15 smukke badeværelser med sunkne badekar

De fleste traditionelle hjem har normalt den samme type badekar. Men der er også andre typer at udforske. En af dem er det sunkne badekar. Denne stil er mere velegnet til moderne og moderne hjem, men det kan også tilpasses andre typer af dekorationer. Også sunkne karre kommer i mange forskellige designs.

Sunken badekar er gode af flere grunde. Et eksempel er, at de føler sig mere afslappende, selvom deres form muligvis ikke afviger fra et traditionelt badekar. Men det faktum, at det sidder i jorden gør det mere intimt og dermed mere indbydende og afslappende. Desuden gør et nedsænket badekar det badeværelse, der er mere luftigt og endnu større. Det skyldes, at karret ikke forhindrer indretningen og udsigten.

MoreINSPIRATION
  • Deep-Soaking Japanese Bathtubs Drej Badeværelset til et Spa
  • Unikt fritstående badekar, der tilføjer flair til dit badeværelse
  • 10 moderne fritstående badekar design til at tage hensyn til dette år

Sædvanligvis sænkes badekarene enten mod væggen eller i nærheden af ​​vinduet. Ved at have karret sidder tæt på et gulv til loft vindue får du beundre og nyd udsigten fra en vinkel, som du ikke udforsker så meget. Sunken badekar fungerer også godt i kombination med et brusebad, da de kan være brusebad. Så du sparer plads og har en stilfuld indretning til dit badeværelse. Lad os nu kigge på nogle smukke badeværelsesinteriør med nedsænket badekar.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 og 15.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar