15 kreative tavle juletræ ideer

Arbejde med tavle maling er meget sjovt. Du kan lave alle slags kølige ting, og du kan komme op med så mange kreative ideer. Næsten alle de store projekter, du kan gøre til jul alene. Du kan i princippet genopfinde og genoverveje alle de traditionelle ting samt komme med dine egne unikke ideer. Her er et par forslag.

En idé kunne være at lave en krans og placere den på en tavleramme, hvor du kan skrive en smuk besked til at byde dine gæster velkommen. Du kan bruge en almindelig billedramme, hvis du har en stor nok, eller du kan omfordele en bakke. {Fundet på abubblylife}.

Hvad med tavlen emballage? Det kan også være sjovt. Du har brug for sort håndværk maling og en hvid pen eller markør. Dette er faktisk ikke et tavle håndværk, men det er let at narre. {Fundet på webstedet}.

En anden ting du kan gøre er at lave tavle ornamenter. Til dette projekt har du brug for log skiver, tavle maling og kridt. Bor huller i logskiverne, far dem derefter og lad dem skrive eller tegne alt, hvad du vil have på dem. {Found on satoridesignforliving}.

Dette glæde tegn er også meget dejligt og det er nemt at lave også. Du har brug for en ramme, burlap, tøjnåle, kridt ornamenter og en varm limpistol. Du kan også vælge et andet ord eller endda en besked. {Found on lovegrowswild}.

Disse tavle jul ornamenter kræver ingen maleri. Det er fordi du bruger tavlekontaktpapir. Det er mindre rodet og ikke så svært at finde. Du har også brug for et stort hulstempel i enhver form, du vil have, kridt, en markør, bånd eller garn og kortbeholdning. {Fundet på findhomeonline}.

Hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kan lave julepynt ud af plader? Det er sandt. Alt du behøver er noget tavle maling. Du spred det med en børste på indersiden af ​​pladen, lad den tørre og så kan du skrive eller tegne alt, hvad du vil have på den. {Fundet på folklifestyle}.

Her er en anden interessant ting, du kan gøre. Tag almindelige julepynt, formen eller størrelsen er ikke relevant, og spray maling dem med tavle maling. Så lav dit eget design ved hjælp af kridt. {Found on inspirationsquelle}.

MoreINSPIRATION
  • Tilbage til skole: Kreativt tavlebord til børn
  • 15 Ikke-traditionelle juletræ ideer
  • DIY tavle maling på glas

Du kan også lave dejlige julegavekoder ved hjælp af tavle maling. Du skal først finde nogle træudskæringer, du virkelig kan lide. Sprøjt derefter blot maling dem med tavle maling på begge sider, lad malingen tørre og personliggøre dem. {Fundet på webstedet}.

Alle elsker peberfrugtfolk. Men de er ikke altid lavet af peberkager. Disse er for eksempel dækket af tavle maling. De kan tilpasses med sjove ansigter og dekoreret på mange forskellige måder. {Found on curlybirds}.

Nu når julen nærmer sig, er det tid til at udfylde vores ønskeliste. Men lad være med at bruge en pen og et papir. Prøv at gøre noget mere permanent, men stadig genanvendeligt, såsom et tavle ønskeseddel. {Fundet på gerberadesigns}.

Disse er tavlepærer. De er almindelige julepynt, der er dækket af tavle maling. Du kan også prøve det. Det er et simpelt projekt, og alt hvad du behøver for det er noget tavle maling og selvfølgelig kridt. {Fundet på rustsunshine}.

Julen er en familieferie, og det handler om at være venlig med alle andre. Så hvilken bedre måde at få alle til at føle sig velkomne i dit hjem, så med nogle tavle juledukker, hvor du kan skrive smukke beskeder? {Fundet på fangstdesigner}.

Ønsker du ikke et rigtigt juletræ i år, og du er ikke så tilfreds med ideen om et kunstigt træ heller? Så hvad med et tavle juletræ? Det er ikke rodet, du behøver ikke at transportere det hjem fra butikken, og du kan give den den størrelse og form, du vil have.

Her er en anden version af samme idé. Som du kan se, er de to træer helt forskellige, og dette viser alsidigheden af ​​dette projekt. Så kom med dit eget design.

Du kan endda dekorere dit tavle juletræ med ægte ornamenter. Det er faktisk meget sjovt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar