15 Smukke vægdekaler til børn

At dekorere dit barns værelse kan være rigtig sjovt, og hvis barnet er stort nok, kan du også involvere ham / hende i processen. En ting du skal vide og huske i dette tilfælde er, at børnene nemt kan kede sig af ting, så der ikke er brug for at arbejde med at skabe en langsigtet indretning. Det er bedst, hvis du går med midlertidige løsninger som klistermærker.

Her er nogle dejlige ideer til vægdekaler specielt skabt til børn. Klistermærkerne er lavet af klæbende stof og de kan fjernes og genbruges. De er også nemme at bruge. Skal blot klistermærket fra arket og anbring det på væggen. De er giftfri og kan påføres på næsten enhver overflade uden at beskadige væggene.

MoreINSPIRATION
  • Smukke vægklistermærker til at dekorere dit hus
  • Chic vægdekaler inspireret af naturen
  • Væg Kids Room Design

De muligheder, du kan vælge imellem, omfatter scener fra naturen, med træer og dyr, samt uddannelsesmodeller med tal, bogstaver og andre sjove elementer. De anvendte farver er pasteller, og modellerne er velegnet til børn i alle aldre. Du kan holde dem til en hel mur eller blot medtage dem mellem hylderne og i hele rummet.

Du kan også holde dem i møblerne og endda i loftet. Faktisk vil jeg seriøst overveje at have nogle af dem også på mit værelse. Der er modeller til piger og modeller til drenge, men de fleste er velegnede til alle børn. {Fundet på stedet her}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar