12 Fall Décor Ideer til og fra haven

Når faldet bliver behageligt i din region, begynder du at mærke alle slags ændringer i naturen. For eksempel ser din have ikke pludselig ud som frisk og munter som den engang gjorde. Men det gør det ikke mindre smukt. I stedet for at være ked af det, at sommeren er væk, hvad med dig omfavner den nye sæson, og du giver din have en efterårsmaskering? Her er et par ideer.

Hegn dekorationer.

Først skal du kigge rundt og forsøge at finde så mange smukke og unikke blade som du kan. Sæt dem ind mellem siderne i en bog og lad dem tørre helt, lim derefter på sider fra bogen og lav bunting til haven hegnet. {Fundet på simpleasthatblog}.

Veranda indretning

Selvom det teknisk set ikke er noget, du laver til haven, er det en meget flot veranda indretning, som du kan lave ved hjælp af ting fra din have. Brug ting som græskar, blomster, grene og andre godbidder, du kan finde og vise dem ved indgangen. {Fundet på hoosierhomemade}.

En gammel stol.

Har du med en chance en gammel stol lige liggende i dit hus eller i din garage og du tænker på at smide det ud, men du kan ikke synes at sige farvel? Nå behøver du ikke, fordi du ved en god måde, hvor du kan bruge den. {Fundet på webstedet}.

Indgravering af trillebør.

En gammel trillebør ville også gøre en vidunderlig udsmykning til haven. Du behøver ikke engang at give det en makeover. Jo ældre det er, desto mere charmerende vil det se ud. {Fundet på webstedet}.

Græskar indretning.

Selvfølgelig er den mest almindelige udsmykning denne sæson græskar. Og hvad kunne der være en mere passende haveindretning end et græskar, der var adgang til med planter, frugter og frø fra din egen have?

Bird feeder.

MoreINSPIRATION
  • Kom ind i årstidens ånd - 15 Fall Front Door Décor Ideas
  • 10 Simple DIY Pumpkin Fall Decor Idéer
  • Græskar prydet terrasser: indretning ideer

Græskar kan også bruges på mange andre måder. For eksempel kan du lave en græskar fugl feeder og hænge det i et træ fra din have. {Fundet på hoosierhomemade}.

Postkasse indretning.

Da vi talte om måder, hvorpå du kan gøre din udendørs smukkere, hvad med om vi snakker om postkassen, som ofte forsømmes? Giv det en efterårsmaskering med ting fra din have. {Fundet på webstedet}.

Indgang til hoveddøren.

Taler om majsstængler, kan de også bruges til andre typer af dekorationer. For eksempel bruge dem til hoveddøren. Lad dem læne sig på væggene på begge sider af døren og bruge frugt eller blomster som tilbehør. {Fundet på statebystategardening}.

Unik skulptur.

Dette er græskarkongen og han er lavet af træ, og han har kurve som sko og et græskar som hoved. Du kan også lave en, når du har lidt fritid. {Fundet på hoosierhomemade}.

Vindueskasser.

Normalt nyder vi at se friske planter og farverige blomster ved vinduerne, men efteråret er ikke så venlig med dem som sommer. Så i stedet kan du bruge græskar og kalebasser til vindueskasserne. {Fundet på webstedet}.

Hay bale décor.

Hay baler er meget alsidige og de er rigtige til indretning. Du kan bruge dem på mange kreative måder i din have, men også ved indgangen eller på din veranda.

Til trappen.

Hvis du har trapper, der fører til din hoveddør, skal du helt sikkert dekorere dem i efteråret. Brug græskar og blomster sammen med alt andet du kan finde i haven. {Fundet på hjemmesiden}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar