13 Halloween Front Yard Decoration Ideer

Det traditionelle tema for den ferie, vi nu kalder Halloween, fokuserede på at bruge humor og latterliggørelse for at konfrontere dødens kraft. I dag, selv om essensen af ​​ferien mistede nogle af de oprindelige elementer, blev den humoristiske side bevaret. Hvert år udsmykker folk deres værfter og bringer denne ferie tilbage til livet. Nedenfor kan du finde et par inspirerende forslag. For at gøre tingene festlige troede vi 13 ville være et godt tal.

Vend din gård til et kirkegård. Du kan vise nogle gravsten, kryds, måske endda et skelet, der forsøger at grave sin vej ud af jorden. Og for at gøre hele skærmen endnu skræmmere, kan den flotte fyr, der kommer med en lampe i hånden, vise sig at være noget andet.

Udskift alle dine pærer med røde til Halloween. Kan du forestille dig, hvor skræmmende dit hus vil se ud fra gaden? Du kan også sætte nogle røde lys i gården.

Kirkegård er ikke skræmmende, medmindre de selvfølgelig er i din gård og der er knogler og skelethoved over hele plænen. På Halloween mister alle disse ting deres skøre side og bliver næsten smukke.

Oppustelige dekorationer er meget praktiske. Du kan bruge dem år efter år og blot vise dem i din forhave uden at skulle bekymre sig om noget andet. Den svære del er at finde et godt tema.

Du kan også gøre hele dit hus til et hjemsøgt slot. Selvfølgelig er det kun til show og interiøret kan forblive så hyggeligt og smukt som nogensinde. Du skal bare lave et stærkt første indtryk med dekorationerne på plænen.

MoreINSPIRATION
  • 15 Haunted Halloween Decor Idéer til din veranda
  • Halloween Inspiration: 5 enkle og billige dekorative ideer
  • The Best 35 Front Door Decors til dette års Halloween

Halloween kan være både skræmmende og sjovt. Det kan også være ret sødt, hvis du vælger at dekorere din forhave med oppustelige spøgelser og gigantiske insekter. Glem ikke dørene og vinduerne.

Noget kan se uhyggeligt, hvis belysningen er rigtig. Brug det til din fordel, hvis du vil gøre dit hus ser skræmmende ud til Halloween. Lysene skal være subtile, for ikke at afsløre for meget om dekorationerne.

Få det til at se ud som en kæmpe edderkop overtog din forhave. Dæk det i falsk edderkoppespind og forsøge at gøre hele skærmen realistisk. Det er ikke så svært. Sæt nogle lys op for at undgå at folk bliver sammenflettet i nettet.

Ville du ikke føle dig sikker inde i huset, hvis du havde et team skræmmende dudes bevogtning det? Selvom det kun er til show, er det stadig en god ide, og du kan bruge den på Halloween.

Ikke alt skal være skræmmende og uhyggeligt på Halloween, især hvis du har unge børn. Du kan prøve noget sødt, venligt og sjovt som glade græskar, tegneseriefigurer og dejlige ansigter.

Græskar kan være et tilbagevendende tema under Halloween. Brug græskar i forskellige former, størrelser og farver til at dekorere din forhave. Du kan også tilføje et par andre ting også.

Vend din gård til en smuk lysvisning. Brug fluorescerende dekorationer og tilføj også farvede accentlamper. Hæng stærke lys på verandaen, i træer og andre steder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar