15 Moderne Sorte Hjem At Bringe Inspiration til Elegant og Sober Udsmykning

Ikke for længe siden havde vi et indlæg på Freshome, der udstillede smukke hvide hjem for at "føle dit behov for pletfri design". For i dag besluttede vi at vende denne ide og samle 15 sorte moderne boliger for at appellere til dem af jer, der nyder nyhed og elegance. Alle disse boliger blev fremhævet på Freshome, så ved at klikke på hvert billede kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt. God fornøjelse!

Lad os begynde med den dejlige Lima House, et hyggeligt tilbagetog fra den svenske arkitekt Johan Sundberg. Infusionen af ​​traditionelle elementer i nutidens arkitektur er repræsenteret ved foreningen mellem to tilsyneladende forskellige designs: den traditionelle form af sadeltaket og den elegante elegance af det slanke moderne design. I badebyen, hvor denne bolig er beliggende - Limavagen, Hollviken, Sverige - var forholdene perfekte for indbyggerne: Et ungt par, der ønsker at starte en familie.

Vores andet valg er Lumbrein Residence, et spektakulært enkeltfamiliehus specielt designet af Hurst Song Architekten som en ferie tilbagetog. Bygningen ligger i periferien af ​​en malerisk landsby og har uhindret udsigt over bjergtoppene i Graubunden, Schweiz.

Ørkenen er et moderne arkitektur projekt udviklet af Paul + O Architects og placeret i Suffolk Woodland, England. Ydersiden af ​​huset skaber og interessant kontrast med sit miljø. Den indendørs overgang er meget glat på grund af de brede gulv til loft vinduer, der synes at ramme landskabet indeni.

VDVT House er designet af Boetzkes | Helder og ligger i Arnhem, Holland. Boligen har et overraskende ydre, der viser en rektangulær, kompakt form. Ydervægge har en mørk grå og sort finish, hvilket gør bygningen skiller sig ud. Den "sorte boks" har generøse vertikale vinduer, som er udsøgt integreret i det overordnede design.

Brian Messana designet Tankhuset, en renovering af et eksisterende loft i New York. Tankhuset blev opfattet som det kvintessente tilbagetog, et sted til læsning, afslappende og lytte til musik. Projektet omfattede renoveringen af ​​en eksisterende hems lejlighed og udviklingen af ​​et eksisterende sprinkler tank hus til et bymæssigt tilbagetog.

Waikopua House er designet af Daniel Marshall Arkitekter og ligger på Waiheke Island, New Zealand. Ifølge arkitekterne er huset designet til at integrere i landskabet - stenmurene blev anbragt lokalt, vinduerne er tonet for at begrænse refleksion og tømmeroverfladen farves mørkt for at blande sig ind i busken bagved. Bare klik på billedet for flere detaljer.

Nakahouse kommer fra XTEN Arkitektur og bringer en meget moderne touch til sit berømte kvarter. Boligen er et ombygning af et hjem oprindeligt bygget i 1960'erne. På grund af budget- og lokalitetsbegrænsninger holdt arkitekterne fundament og fodspor, men tilføjede udendørs terrasser for at drage fordel af de omkringliggende udsigter mod Beechwood Canyon samt Griffith Park Observatory. Som du sandsynligvis gættede, ligger den under Hollywood-tegnet.

A-cero hjem har været en kontinuerlig årsag til forbløffelse. Deres stil kan ses fra alle vinkler og nydes af dem, der ønsker et helt moderne og moderne arkitektonisk stykke og en smuk indretning. Det Sort skønhed er et nyligt introduceret modulært arkitektonisk produkt baseret på principperne om industrialiseret konstruktion: produktion foregår i en fabrik og samlingen på stedet.

Den utrolige Y-House af IDEAoffice er beliggende i Saitama, en by kun 30 kilometer nord for Tokyo. Ejere af bopælet ønskede et sted, der ville sikre et højt privatliv, samtidig med at man sørgede for, at hvert værelse fik en stor mængde naturligt lys. Resultatet var et bæredygtigt hjem med tre etager med en praktisk udendørs terrasse, der giver mere boligareal.

Laurelhurst er en smuk moderne 2500 kvadratmeter bopæl designet af Jill Lewis og Lane Williams fra Coop 15 Architecture og placeret i Seattle. Ifølge arkitekterne er dette 1960s moderne hjem udvidet og opdateret med en ny anden historie med tre soveværelser og to badeværelser.

Designet af Alejandro Dumay Claro og Francisco Vergara Arthur, er denne fantastiske flotte bolig beliggende i Ocoa, Chile, i en spektakulær bjergdal. La Campana House var beregnet til at bringe det fantastiske landskab indendørs og også skabe fælles rum, hvor familiemedlemmerne ville interagere og tilbringe tid sammen.

Den moderne arkitektur af Villa Skäret smukke kontraster med omgivelserne. Beliggende i Höganäs, Sverige, er den moderne bygning faktisk en samling af fire sorte bokslignende strukturer med udsigt over Nordsøen. Designet af Helsingborg-baserede Chahrour Huhtilainen A + D arkitekter, villaen har uafhængige strukturer, der komponerer de vigtigste boligarealer af huset.

Airhole House er designet af Masahiro Kinoshita fra KINO architects, et Tokyo-baseret arkitekturfirma.Den usædvanlige udseende to-etagers hjem er beliggende i et boligområde i Shiga, Japan og har store volumetriske huller i sin struktur, der giver en god naturlig ventilation.

Designet af x Architekten, det Lille sort kjole pryder landlige bjerglandskab med en moderne, sort arkitektur. Den 1.000 kvadratmeter ejendom beliggende i Gunskirchen, Østrig, gør det muligt for den minimalistiske bolig at skille sig ud blandt sine naboer. Forstærket beton gulve beskytter bygningen mod oversvømmelser på grund af dårlige jordforhold.

House of Kashiba er et dejligt japansk hjem designet af arkitekterne fra Horibe Naoko Arkitektkontor på en minimalistisk måde. Bygningen er beliggende i Kashiba-Shi, Japan, og den samlede boligareal er 85,58 kvadratmeter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar