15 kreative DIY projekter til Thanksgiving

Halloween er en del af fortiden nu. Det var sjovt og spændende at gøre sig klar til denne særligt smukke ferie, men det er nu tid til at gå videre og begynde at forberede sig til den næste. Thanksgiving vil snart være her, så du kan måske begynde at samle ideer til dette års fejring. Vi har et par projekter, som du måske vil have.

Pærepude.

Sådan kan du lave en pære pude. Skær først en pæreform og lav et mønster. Skær derefter pæreformen ud af stoffet og pin den til et kvadratisk stykke stof. Sy sy rundt pæren og bladet ved hjælp af hvid tråd. Sy pudebetræket op, og du er færdig. {Fundet på lemontreecreations}.

Candy flasker.

Til dette næste projekt skal du først bruge nogle klare glasflasker. Skær derefter nogle vinylbogstaver, så du kan stave ordet "slik" eller ethvert andet ord, du vil have. Brug overførselspapir til at vedhæfte bogstaverne til de klare glasflasker og sørg for at de er på samme niveau. Spray maling lågene hvide og fyld flaskerne med slik majs. {Fundet på wilson-verdenen}.

DIY Burlap Scrabble Wreath.

En burlapskranke kan også gøre en god dekoration til Thanksgiving. For at lave en du har brug for burlap, et par stofskrabber, nogle scrabble fliser, en varm limpistol og to typer bånd. Først sættes kransen med burlap. Derefter lave tolled burlap blomster og fastgør dem til kransen med varm lim. Derefter lim klibbens fliser til et stykke papir, skar fliserne ud og lim dem til kransen. Tilføj båndet i slutningen. {Fundet på livinglocurto}.

Thanksgiving banner.

Du kan også lave et simpelt, men dejligt Thanksgiving-banner til mantelen. Det er meget nemt at lave, og det er også sjovt. Du skal bare bruge nogle dekorative blade af forskellige farver og en tråd. Få kreative og find nye ideer til enkle projekter. For eksempel blev disse blade lavet ved hjælp af Cuttlebug, der skærer figurer og prægner dem også. {Fundet på nobiggie}.

Fall mantel.

Til mantelen kan du også lave nogle pinecone dekorationer. For eksempel kan du lave en fyrkegle ramme til et spejl, billede eller som fritstående stykke. En fyrkegle ville også være let og sjovt at lave. Du kan også lave en krans og dekorere den med pinjekegler og ellers, og du kan også vise nogle af dem på mantelen. Du kan male dem eller vise dem som sådan. {Fundet på tracys}.

Thanksgiving lærred.

MoreINSPIRATION
  • 9 Thanksgiving kranser, der sætter dit hjem over toppen
  • Holde "Tak" i Thanksgiving (DIY Projekter)
  • 10 Thanksgiving Bannere, du skal gøre

Til dette næste projekt skal du først finde noget lærred, akrylmaling, en skum børste, en lille børste, scrapbog papir, mod podge, saks, bånd, håndværk lim og en maling pen. Start med at male lærredet med en skum børste og derefter med en lille børste til tekstur. Derefter klippe ud designet. Det kan et græskar, et æble eller noget andet du vil have. Derefter klæbes designet til lærredet og tilføjes et lag mod podge til hele lærredet. I slutningen kan du tilføje nogle ord, du vil bruge malingpenna. {Fundet på malahy}.

Typo på burlap.

Her er en meget enkel og nem at gøre dekoration til Thanksgiving. Det er dybest set bare et stykke af hule med ordet "taknemmeligt" skrevet på det. Gør det meget nemt. Bare find et stykke burlap og beslutte om dimensionerne, så skære bogstaverne ud og fastgør dem med lim. Derefter viser noget frugt på alt andet, du vil have på burlap. {Found on thethriftyba}.

Taknemmelige træ

Dette er et taknemmeligt træ. At lave en lignende er meget let. Først skal du finde en gennemsigtig vase. Find så nogle mini græskar for at udfylde det. Hvis du ikke har nogen, kan du også bruge duftede fyrretræer eller noget andet du tror ville fungere. Træet er lavet af tynde grene med blade. Du kan også tilføje tags med korte beskeder skrevet på dem. {Found on hisugarplum}.

Indisk Corn Centerpiece.

Her er endnu et sjovt og simpelt projekt. Det er en indisk majs centerpiece. Begynd med at fylde en simpel cylinder vase med sand, grus eller salt. Sæt derefter et søjlestearinlys inde. Derefter binde hvert øre af majs med garn til at holde i skallerne og anvende floral ler til jute. Hold ørerne til glasset. Trim skindene på en diagonal og bind tinde hele vejen rundt. {Fundet på eddieross}.

Taknemmelige bord

Dette er en "taknemmelig mur". Det er et tavle med en simpel træramme, hvor du og alle andre kan skrive ned de ting, du er taknemmelig for. Først spray maler rammen og tilsæt derefter to eller tre lag tavle maling til et bord. Skær nogle hvide vinylbogstaver ud og fastgør dem til brættet. Derefter kan du skrive ned alt, hvad du vil, eller tegne alle mulige ting. {Found on site}.

Bordsduge.

En anden god ide er at tilpasse duge. Find en skrifttype, som du virkelig kan lide, og udskriv den tekst, du vil bruge. Herefter sporer teksten på teksten på stoffet ved hjælp af en markør. Sørg for at skrive på wright side af stoffet. På slutningen maler du over den sporede bogstaver med stofmaling. {Fundet på asoftplace}.

Thanksgiving bord.

Sørg for, at dit Thanksgiving bord ser smukt ud. Du kan bruge stearinlys, glaslysholdere, fyrkegler, frisk fyr, nogle smukke servietter, måske nogle mini græskar og alt andet, du tror, ​​ville fuldføre dette jordiske, naturlige udseende.Du kan også bruge nogle trægrene for eksempel. {Fundet på blogntell}.

Fall apothecary krukker.

Dette er en sæsonbestemt version af nogle apothecary krukker. Du kan male dem med simpel antik hvid maling og fylde dem med mørkebrune kaffebønner. Du kan også male nogle træmærker ved hjælp af sort tavle maling. Tilføj burlap buer og glitrede acorn klokker og bind tavlen mærker på finials med en lille jute twine. {Fundet på uncommondesignsonline}.

Taknemmelige bestyrelse

Dette er et velsignet bord specielt designet til Thanksgiving. For at lave en du skal du først finde en åben ramme. Hvis du ikke kan lide farven, kan du sprayen male den. Derefter bor huller i indersiden af ​​rammen og monter skrue øjne i hver enkelt. Brug tung vægt hamp til at tråde hver af skruerne. Tilføj et par dekorative elementer i hjørnerne og vinylbogstaverne øverst. Så kan du vedhæfte små mærker med tøjspidser. {Found on tatertotsandjello}.

Fall krans med ramme.

For vores sidste projekt har vi valgt en smuk krans. For at lave en lignende du har brug for grapevine krans, falde blomster plukker, blomstertråd, wire cutters, bredt bånd, en distressed ramme, et par ord eller en sætning skåret fra vinyl eller trykt på mønstrede papir og scrapbog papir til rammen. Dekorer kransen som du vil, og tilføj derefter rammen, båndet og sæt på døren. {Fundet på littlebirdiesecrets}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar