15 Friske Møbler Trends at se på i 2014

Møbler er en af ​​de ting i huset, som får stor opmærksomhed fra gæsterne. De taler punkter, kommunikationsemner, og som god kommunikation er nok en af ​​de vigtigste færdigheder i livet, det er en god form for at pleje det gennem de små ting, som møbler taler. Kommunikation til side, de møbler, du vælger vil repræsentere din personlighed, smag og lige værdier. Se vores andre 2014 trendartikler:

Lad os se på de bedste møbler trends i 2014:

1. Udendørs Møbler Indendørs

Lugt de liggestole ind i din have og plonk dem i din stue. Jeg ville ikke gå så langt, men det er stort set hjerte og essensen af ​​trenden. Prøv at forblive elegant og gøre alt med et strejf af sofistikation, så det ser ud til, at stole eller borde er målrettet i stedet for muligheden for at du har mistet dit sind eller bruger dem som en midlertidig udskiftning. Gamle metaller, glas, kurve og naturligt træ er populære muligheder.

Vi ser flere og flere af udendørs type møbler til indendørs i design og udstillinger for at berige en forudsigelse for, at dette vil være en vækst trend for 2014. Billedet nedenfor viser et fantastisk eksempel på kurvemøbler fra Kenneth Cobonpue, som ser frisk ud.

Outdoor Wicker Møbler Indendørs af Dotter Solfjeld Architects

2. Glamour

Vi sætter alle pris på lidt over den øverste showiness, nu og da, og det er sandsynligt, at vi vil se det mere og mere i de kommende år som "glamour" er i stor tid. Opt for overdådige møbler, der oser med overskydende overdådighed. Prøv at skabe den "wow" følelse i en gæsters sind og lad dig være ekstravagant side fri. Glamour har eksisteret i lang tid, men det er lavet 2014-listen, da det er en af ​​de stærkere væksttendenser på møbelmarkedet. Glamour er også indstillet til indretning i 2014.

Gloriously Glamourous fra Thom Filicia

3. Custom Made Furniture

Individualitet er en stor ting, og det synes at være noget, som de rige indtager på gennem dyre personlige tilpasninger og produkter, som de kun har. Skræddersyede møbler kan være ekstremt dyre, men det kan også være tilgængeligt og overkommelig nok til den gennemsnitlige Joe. Brugerdefineret behøver ikke at betyde dyrt som alt, hvad der kræves, er en person, der skaber disse stykker som en lidenskab, som ikke er lige så interesseret i store overskud, men hellere glæder sig over glæden ved at skabe stykket.

Brugerdefineret er normalt mærkbart anderledes og forskellige gnister samtale. Folk udtrykker nu mere og mere deres personlighed gennem deres møbler. I 2014 har vi allerede set og vil fortsætte med at se en vækst i brugerdefinerede møbler og personlige detaljer inden for hjemmet.

Opfindende og fantasifulde stole fra Studio Frank

4. Kultiverede Møbler

Denne tendens handler om at bringe udenlandsk kultur ind i dit hjem. Jeg tror, ​​at designet nedenfor er et perfekt eksempel på at bruge afrikansk inspirerede møbler på en smagfuld og præcis måde. Dette omgås og supplerer hår på skjul, som er en trend, der også opnår trækkraft i 2014 (som set nederst på dette billede). Se efter mønstret polstring og kvalitets træ tømrerarbejde.

Tilføjelse af kultur og afrikansk pizazz Designet af Derrell Parker: Foto af Kuda Photography

5. Metallisk Læder

Lad dine møbler brænde dit værelse i 2014 med metalliske materialer. Mens mange møbler stykker kan blande sig ind i baggrunden af ​​et værelse, ved at bruge slående sølv og guld finish, vil dine møbler simpelthen kalde for opmærksomhed til alle, der kommer ind i lokalet og vil ikke være glad for at blive efterladt ubemærket!

Hvis værelset er indrettet på en underlagt måde, så er det så trygge stole og sofaer, der vil bringe liv og livsstil til rummet og helt sikkert give et varigt indtryk på dine gæster.

Metallisk læder fra Elad Gonen

6. Erklæring spiseborde

Nyd et måltid med venner og familie er god spisning, men hvorfor ikke gøre en erklæring til din familie og venner på samme tid med et unikt spisebord. Udsmykning af din spisestue med et standout møbelstykke er en tendens, vi har set i de seneste udstillinger.

Dette slående træ spisebord føles som om det kunne være lige fra en ridderens festlokale, men de lyse trætoner og kontrastfyldte hvide stole gør dette til en moderne stilopstilling og klasse, der også viser dine gæster vigtigheden af ​​miljømæssige naturlige møbler.

Smuk, lys tonet naturlig træbord fra Meridith Baer

7. Miljøvenlige møbler

John F Kennedy er citeret og siger: "Den højeste virkelighed i vores tid er ... vores planet sårbarhed." Den type møbler du vælger, afspejler ofte din nærhed til planeten og din overbevisning om, hvordan du skaber en bæredygtig miljømæssig fremtid. Træmøbler er tidløse og en tendens, der vil fortsætte i 2014, da vi sigter mod at skabe et fodaftryk, der er i en med verden omkring os.

Prøv at vælge produkter, der er lavet ved hjælp af genbrugstøm eller fra en bæredygtig kilde, så du virkelig ved, at dine møbler er miljøvenlige.

Green & Renewable Source: Miljøvenlig Møbler fra Ron Mann Design

8. Små Møbler

Uklassificerede værelser og åbent rum er temaet for 2014. Jeg har nævnt i punkt 15, at som lejligheder og huse generelt bliver mindre i størrelse på grund af boligmangel og befolkningseksplosioner, skal møblerne i huset også tilpasses med størrelsen af ​​huset. Denne tendens, i den forstand er et dobbeltkantet sværd, hvor ryddig og åben møder mindre lejligheder og huse. Kig efter stramme, kompakte møbler, noget der bare gør jobbet, men med klasse selvfølgelig!

Små møbler brugt godt fra Design West Inc.

9. Teknologiske Møbler

Smartphones er hurtigt blevet en uundværlig enhed for mange mennesker, og om det er en god trend, er der efterladt en ny debat, men en ting er sikkert - møbler følger efter. Da brugen af ​​smartphones og tabletcomputere øges i popularitet i år, så vil møblerne muligheder, der letter og gør det muligt for dine møbler at blive en med din teknologi.

Hold øje med skjulte trådløse opladningsdokke, der er skjult i et sengebord, USB-opladningsporte i et spisebord eller audio og video stik forbundet med dit tv eller Hi-Fi-system. Denne tendens ses også i et hjem spa med udstyr som saunaer, der ofte tilbyder en lyd hjælpefunktion fra din smartphone.

Opladningsport Draw for Cell Phones af Mullet Cabinet

10. Vintage Møbler

Hvilken bedre måde at gå grøn i 2014 end at tilføje et par vintage møbler til din samling. Vintagemøbler er en trend, der fortsat er populær og en god måde at sikre, at gamle møbler ikke ender i en losseplads for tidligt i livet. Plus, det er ofte de gamle møbler, der også er de mest velegnede og holdbare i forhold til moderne fladpakker.

Et vintagebord eller boghylde vil også sikre, at dit boligmøbler er unikt og en af ​​en slags, der helt sikkert ikke har krævet fældning af flere træer.

Dejlig Vintage Bord

11. Pletter

Dette er en, vi har set meget mere i slutningen af ​​2013 og starten af ​​2014 på messer end i tidligere år. For dem, der ikke ved, hvilke pligter der er, er de materiale, der er fordoblet tilbage på sig selv og sikret på plads. Pletterne på begge sofaer og gardinerne nedenfor er blevet gjort rigtigt, og jeg tror, ​​du ville være enig i, at når de er færdige, ser de elegant og elegant ud.

Plisseret Gardiner og Sofa fra Risinger Homes

12. Multifunktionelle Møbler

Vi ser brugen af ​​multifunktionelle møbler, der gør mere af en erklæring i 2014. Er det et sofabord, opbevaringshylde eller en stol? - ja det er faktisk alle tre, og selvom designet måske ikke er til alles smag, er denne type møbler meget praktisk i et moderne minimalistisk hjemmedesign.

Andre typer af multifunktionelle møbler omfatter senge, der omdannes til arbejdsborde eller stole, der skjuler skjulte skuffer. For et mindre hjem er denne type møbler bestemt noget, som du bør overveje.

Opbevaring, bord og en stol fra Hart Wright Architects

13. Lystonetræer

Hvis du har læst nogle af vores andre trendartikler, har du set, at lyse tonede skove er populære rundt omkring i huset i 2014, derfor er det ikke overraskende, at de laver en triumferende erklæring på møbelmarkedet. Vi ser høj kvalitet og slidstærkt skov, som eg gør en stærk påstand på markedet. Det store ved denne tendens er, at det er svært at gå galt, da det er naturligt smukt og let tonet skov kan bruges til at lave enhver form for møbler.

Lystonede Opfindende Borde - Husstyling

14. Hår på skjul

Hår på skind, som i dyrehud, der stadig har hår på det, så ubehageligt som jeg netop har gjort det synes, er en voksende trend i 2014. For aktivisterne blandt os, vil du være glad for at høre, at det ikke gør ' Det skal ikke være naturligt, da der også findes syntetiske muligheder i modeløsninger. Hår på skind er blevet populeret fra skinnede tæpper på gulvet, men ikke længere er dette indhold med at gå over de hopper op på vores stole og borde.

Når det er gjort rigtigt, kan det se klassisk ud; men vær advaret, når det gøres forkert, kan det se ud som om du forsøger for hårdt, og hvis du er alt for ivrig, kan man se lidt blodtørst ud! Uanset hvor kontroversielt emnet er, ser vi mere af hår på skjul i showsne, mærkbart nok til at se en stigning i denne tendens for 2014.

CoCoCo Viser deres hår på Hide Chair

15. Inventive Small Home Solutions

I mange lande rundt om i verden er der mangel på boliger, især i Det Forenede Kongerige. Huspriserne i U.K. er sat til at stige 5% over en kort periode på grund af mangel, og som følge af denne mangel kombineret med en mangel på jord, der kan bygges på, bliver nye bygninger mindre og kompakte. Jeg er sikker på at du har set det, når du kører ned ad vejen, to store huse, der ligger ved siden af ​​hinanden, købt af en udvikler, slået ned og genopbygget til 5 eller flere småhuse: Disse skal være kompakte. Dette går hånd i hånd med vores artikel om arkitektoniske trends i 2014, hvor vi fremhæver flytningen til opfinderiske opbevaringsløsninger.

Kompakte huse har brug for kompakte løsninger, derfor har jeg medtaget dette som det 15. punkt. Vi ser opfindsom og skjult opbevaring som den næste store ting ved at bruge engang ubrugte rum som trappen, når du trækker trækker, samt folder tilbage gulve og bruger ubrugt plads under gulvbrædderne. En udfoldende og voksende tendens, som fortsat vil vokse og vokse.

Kompakt seng og trappeopbevaring ved JPDA

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar