryggen. Bøj sektionerne, form sløjfer og brug bindemiddelklip for at holde dem på plads. Afskær derefter sidens ender, så de bliver firkantede. Fastgør lusene med lim. Anvend Mod Podge til løkkerne, først de øverste kanter og så siderne. {Fundet på chicaandjo}.

Kaffekrus.

Kaffekrus og små køkkenskåle er også gode til opbevaring af blyanter og kontorartikler. Du behøver ikke at søge hele butikken for fancy organisatoriske emner til dit skrivebord. Du kan bruge hvad du har i dit hjem.Det er enkelt og praktisk. Repurposing elementer er altid sjovt og resultaterne er også tilfredsstillende.

Denne blyant er en af ​​de mest usædvanlige. Det er også et repurposed emne, men en meget uventet. Dette er faktisk et rivejern, der er placeret på hovedet og fastgjort til en væg. Det øverste område, som nu er bunden, er sikret, så blyanterne ikke falder igennem. Det er så uventet at se denne blyant, at du ikke engang ved, hvad du skal tænke over det.

Cork Pencil Cup.

Hvis du kan lide vin, skal du i det mindste spare kurverne. De kan bruges til mange projekter, hvoraf den ene er en blyantholder. Det er nemt at lave, men det kræver mange kurve, så du skal først indsamle dem. Du har brug for en dåse eller noget, der ligner en dåse og noget lim. Du skal i princippet bare limke korkene til dåsen en efter en. Sørg for, at de er placeret jævnt, og at de følger lige linjer. {Fundet på amandaparkerandfamily}.

Børste drejet blyant holder

Og da dette er det sidste eksempel, vi vil tilbyde dig, besluttede vi at slutte med noget sjovt og usædvanligt. Det er en blyantholder lavet af en børste. Du kan købe en simpel børste eller bruge en, som du allerede har, men sørg for at du rengør den først. Det er uventet, og det er en meget kreativ og genial idé.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar